Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ja w temacie meblowym powiem tyle,że jestem przekonana,że u mnie Szafa zadziałała na odwrót- otworzyłam drzwi i wyszedł Kuryś. Strach pomyśleć, co jeszcze może przypełznąć z tamtej strony :crazyeye: Czuję się, jakbym miała w domu Alfa.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
GERMANIKA po co CI szafa ja marze o hamaku pod sufitem ...tylko jak tam wchodzic lulu coby kosmici nie weszli...moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:

Ja mam sofe na balkonie, pytanie tylko dla kogo to jest :eviltong: ... może dla gości z kosmosu :roll:, moze dla mnie :roll: , dla futerek :roll: ... Madziu z kosmitą tez was koffam :eviltong:

Posted

resuruss napisał(a):
Czesc kochanie!!!!!No nareszcie jestes!!!!Ja zostalam wpedzona w depresje.....

Ress!! Ty i depresja, no nie możliwe :crazyeye: Taka wesoła kobietka:loveu: , kto ci to zrobił muff :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
Superrr SH :klacz: oby tak dalej tylko jużnie szczeniak :cool1: :multi: :multi: :multi:

No już nie ;)
Ale to cały sezon 2005 się liczy :p
I tak mu dobrze poszło, bo brał udział tylko w 6-ciu wystawach:crazyeye: , a jak wiadomo moja rasa jest bardzo licznie reprezentowana.

Do tytułu Top Szczenie Husky ( Pies) 2005, Sosiek załapał się jeszcze na 9 m-ce Top Juniora Husky ( Piies) 2005 :multi:

Dziekujemy za gratulacje :)

Posted

[quote name='sh_maniak']Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam :diabloti:

Mój Sosiek został Najlepszym szczeniakiem (psem) husky ' 2005 w Polsce :multi:

GRATULUJĘ - ale fajnie :loveu: :loveu:

Posted

A ja własnie wróciłem z wystawy w Ołomuńcu 50 chińczyków, niestety nie znam ostatecznych wyników:oops: , bo musiałem lecieć inne psy wystawiać.....

Posted

Bic nie bede.......UDUSZE............maja zmienic termin slubu!!!!!Jestem zaborcza!!!!!Masz byc i koniec!!!!!!Ja mam hiperpresje...wiec ,ze mna trzeba delikatnie........moge miec komplikacje......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...