Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='lalunia']ania1
VODKA AHHHHHHHHH
VINCENT MNIAMMMMMM
ONAKA ! KROPKI EHHHHHHH
A TEDY JUPIIIIIIIIIIIII

HI HI ;)

to sie nazywa komentarz:lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada ,mi tez było bardzo miło Cie poznac a powiem szczerze ,ze miałam cichą nadzieje ,ze sie spotkamy w koncu :loveu:

Jolka !Miło mi - oczywiscie mozesz brac ( wprawdzie arcydziała te po częsci są autorstwa naszej Nugatowej kochanej ,ale mysle ,ze nie bedzie miała nic przeciwko ).Oryginały przesle jutro ,bo teraz obrabiam drugą czesc z wczoraj .

Wodka wcale nie jest gruba ...Pasi nie widzieliscie :evil_lol:

No i jeszcze wkleje foteczki :

Posted

Dada- mnie rowniez:) zawsze jest milo jak jak sa osoby przyjazne , bez kompleksow i na poziomie:) to byla fajna wystawka; a tlusciocha odchudzimy albo i nie :cool3: cala nadzieja w Magdzie (cyga)

zapraszam do kupna nowego GLAMOUR :))))))))))))))))))))moda na grzywacze jest juz wszedzie :)

Posted

[quote name='anna1']nadmienie ze suki ml. sa autorstwa Magi:) jedynie moj aparat:)[/QUOTE]

aaaa musialas to napisac! wstyd - taaaaaaaakim aparatem takie fotki proobic :evil_lol:

zakochalam sie w tym aparacie!!! co to za model? :loveu:widzialam tylko ze sony :loveu:

Posted

Anka(ress) co ja ci pisać będę - wszystko wiesz. Vincent:loveu: bardzo przystoiny chłopak i porostu wystarczy jeden moment by się zakochać,,,,

Zresztą ja jestem ogromną fanką wszystkich wnucząt Anny 1 i nie umiem się zdecydować który grzywek najładniejszy...Oj choć nie.... Mam swojego favoryta(tkę):loveu:

Mam nadzieję że w Nowym Dworze również będzie dużżżzzzzzzo grzywek, żebym mogła oczy nacieszyć.

Posted

[quote name='maga18']aaaa musialas to napisac! wstyd - taaaaaaaakim aparatem takie fotki proobic :evil_lol:

zakochalam sie w tym aparacie!!! co to za model? :loveu:widzialam tylko ze sony :loveu:[/quote]

no i dzieki Tobie mam super fotki cori:) dzieki:)
sony DSC- H2; obecnie juz tani :)w euro agd najtanszy :) jest niezly ale moj brat wypatrzyl jeszcz elepszy i tylko 2 x drozszy:) a juz cyfrowka lustrzanka:cool3:

Posted

[quote name='resuruss']Juz podpisałam ;)[/quote]

Dziękuję bardzo!

Czy małe Roingoldy to Agatt i Ametyst?
A Awangara! Co za kolor! Tak intensywnie brązowego (czekoladowego) grzywca jueszcze nie widziałam! Pewnie mało widziałam:D
BTW - czy są prawdziwie błękitne grzywacze??? Tak z ciekawosci...

A na focie u Anna1, Onka mała ma przeboskie kropeczki! Wyglada zupełnie jak koń Pippi Langsztrum! Coś przy grzywkach mam wiele skandynawsko-bajkowych skojarzeń :lol:, jak nie muminkowe koniki morskie to kon Pippi hihihihi

Posted

anna1:
bardzo mi miło :lol:
ress:
Nie poznałam Cie od razu, bo syneczkiem wcześniej się nie pochwaliłaś :oops:, a przeważnie wstawiasz zdjecia swoich dzieciaczków, zapominając o swoich :mad:. Pasiaczek nie wygląda na grubą, może ona poprostu tyle mięśni ma?:evil_lol:

Posted

Paiaczek jest słodkim grubaskiem, Vodeczka Anny1 też podtuczona ale obie przesłodkie. Mój Bodzio nie chce się bawić z Toffciem.Biedny Toffi tak ładnie kolegę przywitał a nawet pobawic się z nim nie może:shake:

Posted

Deirdre!Tak to Agat i Ametyst :loveu: Puchate kuleczki
Awangarda tez była ,ale nie zdązyłam jej obfocic - faktycznie kolor ma cudny .Mocny brązowy pigment i kuuuuuuupa włosa .

Pasiaczek jest typową odmianą uzytkową :evil_lol:

Ilka !!!Ty nie nazekaj tylko sie ciesz ,ze Bodek cały :evil_lol:
Bawic sie będą pozniej ...daj im czas.

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! Ale duże stawki w tym Wrocławiu były.Grzywek tyle na raz to musiał być zawrót głowy.
A moja Keri nie dość ze trochę za gruba i miałysmy sie do Poznania odchudzić,to niestety bolący już prawie 3 tygodnie palec w przedniej łapce uwięził ją na smyczy.Wiec mamy tylko spacery wokoło bloku i z chudnięcia nici. Może macie jakiś sposób na bolejącą,kulejącą łapkę???
Wet powiedział ze tak będzie ze 4 tyg kulała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...