Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za parę lat ląduje na Marsie pierwsza załogowa jednostka kosmiczna a tam dziwne pole, orgodzone z czterech stron a na środku Orsini w skafandrze kosmonauty sędziuje pierwszę międzygalaktyczną specjalistyczną wystawę sznaucerów, ale by było:lol:

Posted

góral napisał(a):
Za parę lat ląduje na Marsie pierwsza załogowa jednostka kosmiczna a tam dziwne pole, orgodzone z czterech stron a na środku Orsini w skafandrze kosmonauty sędziuje pierwszę międzygalaktyczną specjalistyczną wystawę sznaucerów, ale by było:lol:

Wybory Mistera Kosmitow :lol:

Posted

Za to ja dzisiaj miałam przygodę:shake:. Wróciłam ok.19 do domu z pracy , dziewczyny jak zwykle przywitały mnie w przedpokoju. A że to pora wieczornego spaceru postanowiłam nie rozbierając się już wyprowadzić je, ale najpierw ja musiałam udać się w "ustronne miejsce":oops:. Po wyjściu z wc wołam dziwczyny- przybiegła Milka, Kali - Kesi brak- ubrałam więc starszym dziewczynom obroże , ponownie wołam Kesi- nic:-o. No to zaczynam obchód mieszkania, kolejne pokoje, łazienka- nic, ubikacja- nic, kuchnia -też pusto, w przedpokojach- nie ma:crazyeye:. Wcięło mi w mieszkaniu psa:eek2:. Stoję w przedpokoju,dumam :hmmmm::hmmmm::hmmmm:, dziewczyny stoją patrząc ze zdziwieniem na mnie, włos mi się na głowie jeży :smhair2: i pot spływa po plecach- naraz olśnienie:PROXY5:i sprint do drzwi wejściowych- otwieram a tam pod drzwiami stoi skulona i już zmarznięta moja kruszyna :sweetCyb::iloveyou:. Jaki z tego morał ?:lol: -obie jesteśmy szybkie jak błyskawica- ja szybko wchodzę do domu a Kesi jeszcze szybciej z niego wychodzi:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...