resuruss Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Oczywiscie trzymam kciuki za grzywaczki na jutrzejszej wystawie !!!! A w szczegolnosci za Gruce z Hazardem ,Heroinka:loveu: , Dafisia Magusie i Toffcia i Jolke z Ciupkiem!!!!!
Ilona Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Życze wszystkim powodzenia na jutrzejszej wystawie :lol:
Germanika Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Trochę zimno,ale sądzę,że jutro będzie gorąca atmosfera.Udanych jutrzejszych występów!!!
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 onka napisał(a):a czemu wszystkie Sub-Divaki są Sub Divo a Twój Toffik maga Sub-O -Divo? Hmm... tak jest w katalogu :hmmmm: - moze dlatego za ja zglaszam tak jak mam w papierach a inni tak jak sie mówi... :hmmmm: :lol:
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Toffi gotowy :grins: za godzine wyjazd :smokin: jak wstalam bylo -20 st :bad-word: a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Powodzenia:bigok::bigok::bigok:. U nas też słoneczko ale - 21 stopni:evil_lol:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 maga18 napisał(a):Toffi gotowy :grins: za godzine wyjazd :smokin: jak wstalam bylo -20 st :bad-word: a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb: Maga- spojrzyj dobrze na termometr:crazyeye:może to - 10 a nie 0.:lol:
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 nie nie zero :) a blisko zera :) -5 st jest teraz :) a o 7 bylo -20 :diabloti:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 No to my nie mamy takiego szczęścia:evil_lol:, nadal -21 stopni czyli zimowa zima:cool3:, tylko problem z psiowym siuśkaniem:placz:. Kesi na spacerek idzie ubrana na cebulkę:lol:, tylko jej bucików brak:placz:, a za zachodnią granicą takie śliczne są buciki:placz:
AnkaW Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Gruca, Maga, Jolka trzymam kciuki za udane występy :multi: :multi: Ale najbardziej życzę szczęśliwego dojazdu i powrotu do domciu :loveu: A u nas -17 stopni w słoneczku :crazyeye: :placz: . Rano psy sie poprzewracały, nie zdążyły sie nawet załatwić i teraz mi tu bąki :oops: koło nosa sadzą. :angryy: Muszę z nimi po kolei powychodzić.
Em-ka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Em-ka napisał(a):Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;) No,no Emeczko:lol:- coś mi to pachnie feriami:cool3:, a ja -buuuu:placz:, nie dość żę w domku, a nie na wystawce to jeszcze świątek piątek w pracy do późnych godzin nocnych:angryy:. No to czekamy na Wasz powrót i zasypanie foteczkami:lol:
Donio Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 SEXY! SEXY! :multi::multi::multi: Kurczę, tylko czy nie za póżno na ten mój doping?
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Nie ma przecieków z wystawy:handy::niewiem:
miniaga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Słuchajcie przepraszam, że tak pózno, ale wszystkim którzy dzis zmagajasię na ringach życzę powodzenia. Szczególnie trzymam kciuki za Asię Grucę i jej psy. Wszystkim zwyciężcom odrazu z góry gratuluję serdecznie.
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PSY kl.młodzieży ADVOCAT Black Dragon - dosk Ciupek - dosk IV AVENEN Kokietka Sub Divo - dosk III ELITE SUNSHINE von Helmundin nb Hazard z GAngu Łysych - dosk I, Zw.Mł, NJwR RAFFI Rossini - nb WINICJUSZ Sub Divo - dosk II kl.pośrednia Sasquechanna DEDUR - nb OZINEK Rossini - nb VENI OTELLO Sub - O - Divo - dosk I, CWC kl.owtarta DON JUAN z Lubuskiej Wsi - dosk II NOBEL Sub Divo - dosk I, CWC kl.champ. CODY z Chaliparku - dosk I, CWC, NPwR, BOB SUKI kl.szczeniąt BATIDA DE COCO Sub Divo - WO II BELLE CHOUX CHOOX Sub Divo - WO I kl.mlodziezy HARRIET z Gangu Łysych - dosk I, Zw.Mł Heroina z GAngu Lysych - nb kl.pośrednia Grzywacz CORVETTE - dosk I, CWC TIFANY DE MARES Sub Divo - dosk II kl.otwarta DINA Chrustowianki - dosk III E-SEXY Pastoral - dosk I, CWC, NSwR ŁENDI Rossini - dosk II Sasquehanna FASCYNACJA ZIKKURAT - nb kl.champ. WENWDA Sasquehanna - nb Dafne z GAngu Łysych - dosk I, CWC
miniaga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Gruca!!!!!! gratulacje!!!! Ogromnie się cieszę!!!!
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Gratuluję pięknych wyników :multi::multi::cool2::cool2::BIG::BIG::BIG:
Donio Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Gratulacje dla zwycięzców! Maga 18 - wyprzedziłaś mnie o kilka minut, ale ja dowiedziałem się tylko o Codym i Sexy, która dziś skończyła championat - ogromne gratulacje dla Romki i jak się okazuje mój doping nie był jednak spóżniony:lol:. No i oczywiście gratulacje dla Gangu Lysych za Zw.Mł. i dla Toffie za CWC ( bo to piesek, któremu też kibicuję):lol: Pozdrawiam wszystkich:lol:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Gruca :cool2:- miot H świetnie sobie radzi:loveu:. Dlaczego nie chwalisz się maluszkami:shake:, a takie śliczności widac na stronce:loveu: Maga- gratulacje:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:, a Mileczka to co:mad:- w domu siedzi:mad:. Jolka :lol:- nabiera szlifu chłopaczek, już nie mogę się doczekać Katowic:multi:
Donio Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Maga 18, swoją drogą jesteś niesamowita. Dzięki za pełne wyniki:lol:
Recommended Posts