Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Monia* napisał(a):
Misia sobie upolowała jedzonko :lol:

Chyba się do niej nie przyznaje :evil_lol: http://img689.imageshack.us/img689/472/dsc08867h.jpg

http://images38.fotosik.pl/602/3f65c76e63a725e9med.jpg - :grin:

taa upolowala :diabloti:
a no chyba nie :lol: ale sie mu nie dziwie :lol:

catie napisał(a):
jakie jedzenie ma :)
Oby do mnie zima nie wróciła póki co strasznie wieje i chłodniej się zrobiło, ale śniegu nie widać

to tylko 40 cm kosc :evil_lol:
u nas niestety snieg lezy , malo ale jednak i co chwila pruszy :roll:
mam nadzieje ze wiecej nie nasypie to szybciej stopnieje

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
http://img573.imageshack.us/img573/3167/dsc08859w.jpg - tak sobie po mału zbieram na Ciebie haki i zgłoszę to wszystko do animalsów :diabloti:

te kolczatki, dławiki i ciągnięcie biednego pieska :shake:

Ale Miśka jest masywna :lol: Super!

pff :evil_lol: zglos juz teraz zanim kupie OE :diabloti:
Miska akurat masywna nie jest teraz tylko gruba ;) ma dobre pol kg do zrzucenia ale intesywnie nad tym pracujemy a zblizajaca sie wiosna nam pomaga :lol: wiec jest dobrze

Posted

catie napisał(a):
Miśka -siłacz ;p do strongmanów ją trenujesz ? Czyżby w pysku niosła swoją piłeczkę?

zmeczony pies to szczesliwy pies :lol: i grzeczny pies
przy okazji troche zrzuci zimowego tluszczyku
a pilka oczywiscie jest najwazniejszym elementem kazdego spaceru :evil_lol:

Posted

super Misi w tym rogzie, rzuca się w oczy na fotkach :)
Ja musze Goldka odchudzić bo rzeberka coraz słabiej czuć ;) Ale z nim to nie wiem jak to zrobić ;p

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej ;) widzę że śnieg nadal się utrzymuje ;)
muszę przyznać, że Misi w tym różu naprawdę jest do PYSKA !! :)

tzn bylo juz sucho ponad tydzien i ladnie ale przedwczoraj znowu przyszla zima ;)
dzieki , niesteyy tego rogza uzywamy zadko bo szybko sie brudzi i mi szkoda wole na takie spacerki brac pitmany a dzis Miska potraktowala go gow*** wytarzala sie :roll: musialam prac kilka razy zeby przestal smierdziec

catie napisał(a):
super Misi w tym rogzie, rzuca się w oczy na fotkach :)
Ja musze Goldka odchudzić bo rzeberka coraz słabiej czuć ;) Ale z nim to nie wiem jak to zrobić ;p

moze aportowanie ? albo bieganie kolo roweru ?
mozliwosci napewno jest wiele :eviltong:

Posted

kurde fajnie masz, że miśka ma zabawkę, na którą się w 100% nakręciła, ja nigdy nie będę miała takiej zabawki na którą się nakręci tak super ekstra Nuka :placz:
Nuka strasznie, ale to strasznie (nie śmiać się) dba o swoje zabawki, dmucha i chucha na nie, żeby im się tylko nic nie stało :lol: niektóre ma nawet i ponad 1 rok, a wyglądają jak nowe :evil_lol: jedynie co to za patykami na spacerze biega, a tak to na zabawki to nie :placz:

Posted

gops napisał(a):

moze aportowanie ? albo bieganie kolo roweru ?
mozliwosci napewno jest wiele :eviltong:

On nie może za moim tempem w chodzie nadążyć :) Sprint mu się włącza dopiero jak wyczuje żarcie(najlepiej zepsute) ew. zwierza jakiegoś
Zabawki go raczej nie interesują czasem jak rzuce piłke żeby się odbijała to skacze tak jak ona :lol: ale nie dłużej niż 2sekundy jest zainteresowany

Posted

Gops pierz w pralce ;) nic im sie nie stanie ;) ale fakt takie jasne obroże przy takich psach jak nasze, a czytając o Miśce mam wrażenie że opowiadasz o mojej Miyce ;) to one takie same brudastki, z tym że moja uległa jest strasznie, a Twoja lubi pokazać psom gdzie ich miejsce, wiec pewnie by się nawet dogadały :D

Posted

Shel napisał(a):
Nooo zaje jest ten róż :)

:lol:

vege* napisał(a):
kurde fajnie masz, że miśka ma zabawkę, na którą się w 100% nakręciła, ja nigdy nie będę miała takiej zabawki na którą się nakręci tak super ekstra Nuka :placz:
Nuka strasznie, ale to strasznie (nie śmiać się) dba o swoje zabawki, dmucha i chucha na nie, żeby im się tylko nic nie stało :lol: niektóre ma nawet i ponad 1 rok, a wyglądają jak nowe :evil_lol: jedynie co to za patykami na spacerze biega, a tak to na zabawki to nie :placz:

a no mam jedna i jedyna wlasnie, musze znalezc gdzies identyczna i kupic bo ta niestety ma dziury i dlugo juz nie wytrzyma, nawet rzucac nie bardzo mam jak bo jest jak flak :roll: musisz kombinowac i kupowac rozne zabawki moze wkoncu znajdziesz ta jedyna :lol:
catie napisał(a):
On nie może za moim tempem w chodzie nadążyć :) Sprint mu się włącza dopiero jak wyczuje żarcie(najlepiej zepsute) ew. zwierza jakiegoś
Zabawki go raczej nie interesują czasem jak rzuce piłke żeby się odbijała to skacze tak jak ona :lol: ale nie dłużej niż 2sekundy jest zainteresowany

a no to gorsza sprawa ;)
moze rob dluzsze spacerki

zaba14 napisał(a):
Gops pierz w pralce ;) nic im sie nie stanie ;) ale fakt takie jasne obroże przy takich psach jak nasze, a czytając o Miśce mam wrażenie że opowiadasz o mojej Miyce ;) to one takie same brudastki, z tym że moja uległa jest strasznie, a Twoja lubi pokazać psom gdzie ich miejsce, wiec pewnie by się nawet dogadały :D

wiesz co szkoda mi wrzucic obroze w g***** do pralki z innymi rzeczami :evil_lol:
musialam prac recznie , wogole zawsze obroze piore recznie wydaje mi sie ze robie to porzadniej niz pralka i nie uzywam wtedy proszku , boje sie zeby psa nie uczulil
a przydalby nam sie jakis znajomy staffik co by sucz oswoic z ta rasa, stylem zabawy i zachowaniem , ona przezyje szok jak za kilka lat jej takiego prosiaka przyniose do domu :lol:

ide do szkoly :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...