Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Najważniejsza kwestia brzmi czy podpłapała bakcyla i ma ochote na "jeszcze" :cool3: Troszkę ją rozumiem, bo dla mnie wyzwaniem równym początkom handlingu jest obecnie prawo jazdy:lol: Chociaz adrenalina skacze o wiele wyżej.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

złapała bakcyla :) ale nst razem jak bedzie chciala startowac to zalatwie jej doga niemieckiego zeby nie miala siły go ciągać :evil_lol: :mad:

Posted

maga18 napisał(a):
złapała bakcyla :) ale nst razem jak bedzie chciala startowac to zalatwie jej doga niemieckiego zeby nie miala siły go ciągać :evil_lol: :mad:

Dam jej któregos z moich :evil_lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Dam jej któregos z moich :evil_lol:

to nie głupi pomysł :cool3: Twoj sh wystawi kuzynke a nie kuzynka sh :) z takim psem to moze i by cosik zdobyla :) ;)

Posted

[quote name='anna1']bardzo wszystkim gratuluje osiagniec w Glogowie:)))

do zobaczenia w bydgoszczy:)))

Anna 1, z kim przyjedziesz? Będzie można obejrzeć Martiniego? Metaxę już podziwiałem, jego nie. A może nowy nabytek znany też tylko ze zdjęć?:lol::lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
hehe zobaczymy jak moja Kc sie spisze z kimś obcym na MP:)) pewnie komus sie w dupsko wgryzie ze złości:evil_lol:
Ano zobaczymy:evil_lol:

Posted

donio- bede z martinim, metaxa i Toudim:) mam nadzieje ze w takim skladzie dojedziemy i ze dojedziemy bo mam w lutym dosc spory egzamin i jak mi wypadnie w czas tych wystaw czyli bydgosdzczy i gdanska i niestety egazmin wazniejszy niz wystawy:)

Posted

Maga -
Toffi - bardzo fajnie wygląda jak jest taki blady, mi się podobają większe grzywacze, a on do tego ma jeszcze rewelacyjną postawę i ogólnie ciało !!!

a Ty bardzo ladnie wyszlaś na zdjęciu !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...