Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']w lipcu Agnes z Aza [rzyjezdza do mnie an dzialke :)
zapraszam hehe
robimy mini zlot heh

to mu kup , nawet na dzialce moze w obrozy lazic , ladnie by wygladal ;p

ja wlasnie kupilam 2 obroze od taks ...[/QUOTE]

hmm rodziców musze przekonać..

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chi23']Gops, gzdie ty masz sumienie?:diabloti: powiedziałaś mi o pitmanie dla kapsla!!

Kapslowi na nic obroża nie potrzebna a pitmany tak mi się teraz podobają:evil_lol: juz widze kapsla w tych fajnych obrożach z napisami:placz:[/QUOTE]
Kapsel nie nosi obroży?

Posted

[quote name='gops']w lipcu Agnes z Aza [rzyjezdza do mnie an dzialke [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
zapraszam hehe
robimy mini zlot heh[/QUOTE]
Z moim wrednym agresorem na pewno byście się świetnie ubawiły :diabloti:. Ona nawet w kagańcu niektóre psy chce zjadać :mad:.
I tak TZ by mnie nie puścił, bo przecież samotne wyprawy są niebezpieczne :evil_lol:.

[QUOTE]ja wlasnie kupilam 2 obroze od taks ... [/QUOTE]
Widziałam - ten róż cudny :loveu:. Dobrze, że go kupiłaś bo ja już za dużo obróżek mam :lol:.

Posted

[quote name='chi23']a jakie obroze?:cool3:[/QUOTE]
ladne hehe
jak dojda to na psie obfoce

[quote name='chi23']Niet:( tylko szelki[/QUOTE]
szkoda ;/ taki duzy pies to ciezko pewnie na szelkach utrzymac

[quote name='*Monia*']Z moim wrednym agresorem na pewno byście się świetnie ubawiły :diabloti:. Ona nawet w kagańcu niektóre psy chce zjadać :mad:.
I tak TZ by mnie nie puścił, bo przecież samotne wyprawy są niebezpieczne :evil_lol:.

Widziałam - ten róż cudny :loveu:. Dobrze, że go kupiłaś bo ja już za dużo obróżek mam :lol:.[/QUOTE]
a widzisz my sie wlasnie tez boimi troche ;/
moja tez taka jest ..a Aza ma ponad 40kg ;D
ale damy arde ;d nie ma co sie lamac hehe
no roz taki slodki ;p chcoiaz miska bedzie lagodnie wygladac :)

Posted

[QUOTE]a widzisz my sie wlasnie tez boimi troche ;/
moja tez taka jest ..a Aza ma ponad 40kg ;D
ale damy arde ;d nie ma co sie lamac hehe
no roz taki slodki ;p chcoiaz miska bedzie lagodnie wygladac [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
Mogę Wam Hexę obronną przysłać, żeby sobie przy okazji popływała :razz:.
Shina do większych i starszych suczek ma respekt ;).
Tylko zdjęć dużo róbcie, żebym mogła Wam zazdrościć :evil_lol:.
W końcu Misia w przesłodkiej obróżce będzie śmigała :loveu:.

Posted

[quote name='*Monia*']Mogę Wam Hexę obronną przysłać, żeby sobie przy okazji popływała :razz:.
Shina do większych i starszych suczek ma respekt ;).
Tylko zdjęć dużo róbcie, żebym mogła Wam zazdrościć :evil_lol:.
W końcu Misia w przesłodkiej obróżce będzie śmigała :loveu:.[/QUOTE]
moja zawsze najpierw probuj dominowac , ale na tyle znamy swje psy ze bd potarfily zapanowac , moze wroca cale heh
zdjecia napewno beda :) ale to dopiero pod koneic lipca
a Miskowa jescze dostanie z cwiekami napewno ;p wiec bd na pzremian slodka i grozna heh

Posted

Monia, jade z wawy autem:razz: wbijaj sie:evil_lol: Ja to sie boje tej wrednej Miskowej, ale te tereny:loveu: Psy sie przywiaze do drzew, a my bedziemy sie swietnie bawic:diabloti: A zdjecia? Kto mnie zna ten wie ile moge zdjec cykac:diabloti:

Posted

[quote name='gops']zdjecia napewno beda [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] ale to dopiero pod koneic lipca
a Miskowa jescze dostanie z cwiekami napewno ;p wiec bd na pzremian slodka i grozna heh [/QUOTE]
Będę pamiętać :razz:.
Biedna Misia będzie miała problem z dostosowaniem się do obroży :lol:.
Ja już nic nie kupuję :p. Ostatnio 4 obroże i szelki psy dostały, więc wystarczy na jakiś czas...

Posted

[quote name='Agnes']Monia, jade z wawy autem:razz: wbijaj sie:evil_lol: Ja to sie boje tej wrednej Miskowej, ale te tereny:loveu: Psy sie przywiaze do drzew, a my bedziemy sie swietnie bawic:diabloti: A zdjecia? Kto mnie zna ten wie ile moge zdjec cykac:diabloti:[/QUOTE]
no ba ! kundle w kagance na linki w dwoch koncach dzialki ;D moze az tak zle nie bedzie .. ;p
[quote name='*Monia*']Będę pamiętać :razz:.
Biedna Misia będzie miała problem z dostosowaniem się do obroży :lol:.
Ja już nic nie kupuję :p. Ostatnio 4 obroże i szelki psy dostały, więc wystarczy na jakiś czas...[/QUOTE]
ja tez mialam nic nie kupowac ;/
ale zrobie porzadek i moze cos do schronu oddam

to co sie nie chwalisz zakupami ;p ja fot nie widizalam ;p

Posted

Ja jade prosta jedna droga, z jednym numerem - inaczej sie zgubie:evil_lol: Chyba ze staniesz przy drodze i bedziesz czekac:diabloti: To sa szanse, ze Ciebie znajde:lol:

Posted

[quote name='Vitka']uuu.. a dlaczego?[/QUOTE]

zdjemuje sobie obroże i pędzi do psów... kolczatke tez zdjemował

Gops- w szelkach jakoś właśnie da sie utrzymać... mysle żeby moze jakąś nową smycz kupić albo cos bo ta nasza wyglada potwornie :shake:
daj znac co z tego porzadku ci wyszło:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes']Monia, jade z wawy autem[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/wink333.gif[/IMG] wbijaj sie[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Ja to sie boje tej wrednej Miskowej, ale te tereny[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] Psy sie przywiaze do drzew, a my bedziemy sie swietnie bawic:diabloti: A zdjecia? Kto mnie zna ten wie ile moge zdjec cykac:diabloti:[/QUOTE]
Nie kuś bo się wproszę :diabloti:.

[quote name='gops']ja tez mialam nic nie kupowac ;/
ale zrobie porzadek i moze cos do schronu oddam

to co sie nie chwalisz zakupami ;p ja fot nie widizalam ;p [/QUOTE]
Ja na bazarki zaczynam dawać to w czym nie będą kundle chodziły, też porządkować zaczęłam :lol:. Zbieramy na utrzymanie psiaka w hotelu, więc przynajmniej mam powód do pozbycia się tego czego nie potrzebuję ;).

Bo żadnych fot nie dawałam w najnowszych akcesoriach. 2 obroże Lupine przyszły dzisiaj, 2 podobno skórzane idą, a szelki RD fioletowe już jakiś miesiąc temu doszły :roll:.

Posted

[quote name='chi23']

Gops- w szelkach jakoś właśnie da sie utrzymać... mysle żeby moze jakąś nową smycz kupić albo cos bo ta nasza wyglada potwornie :shake:
daj znac co z tego porzadku ci wyszło:evil_lol:[/QUOTE]
to nie wiem
mi sie gorzej suke prowadzi w szelkaxch , tzn jej jest wygodniej ale mi nie :) myslalam ze im wiekszy pies tym gorzej utrzymac

[quote name='*Monia*']Nie kuś bo się wproszę :diabloti:.

Ja na bazarki zaczynam dawać to w czym nie będą kundle chodziły, też porządkować zaczęłam :lol:. Zbieramy na utrzymanie psiaka w hotelu, więc przynajmniej mam powód do pozbycia się tego czego nie potrzebuję ;).

Bo żadnych fot nie dawałam w najnowszych akcesoriach. 2 obroże Lupine przyszły dzisiaj, 2 podobno skórzane idą, a szelki RD fioletowe już jakiś miesiąc temu doszły :roll:.[/QUOTE]
no to na co czekasz hehe
rob foty! ciekawa jestem
sie obkupilas ostanio :)

Posted

[quote name='gops']no to na co czekasz hehe
rob foty! ciekawa jestem
sie obkupilas ostanio [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
Jak będzie gdzie te foty zrobić, bo dzisiaj wszędzie mnie przeganiali z powodu dzikich zwierząt :cool1:. Jak już znalazłam miejscówę na porzucanie piłki i chciałam porobić foty w nowej obroży to policjanci się ustawili nam nad głowami i Shina się rozpraszała i chowała w trawie :roll:.
Się obkupiłam i całą kasę wydałam :shake:. Na szczęście te 2 skórzane obroże TZ nam w prezencie kupił - zobaczymy jakie jak dojdą ;).

Posted

[quote name='*Monia*']Jak będzie gdzie te foty zrobić, bo dzisiaj wszędzie mnie przeganiali z powodu dzikich zwierząt :cool1:. Jak już znalazłam miejscówę na porzucanie piłki i chciałam porobić foty w nowej obroży to policjanci się ustawili nam nad głowami i Shina się rozpraszała i chowała w trawie :roll:.
Się obkupiłam i całą kasę wydałam :shake:. Na szczęście te 2 skórzane obroże TZ nam w prezencie kupił - zobaczymy jakie jak dojdą ;).[/QUOTE]
tz sie nie zniechecil ?
moze beda ladne! sie okaze ze jakies fajne :)
moj brat raz powiedzial ze kupi Misce obroze i ma byc koniecznie rozowa (kupilismy wtedy 2 lupine), sam wybral i jak przyszlo do zaplacenia ;D to powiedzial ze wiecej nie kupi hehe ale zaplacil oczywiscie

Posted

[quote name='gops']tz sie nie zniechecil ?
moze beda ladne! sie okaze ze jakies fajne [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
moj brat raz powiedzial ze kupi Misce obroze i ma byc koniecznie rozowa (kupilismy wtedy 2 lupine), sam wybral i jak przyszlo do zaplacenia ;D to powiedzial ze wiecej nie kupi hehe ale zaplacil oczywiscie[/QUOTE]
Sam je kupował i sam wybierał :cool3:. Wkręcił się w kupowanie, a i tak z psem wychodzi może z raz na 2 miesiące ;). Smycz już też Shinie kiedyś kupił. Nawet po mięcho jeździ i marudzi że strasznie ciężkie :evil_lol:. Ale on przecież psa nie chciał i bez konsultacji z nim psa zostawiłam, więc on z tym psem nie będzie miał nic wspólnego - widać jak jej nie kocha :diabloti:.
U mnie ani brat ani TZ różowej obroży by psom nie kupili ;).

Posted

[quote name='*Monia*']Sam je kupował i sam wybierał :cool3:. Wkręcił się w kupowanie, a i tak z psem wychodzi może z raz na 2 miesiące ;). Smycz już też Shinie kiedyś kupił. Nawet po mięcho jeździ i marudzi że strasznie ciężkie :evil_lol:. Ale on przecież psa nie chciał i bez konsultacji z nim psa zostawiłam, więc on z tym psem nie będzie miał nic wspólnego - widać jak jej nie kocha :diabloti:.
U mnie ani brat ani TZ różowej obroży by psom nie kupili ;).[/QUOTE]
a moj brat uwaza na odwrot
prawdziwa suka ma chodzic w rozowym ;p i lata z nia nawet do parku

[quote name='Onomato-Peja']Coś dawno zdjęć nie było :P Tak btw. jaki masz aparat ?[/QUOTE]
nie bylo ,bo nie ma keidy zrobic ;/ ostanio mam zapierdziel w szkole bo jak sie caly rok nic nie robi to maj i zcerwiec ma sie zawalony niestety
ale w sobote jade na dzialke z kundlami to napewno obfoce :)
ja nie mam lustrzanki , mam sony h9 i bardzo go lubie hehe narazie mi starczy

Posted

Też nie mam lustra, mam zwykłą cyfrówkę z dużym obiektywem i póki co za lustrzanką się nie oglądam, choć chciałabym, chciała. Ale to nie na moje umiejętności ;) muszę się jeszcze sporo nauczyć niestety.
No to czekamy do weekendu, na szczęście to już niedługo. :D

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Ale to nie na moje umiejętności ;) muszę się jeszcze sporo nauczyć niestety.[/QUOTE]

eeee jak ja kupilam lustro robilam gorsze zdjecia niz gops:eviltong: lustrzanka a lustrzanka to roznica, ja kupilam ta prosta i tansza wtedy, nikt tu nie mowi o zakupie prof. aparatu;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...