meta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='lalunia']ania1 VODKA AHHHHHHHHH VINCENT MNIAMMMMMM ONAKA ! KROPKI EHHHHHHH A TEDY JUPIIIIIIIIIIIII HI HI ;) to sie nazywa komentarz:lol:
resuruss Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dada ,mi tez było bardzo miło Cie poznac a powiem szczerze ,ze miałam cichą nadzieje ,ze sie spotkamy w koncu :loveu: Jolka !Miło mi - oczywiscie mozesz brac ( wprawdzie arcydziała te po częsci są autorstwa naszej Nugatowej kochanej ,ale mysle ,ze nie bedzie miała nic przeciwko ).Oryginały przesle jutro ,bo teraz obrabiam drugą czesc z wczoraj . Wodka wcale nie jest gruba ...Pasi nie widzieliscie :evil_lol: No i jeszcze wkleje foteczki :
Nugatowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Od dłuższego czasu mam romans z aparatem Ress :loveu::loveu::loveu::loveu:
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_wicekipasiak038.jpg :D zahipnotyzowali psa chipsem:evil_lol:
lalunia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='meta']to sie nazywa komentarz:lol:[/quote] :evil_lol: ale wszystko wiadomo :eviltong:
lalunia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 RESSSSSSSSSSSSSS NORMALNIE WIESZ !!!!!!!!!!!!!!!!
anna1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dada- mnie rowniez:) zawsze jest milo jak jak sa osoby przyjazne , bez kompleksow i na poziomie:) to byla fajna wystawka; a tlusciocha odchudzimy albo i nie :cool3: cala nadzieja w Magdzie (cyga) zapraszam do kupna nowego GLAMOUR :))))))))))))))))))))moda na grzywacze jest juz wszedzie :)
maga18 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='anna1']nadmienie ze suki ml. sa autorstwa Magi:) jedynie moj aparat:)[/QUOTE] aaaa musialas to napisac! wstyd - taaaaaaaakim aparatem takie fotki proobic :evil_lol: zakochalam sie w tym aparacie!!! co to za model? :loveu:widzialam tylko ze sony :loveu:
miniaga Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Anka(ress) co ja ci pisać będę - wszystko wiesz. Vincent:loveu: bardzo przystoiny chłopak i porostu wystarczy jeden moment by się zakochać,,,, Zresztą ja jestem ogromną fanką wszystkich wnucząt Anny 1 i nie umiem się zdecydować który grzywek najładniejszy...Oj choć nie.... Mam swojego favoryta(tkę):loveu: Mam nadzieję że w Nowym Dworze również będzie dużżżzzzzzzo grzywek, żebym mogła oczy nacieszyć.
resuruss Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wprawdzie nie z wystawy ,ale bohater ten sam ;)
anna1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='maga18']aaaa musialas to napisac! wstyd - taaaaaaaakim aparatem takie fotki proobic :evil_lol: zakochalam sie w tym aparacie!!! co to za model? :loveu:widzialam tylko ze sony :loveu:[/quote] no i dzieki Tobie mam super fotki cori:) dzieki:) sony DSC- H2; obecnie juz tani :)w euro agd najtanszy :) jest niezly ale moj brat wypatrzyl jeszcz elepszy i tylko 2 x drozszy:) a juz cyfrowka lustrzanka:cool3:
anna1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='resuruss'] http://img221.imageshack.us/img221/3408/dsc00021kp7.jpg Wprawdzie nie z wystawy ,ale bohater ten sam ;) łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))))))) Miniaga- no ja tez jestem bardzo zadowolona z dzieci Martiniego :)hahahah
miniaga Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Martini daje piękne dzieci, ale mi się podobaja baaaaaaaaaardzo również dzieci Metki:loveu:
meta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 a wiecie co, mi też się podobają dzieci białego :evil_lol: szczególnie jeden :oops:
resuruss Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No ,ze Twoj to wiadomo przeca ;) w koncu Twoj synek nie?
Deirdre Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='resuruss']Juz podpisałam ;)[/quote] Dziękuję bardzo! Czy małe Roingoldy to Agatt i Ametyst? A Awangara! Co za kolor! Tak intensywnie brązowego (czekoladowego) grzywca jueszcze nie widziałam! Pewnie mało widziałam:D BTW - czy są prawdziwie błękitne grzywacze??? Tak z ciekawosci... A na focie u Anna1, Onka mała ma przeboskie kropeczki! Wyglada zupełnie jak koń Pippi Langsztrum! Coś przy grzywkach mam wiele skandynawsko-bajkowych skojarzeń :lol:, jak nie muminkowe koniki morskie to kon Pippi hihihihi
Dada Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 anna1: bardzo mi miło :lol: ress: Nie poznałam Cie od razu, bo syneczkiem wcześniej się nie pochwaliłaś :oops:, a przeważnie wstawiasz zdjecia swoich dzieciaczków, zapominając o swoich :mad:. Pasiaczek nie wygląda na grubą, może ona poprostu tyle mięśni ma?:evil_lol:
Ilka21 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Paiaczek jest słodkim grubaskiem, Vodeczka Anny1 też podtuczona ale obie przesłodkie. Mój Bodzio nie chce się bawić z Toffciem.Biedny Toffi tak ładnie kolegę przywitał a nawet pobawic się z nim nie może:shake:
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Deirdre!Tak to Agat i Ametyst :loveu: Puchate kuleczki Awangarda tez była ,ale nie zdązyłam jej obfocic - faktycznie kolor ma cudny .Mocny brązowy pigment i kuuuuuuupa włosa . Pasiaczek jest typową odmianą uzytkową :evil_lol: Ilka !!!Ty nie nazekaj tylko sie ciesz ,ze Bodek cały :evil_lol: Bawic sie będą pozniej ...daj im czas.
ajcka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! Ale duże stawki w tym Wrocławiu były.Grzywek tyle na raz to musiał być zawrót głowy. A moja Keri nie dość ze trochę za gruba i miałysmy sie do Poznania odchudzić,to niestety bolący już prawie 3 tygodnie palec w przedniej łapce uwięził ją na smyczy.Wiec mamy tylko spacery wokoło bloku i z chudnięcia nici. Może macie jakiś sposób na bolejącą,kulejącą łapkę??? Wet powiedział ze tak będzie ze 4 tyg kulała.
Recommended Posts