góral Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 To zmasowany atak, zajęli całą Polske:crazyeye:
matrix..... Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 nawet Orsini zaatakowali? Nigdzie Jej nie widać !!
góral Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Za parę lat ląduje na Marsie pierwsza załogowa jednostka kosmiczna a tam dziwne pole, orgodzone z czterech stron a na środku Orsini w skafandrze kosmonauty sędziuje pierwszę międzygalaktyczną specjalistyczną wystawę sznaucerów, ale by było:lol:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jesli ja porwali to wroci szybciej niz nam sie zdaje ;)
Iwona Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 resuruss napisał(a):Jesli ja porwali to wroci szybciej niz nam sie zdaje ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 góral napisał(a):Za parę lat ląduje na Marsie pierwsza załogowa jednostka kosmiczna a tam dziwne pole, orgodzone z czterech stron a na środku Orsini w skafandrze kosmonauty sędziuje pierwszę międzygalaktyczną specjalistyczną wystawę sznaucerów, ale by było:lol: Wybory Mistera Kosmitow :lol:
matrix..... Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 góral napisał(a):Może ją porwali??:crazyeye: :shake: prędzej ona ich, odważna babka !!
góral Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 matrix..... napisał(a)::shake: prędzej ona ich, odważna babka !! w sumie to masz racje!!
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Uratowałem się!!!!!! P.S.Nie wszyscy będą szczęśliwi:lol:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Zwiales????Napisz jak ,jakby co to skorzystam z doswiadczenia.....;)
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Miniaga!!!Wybacz,ale samo mi sie nasuwa ....duzo....;) :lol:
góral Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 miniaga napisał(a):Góral ile cm mierzą pudle duże? Wzorzec mówi, że moge mieć max 62 cm, w praktyce bywa z tym różnie...
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Pomógł mi Pikatchu,on ma doświadczenie z kosmitami.
Iwona Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Za to ja dzisiaj miałam przygodę:shake:. Wróciłam ok.19 do domu z pracy , dziewczyny jak zwykle przywitały mnie w przedpokoju. A że to pora wieczornego spaceru postanowiłam nie rozbierając się już wyprowadzić je, ale najpierw ja musiałam udać się w "ustronne miejsce":oops:. Po wyjściu z wc wołam dziwczyny- przybiegła Milka, Kali - Kesi brak- ubrałam więc starszym dziewczynom obroże , ponownie wołam Kesi- nic:-o. No to zaczynam obchód mieszkania, kolejne pokoje, łazienka- nic, ubikacja- nic, kuchnia -też pusto, w przedpokojach- nie ma:crazyeye:. Wcięło mi w mieszkaniu psa:eek2:. Stoję w przedpokoju,dumam :hmmmm::hmmmm::hmmmm:, dziewczyny stoją patrząc ze zdziwieniem na mnie, włos mi się na głowie jeży :smhair2: i pot spływa po plecach- naraz olśnienie:PROXY5:i sprint do drzwi wejściowych- otwieram a tam pod drzwiami stoi skulona i już zmarznięta moja kruszyna :sweetCyb::iloveyou:. Jaki z tego morał ?:lol: -obie jesteśmy szybkie jak błyskawica- ja szybko wchodzę do domu a Kesi jeszcze szybciej z niego wychodzi:evil_lol:
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 U mnie jest podobnie,teraz liczę psy po wejściu:lol:
Recommended Posts