meta Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='resuruss']:multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=4][COLOR=red]WIELKIE GRATULACJE !!!!!! VICUŚ PĘKA Z DUMY :loveu: MAJĄC TAK SLICZNEGO BRACISZKA I SIOSTRE :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]GRATULACJE META ,GRATULACJE KASIU VIVKOWA ;)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] to niech Vicek nie peka tylko sam gdzies sie ruszy pokazac :loveu: dziekujemy:lol:
resuruss Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Vicek na razie pęka tylko ,bo sam cierpi na ringowe złamactwo pospolite :evil_lol:,a czas aktualnie umila sobie na terroryzowaniu mojej mamy :evil_lol:,ktorą namiętnie gryzie po zadku ,robiąc to ofkors z ukrycia :lol:.Poza tym kradnie jej wszystko co sie da i smiga z tym dumny po domu . Meta ogromnie sie ciesze :multi::multi::multi: i jeszcze raz gratulacje i całusy dla Viniaka :loveu: i Vivki :loveu:
Agama Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Meta jeszcze raz BRAWO:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: RESS:loveu:bu to fajnie sie swieta zapowiadaja:lol::lol::lol:
Dada Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 kasiu :multi: A ja się dopiero zaczęłam zastanawiać. Do Leszna może, albo Rzeszowa.. A do 10 tylko czas, więc myślę intensywnie
flashka-g Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Dada']Ktoś jedzie do Rzeszowa w lutym na wystawę?[/quote] a ja wtedy w zakopanym jestem:(
Dada Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='flashka-g']a ja wtedy w zakopanym jestem:([/quote] To chyba nie jest powód do płaczu :lol: Ja mam nadzieję, ze mi się uda po sesji wyjechać w góry na narty
flashka-g Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Dada']To chyba nie jest powód do płaczu :lol: Ja mam nadzieję, ze mi się uda po sesji wyjechać w góry na narty[/quote] no na pewno do płaczu nie bo jade z super ekipą mam nadzieje ze sie nie połamie na desce;).. ale tego niemozna porownywac do wystaw z wspanialymi ludzmi:)
Light of Shin-Ra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='flashka-g']no na pewno do płaczu nie bo jade z super ekipą mam nadzieje ze sie nie połamie na desce;).. ale tego niemozna porownywac do wystaw z wspanialymi ludzmi:)[/quote] Jak będziesz w Zakopcu to mam nadzieję, że się odezwiesz. Przedstawię Ci moje stadko. Co prawda ja się wtedy twardo wybieram do Rzeszowa:lol:.
flashka-g Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Han Sharn']Jak będziesz w Zakopcu to mam nadzieję, że się odezwiesz. Przedstawię Ci moje stadko. Co prawda ja się wtedy twardo wybieram do Rzeszowa:lol:.[/quote] ja bede tylko 4 dni:P i szczerze watpie zebym byla w stanie na jakies wycieczki:eviltong: ;) ale dzieki za zaproszenie;)
Light of Shin-Ra Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tyle wyłapałam z listy na Rzeszów - przyznawać się kto jeszcze jedzie i poprawcie jeśli coś pomieszałam, szczególniej z tymi zagranicznymi psiakami. PSY szczeniąt ATOS Aliot młodzież KARAT Pastoral ASTON MARTIN Gattaca AGATT Roingold TOKAI MOJITO Sua Sponte pośrednia VALENTINO Flavonius SEN Next Germanika otwarta House of Landfari Ace-of-Base (?) Angel Look BELLAGIO KOLJA Poarott championów HAZARD z Gangu Łysych CYPISEK z Gangu Łysych (albo FOCUS) SUKI szczeniąt Hanako Mia Garden Roses VERCASE Poarott młodzieży APRILLA PEARL Gattaca AWANGARDA Roingold NAOMI z Gangu Łysych VODKA MARTINI Sakladir KEDIRI Nesjana x-x-x-x Pokerowy Żywot x-x-x-x Gro-Bez x-x-x-x Gro-Bez pośrednia I”M SO PRETTY Pastoral LEMONIADKA z Gangu Łysych VIVA ESPANIA Flavonius otwarta ERMYONE Little Champs Makyta Poarott (?) IMPREZKA z Gangu Łysych x-x-x-x Gro-Bez championów Grzywacz CORVETTE ECRU Nesjana
malaSilky Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jeszcze w Rzeszowie bedzie Silky [Lemoniadka z Gangu Lysych] w klasie posredniej :p
AngelOfDeath Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 uhuhuhhuhuh ale tu u was maly ruch :diabloti: nic sie nie dzieje:evil_lol: to pewnie przez to ze mnie juz tu nie ma :crazyeye: ale nie martwcie sie czasami bede sie pojawiac :multi:wiem jak mnie wszystkie uwielbiacie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
flashka-g Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='AngelOfDeath']uhuhuhhuhuh ale tu u was maly ruch :diabloti: nic sie nie dzieje:evil_lol: to pewnie przez to ze mnie juz tu nie ma :crazyeye: ale nie martwcie sie czasami bede sie pojawiac :multi:wiem jak mnie wszystkie uwielbiacie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Aniołku stesknilam sie:loveu::loveu::loveu:;)
monikastanko Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [B]osoby zainteresowane fotkami chińskich grzywaczy z Głogowa prosze o kontakt na pw pozdrwienia[/B]
AngelOfDeath Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='flashka-g']Aniołku stesknilam sie:loveu::loveu::loveu:;)[/quote] hihihihih za mna :loveu::loveu:czy za mna na dogo :loveu:
flashka-g Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='AngelOfDeath']hihihihih za mna :loveu::loveu:czy za mna na dogo :loveu:[/quote] za Toba w kazdym rodzaju:loveu::loveu:
Agama Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 nikt jeszcze nic nie wie co sie dzieje w Glogowie
resuruss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Głogów częsciowe wyniki Aston Martin Gattaca Zw.Mł Starlight Cassidy Zw. Mł BoB Junior Grzywacz Corwetta CWC ,Brandy Black Dragon CWC Tofik Magi CwC [COLOR=red]BoB dla Mikiego Macsowa :klacz::klacz:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Gratulacje dla zadowolonych z wystawy ,pikantniejszą reszte opiszą mam nadzieje Ci ,którzy byli :razz:[/COLOR]
maga18 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 wyniki z glogowa, sedzia. Kazmierski PSY szczeniąt: Atos Aliot - wo 2 Agatt Roingold - wo 1 Khaj Pharo Sub-O-Divo - nb Falcon Dilligent - wo 3 młodzież: Aston Martin Gattaca - dosk 1, zw.ml Lester King z Haliparku - dosk 4 Kingston Pastoral - dosk 2 G'Top Gun Top Model de Rama - dosk 3 Jamil Jashan Avokaduh - dosk pośrednia: Tymianek Lavandula - dosk 1 otwarta: Hossa Vija Michellin Suprise - dosk 1, cwc, ndpwr, bob Hossa Vija Micke Prince Suprise - dosk 3 Artush od Teareibi - dosk 4 Thymus Lavandula - dosk 2 championy: Veni Otello Sub-O-Divo - dosk 1, cwc SUKI szczeniąt: Avangarda Roingold - wo 2 Hanako Miya Garden Roses - wo 1 młodzież: Starlight Casidi - dosk 1, zw.ml, bob jr Madame Butterfly Galus - dosk 3 Inkas Bahija - dosk 4 Aprilia Pearl Gattaca - dosk 2 pośrednia: Brandy Black Dragon - dosk 1, cwc otwarta: Cykoria z Ogrodu Fauny - dosk 2 Vellar Pljus Penelope - nb White Angel Sub-O-Divo - dosk 1, cwc, ndswr championki: Grzywacz Corvette - dosk 1, cwc
miniaga Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Madzia gratulacje!!! !!! A co mi tam.... Skomentuję wyniki: Czy sędzia upadł na głowę? Miał zaćmienie umysłu, albo cokolwiek co tłumaczyło by te wyniki.... Przy całej sympatii dla duetu Maciek i Miki - danie Boba Mikiemu to kompromitacja sędziego!
Recommended Posts