Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iwona']:oops::oops::oops:Zgłosiłaś:crazyeye::crazyeye:, chyba coś w takim razie przeoczyłam:oops:, ale cieszę sie w takim razie przeogromnie:multi::multi::multi:
Będzie nas bardzo dużo- obyśmy z powodu zagadania się nie zapomniały psów wystawić:evil_lol:[/quote]
[B]Iwonka, [/B]nie masz się co :oops: . Nie pisałam wcześniej o tym :lol:
Ja też już się cieszę na spotkanie znajomych , ale zważywszy jaka stawka się szykuje nie liczę na zbyt wiele :shake:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bydgoszcz jest koszmarna :angryy: :mad: , ścisk, trutki na szczury, miniaturowe ringi :shake: , nie jadę tam więcej :shake: . Choć druga miska w kształcie serduszka by się przydała :eviltong:

Ja się wybieram : Trencin, Brno, Leszno ( na 80%), Katowice ( jak mnie Madzia zabierze :mad: ), Opole :loveu:

Posted

ja dzisiaj wysłałam zgłoszenia na Katowice :lol:

ale oczywiście nie jest tak różowo - bo życzą sobie żeby dosłać rodowody do klasy pośredniej i otwartej :shake:

no a ja ich nie mam .... bo wszystko mam gdzie indziej ... no i muszę jechać do Związku ....:shake:

Posted

Ress - nie na każdej

Pani w Katowicach powiedziała, że na międzynarodowe i do klas ponad młodzieżowych tzn do szczeniąt i młodzieży nie trzeba ....:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...