Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie trzymam kciuki za grzywaczki na jutrzejszej wystawie !!!!
A w szczegolnosci za Gruce z Hazardem ,Heroinka:loveu: , Dafisia
Magusie i Toffcia i Jolke z Ciupkiem!!!!!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

onka napisał(a):
a czemu wszystkie Sub-Divaki są Sub Divo a Twój Toffik maga Sub-O -Divo?

Hmm... tak jest w katalogu :hmmmm: - moze dlatego za ja zglaszam tak jak mam w papierach a inni tak jak sie mówi... :hmmmm: :lol:

Posted

Toffi gotowy :grins:
za godzine wyjazd :smokin:
jak wstalam bylo -20 st :bad-word:
a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:

Posted

maga18 napisał(a):
Toffi gotowy :grins:
za godzine wyjazd :smokin:
jak wstalam bylo -20 st :bad-word:
a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:

Maga- spojrzyj dobrze na termometr:crazyeye:może to - 10 a nie 0.:lol:

Posted

No to my nie mamy takiego szczęścia:evil_lol:, nadal -21 stopni czyli zimowa zima:cool3:, tylko problem z psiowym siuśkaniem:placz:. Kesi na spacerek idzie ubrana na cebulkę:lol:, tylko jej bucików brak:placz:, a za zachodnią granicą takie śliczne są buciki:placz:

Posted

Gruca, Maga, Jolka trzymam kciuki za udane występy :multi: :multi:

Ale najbardziej życzę szczęśliwego dojazdu i powrotu do domciu :loveu:

A u nas -17 stopni w słoneczku :crazyeye: :placz: . Rano psy sie poprzewracały, nie zdążyły sie nawet załatwić i teraz mi tu bąki :oops: koło nosa sadzą. :angryy: Muszę z nimi po kolei powychodzić.

Posted

Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)

Posted

Em-ka napisał(a):
Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)

No,no Emeczko:lol:- coś mi to pachnie feriami:cool3:, a ja -buuuu:placz:, nie dość żę w domku, a nie na wystawce to jeszcze świątek piątek w pracy do późnych godzin nocnych:angryy:. No to czekamy na Wasz powrót i zasypanie foteczkami:lol:

Posted

Słuchajcie przepraszam, że tak pózno, ale wszystkim którzy dzis zmagajasię na ringach życzę powodzenia. Szczególnie trzymam kciuki za Asię Grucę i jej psy. Wszystkim zwyciężcom odrazu z góry gratuluję serdecznie.

Posted

PSY
kl.młodzieży

ADVOCAT Black Dragon - dosk
Ciupek - dosk IV
AVENEN Kokietka Sub Divo - dosk III
ELITE SUNSHINE von Helmundin nb
Hazard z GAngu Łysych - dosk I, Zw.Mł, NJwR
RAFFI Rossini - nb
WINICJUSZ Sub Divo - dosk II

kl.pośrednia
Sasquechanna DEDUR - nb
OZINEK Rossini - nb
VENI OTELLO Sub - O - Divo - dosk I, CWC

kl.owtarta
DON JUAN z Lubuskiej Wsi - dosk II
NOBEL Sub Divo - dosk I, CWC

kl.champ.
CODY z Chaliparku - dosk I, CWC, NPwR, BOB

SUKI
kl.szczeniąt

BATIDA DE COCO Sub Divo - WO II
BELLE CHOUX CHOOX Sub Divo - WO I

kl.mlodziezy
HARRIET z Gangu Łysych - dosk I, Zw.Mł
Heroina z GAngu Lysych - nb

kl.pośrednia
Grzywacz CORVETTE - dosk I, CWC
TIFANY DE MARES Sub Divo - dosk II

kl.otwarta
DINA Chrustowianki - dosk III
E-SEXY Pastoral - dosk I, CWC, NSwR
ŁENDI Rossini - dosk II
Sasquehanna FASCYNACJA ZIKKURAT - nb

kl.champ.
WENWDA Sasquehanna - nb
Dafne z GAngu Łysych - dosk I, CWC

Posted

Gratulacje dla zwycięzców! Maga 18 - wyprzedziłaś mnie o kilka minut, ale ja dowiedziałem się tylko o Codym i Sexy, która dziś skończyła championat - ogromne gratulacje dla Romki i jak się okazuje mój doping nie był jednak spóżniony:lol:.
No i oczywiście gratulacje dla Gangu Lysych za Zw.Mł. i dla Toffie za CWC ( bo to piesek, któremu też kibicuję):lol:
Pozdrawiam wszystkich:lol:

Posted

Gruca :cool2:- miot H świetnie sobie radzi:loveu:.
Dlaczego nie chwalisz się maluszkami:shake:, a takie śliczności widac na stronce:loveu:
Maga- gratulacje:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:, a Mileczka to co:mad:- w domu siedzi:mad:.
Jolka :lol:- nabiera szlifu chłopaczek, już nie mogę się doczekać Katowic:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...