miniaga Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 WOW- wielkie gratulacje dla właścicieli i hodowczyni!!!!! Niezłe osiągnięcie!
Light of Shin-Ra Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='flashka-g']dzieki wielkie;) mam nadzieje ze w maju takze mi sie uda cos zwojowac;) A sedziego z katowic znam... sedziowal nas kiedys z Kc w Bratyslawie, znawca nie byl, pamietam ze wygral wtedy Cody z Haliparku;)...wiec nie bede komentowac;) ale chyba wiecie kto moze wygrac;)[/quote] Nie pocieszyłaś mnie. Liczyłam na bezstronnego sędziego. Trudno człowiek całe życie się uczy i umiera głupi. Znalazłam wyniki [url]http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_20210805Bratislava2x.htm[/url] Tak czy siak do zobaczenia w Katowicach. No i gratulacje dla Tequili - na 15 suczek [B]to jest[/B] duży sukces.
resuruss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Gratulacje dla Tequilki :multi::multi::multi::multi:
Weronisia & Jokkusia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Wielkie brawa dla Tequili :multi::multi::multi::multi:
maga18 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A moje najukochańsze "maleństwo" / zaraz po Tofiniu/ - EXC 1/5 na wystawie w Sztokholmie 23.03.2008 mama Magdy
lalunia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Superr Maga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [B][COLOR=#ff0000]GRATKI !!!!!!!![/COLOR][/B]
Weronisia & Jokkusia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Gratulację dla Maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!
maga18 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Mam wolną chwilę i tak sobie oglądam i oglądam stawkę z Pragi i dochodzę do wniosku, że coraz więcej sędziów korzysta z całej skali ocen i to jest na plus. A na minus- trudno uwierzyć, że ze 116 grzywaczy najpiękniejsza jest Kitty. / chyba, że na zdjęciu - ha ha ha / mama Magdy
ajcka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Wielkie gratulacje!!! A gdzie można obejrzeć te zdjecia ???????????
Light of Shin-Ra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='maga18']Mam wolną chwilę i tak sobie oglądam i oglądam stawkę z Pragi i dochodzę do wniosku, że coraz więcej sędziów korzysta z całej skali ocen i to jest na plus. A na minus- trudno uwierzyć, że ze 116 grzywaczy najpiękniejsza jest Kitty. / chyba, że na zdjęciu - ha ha ha / mama Magdy[/quote] Na zdjęciu tak, bo od przodu robione. :evil_lol:
maga18 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Stawka grzywaczy jest na [url]www.nahaci.cz[/url] mama Magdy
Ilka21 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 trzymajcie,trzymajcie;) my już wykąpani i gotowi do drogi
Light of Shin-Ra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No cóż daliśmy d... nic tylko :flaming: Iszu - dobry Emi bdb 4/5 (oj nie ma moja sucza szczęścia do tych Katowic) Ale bardzo dużo bdb i dobrych było a nawet niżej. [U]Największe gratulacje dla Joyka za pierwsze duże CWC. [/U]I również dla innych zadowolonych bardziej i mniej.
maga18 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [COLOR="Red"][B]moja Aprilia Pearl Gattaca - doskonala I/10, Zw.Ml, BOB Jr, nominacja na CRUFT[/B][/COLOR] :) :angel: dziekuje bardzo Miniadze za przygotowanie :multi: :loveu: Agus gdyby nie Twoja pomoc Api nie zaszla by tak daleko :buzi: pozatym to Jamil Zw.Ml, Perspektywa BOB, Cypisek CACIB, Valaquenta res.CACIB, Bodek res.CACIB GRATULUJE WSZYSTKIM :)
meta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 wielkie brawa dla Joyka, Bodzia i Api- bo zasluzenie :multi: i dla malych favoniusow a reszta :razz: a no i gratulacje dla Marcina na Bob Junior z Tysonem i Bob+BOG2 z chilka :multi:
miniaga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oj jest czego gratulować i było co oglądać w Katowicach.... Zacznę od 2 wspaniałych psów i dwóch cudownych kobiet, których zwycięstwa mnie dziś najbardziej wzruszyły: MAGA z Api i DADA z Joykiem :SZALENIE SIĘ CIESZĘ i Z CAŁEGO SERCA GRATULUJĘ! Po za tym gratulacje dla Ilony i Bodzia, Jamilka, Marioli i Lindki i wszystkich którzy odnieśli mniejsze lub większe zwycięstwa. [quote name='maga18'][COLOR=Red][B]moja Aprilia Pearl Gattaca - doskonala I/10, Zw.Ml, BOB Jr, nominacja na CRUFT[/B][/COLOR] :) :angel: dziekuje bardzo Miniadze za przygotowanie :multi: :loveu: Agus gdyby nie Twoja pomoc Api nie zaszla by tak daleko :buzi: pozatym to Jamil Zw.Ml, Perspektywa BOB, Cypisek CACIB, Camille z Gangu Lysych res.CACIB, Joy Dady (Margrabia) res.CACIB GRATULUJE WSZYSTKIM :)[/quote] Madziulka polecam się na przysżłość:loveu: Api to piękna suczka o cudownym charakterze i bez mojej pomocy też by wygrała, bo była najlepsza!!!!
flashka-g Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gratki Maga i Dada;) super wyniki:multi::multi::multi:
lalunia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [B][COLOR=seagreen]WILKIE GRATULACJE DLA MAGI I DLA DADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#2e8b57]I WSZYSTKIM ZADOWOLONYM ;) [/COLOR][/B]
resuruss Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gratulacje najwieksze dla Dady i Joya :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo cieszy mnie wygrana tego psa :loveu::loveu::loveu: Gratulacje równiez dla Api i Madzi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratuluje rowniez Jolce i Jamilkowi ,Ilonce z Bodkiem ,Cypiskom ,wygranej BoB dla Perspektywy Germanika i wszystkim zadowolonym. Vicus dostał ocene bardzo dobra :lol: dla Pana sędziego jest wąski :lol: cokolwiek by to nie znaczyło . Zuzka pozdrawia wszystkich i obiecuje ,ze juz wiecej na wystawie nie prędko się pojawi :evil_lol:
Recommended Posts