Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poznasz siostre Twojego syneczka i jej wlascicielke, Miniage,Anke W ,Dudka,Ilke,Ajcke ,Lotine i ja tez bede,jak kogos pominelam to sorry

Posted

Poznałam troche osób na wystawie w Białymstoku, między innymi Ajckę i Ilkę :) -> to z osób, które będą w Warszawie
Do Warszawy jadę z Molą :lol:

Posted

[quote name='flashka-g']Zamiast Morela jest chyba GOBLIN w Czestochowie;)[/quote]

Jeśli chodzi o mojego GOBLINA, to pytałam i powiedział, że nie jedzie :lol: ;)

Posted

[quote name='Juta']Jeśli chodzi o mojego GOBLINA, to pytałam i powiedział, że nie jedzie :lol: ;)[/quote]

chodzi mi o Gingerysa;) do zobaczyska jutro w Czestochowie;):)

Posted

Chwalimy się wynikami z Mołdawi. Na każdej z trzech wystaw było około 15-18grzywaczy, a konkurenci z "wyższej półki".

sobota - CACIB
Toffi - CAC + Ch.Mołdawi
Milka - res.CAC wspólnie - vice BIS Par Hodowlanych
Kredo Festa Kiss The Macho - BOB

sobota - CAC
Toffi - CAC i BOB (grupy nie organizowali)
Milka - res.CAC

niedziela - CACIB
Toffi - CAC, res.CACIB
Emelyan Ataman Ot Volnogo Psa - BOB
Milka nie była zgloszona. Pół dnia przeleżała na największym słońcu , na dowolnie wybranym boku,cała szczęśliwa, że nic od niej nie chcą. To jej się najbardziej z wystaw podoba, i my to z całym szacunkiem akceptujemy. Po prostu nic na siłę.

Teraz życzę im szczęśliwego powrotu do domu.

mama Magdy

Posted

:multi::multi::multi::multi: Madzi ogromne gratulacje- Piękne wniki Toffika, zwłaszcza, że staweczki duże jak na Mołdawię.:multi:

Wracaj szybko i szczęśliwie.

Posted

na e-psach jest info że AIK zaszalała i wygrała [tzn wygrała Hariett] w Rumunii,dostała BOBa , nomicję na Cruft ,jest Ch.Rumunii
GRATULACJE dla wszystkich

Posted

[quote name='lothia']na e-psach jest info że AIK zaszalała i wygrała [tzn wygrała Hariett] w Rumunii,dostała BOBa , nomicję na Cruft ,jest Ch.Rumunii
GRATULACJE dla wszystkich[/quote]

A podała info ile psów było w stawce oraz jej klasie?

Posted

my juz po wystawie:)ja nie wiedziałem, ze Ajcka to takie młode i atrakcyjne dziewczę no no no..Organizacyjnie do bani, ale atmosfera była baardzo miła:) a zeby sie nie chwalic to nasze 4 CWC z rzędu :P i w opisie mamy: Profesjonalnie pokazany!;p uwielbiam przymiotniki typu: efektowny, elegancki, piękny.. mam pytanie: co to jest TOP-LINE ? mamy tak w opisie a nie wiemy co to...

Posted

gratuluje,kolejnego sukcesu:multi::multi::multi:,nie wierze ,ze nie wiesz co znaczy TOP LINE:eviltong::eviltong:,ten sedzia zawsze idzie z duchem czasu i tryska humorem,szczegoly moga byc tylko na PW:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...