miniaga Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A co to za promowanie komunistycznego forum?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za tydzień Warszawa....
Agama Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 to radosc ze zwyciestwa potrojnego pieskow Woolikowej
Dada Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jednym słowem woolik zaszalała!! A z kim zobaczę się w Warszawie?:razz:
Agama Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 poznasz siostre Twojego syneczka i jej wlascicielke, Miniage,Anke W ,Dudka,Ilke,Ajcke ,Lotine i ja tez bede,jak kogos pominelam to sorry
Dada Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Poznałam troche osób na wystawie w Białymstoku, między innymi Ajckę i Ilkę :) -> to z osób, które będą w Warszawie Do Warszawy jadę z Molą :lol:
Juta Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='flashka-g']Zamiast Morela jest chyba GOBLIN w Czestochowie;)[/quote] Jeśli chodzi o mojego GOBLINA, to pytałam i powiedział, że nie jedzie :lol: ;)
flashka-g Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Juta']Jeśli chodzi o mojego GOBLINA, to pytałam i powiedział, że nie jedzie :lol: ;)[/quote] chodzi mi o Gingerysa;) do zobaczyska jutro w Czestochowie;):)
Juta Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Powodzenia na wystawie !!! :cool2:
maga18 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Chwalimy się wynikami z Mołdawi. Na każdej z trzech wystaw było około 15-18grzywaczy, a konkurenci z "wyższej półki". sobota - CACIB Toffi - CAC + Ch.Mołdawi Milka - res.CAC wspólnie - vice BIS Par Hodowlanych Kredo Festa Kiss The Macho - BOB sobota - CAC Toffi - CAC i BOB (grupy nie organizowali) Milka - res.CAC niedziela - CACIB Toffi - CAC, res.CACIB Emelyan Ataman Ot Volnogo Psa - BOB Milka nie była zgloszona. Pół dnia przeleżała na największym słońcu , na dowolnie wybranym boku,cała szczęśliwa, że nic od niej nie chcą. To jej się najbardziej z wystaw podoba, i my to z całym szacunkiem akceptujemy. Po prostu nic na siłę. Teraz życzę im szczęśliwego powrotu do domu. mama Magdy
miniaga Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :multi::multi::multi::multi: Madzi ogromne gratulacje- Piękne wniki Toffika, zwłaszcza, że staweczki duże jak na Mołdawię.:multi: Wracaj szybko i szczęśliwie.
Natalia:) Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gratulacje. :multi: Kolejny championat do kolekcji ;)
lothia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 na e-psach jest info że AIK zaszalała i wygrała [tzn wygrała Hariett] w Rumunii,dostała BOBa , nomicję na Cruft ,jest Ch.Rumunii GRATULACJE dla wszystkich
Juta Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Sie dzieje jednym słowem. :cool3: Alez się cieszę !!! Kurcze, EXTRA ! GRATULACJE !!!!!!
miniaga Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='lothia']na e-psach jest info że AIK zaszalała i wygrała [tzn wygrała Hariett] w Rumunii,dostała BOBa , nomicję na Cruft ,jest Ch.Rumunii GRATULACJE dla wszystkich[/quote] A podała info ile psów było w stawce oraz jej klasie?
lothia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to jakaś inna dziewczyna podała a nie AIK i więcej nie napisała
lalunia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 gratulacje dla wszystkich ............!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coyote Ugly FCI Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gratulacje dla Dusi:multi::multi: :loveu:
macsow1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 my juz po wystawie:)ja nie wiedziałem, ze Ajcka to takie młode i atrakcyjne dziewczę no no no..Organizacyjnie do bani, ale atmosfera była baardzo miła:) a zeby sie nie chwalic to nasze 4 CWC z rzędu :P i w opisie mamy: Profesjonalnie pokazany!;p uwielbiam przymiotniki typu: efektowny, elegancki, piękny.. mam pytanie: co to jest TOP-LINE ? mamy tak w opisie a nie wiemy co to...
Ilka21 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mascow1 nie wiedziałeś,bo Ajcka z prawie każdego zdjęcia karze się wycinać:evil_lol:
Agama Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 gratuluje,kolejnego sukcesu:multi::multi::multi:,nie wierze ,ze nie wiesz co znaczy TOP LINE:eviltong::eviltong:,ten sedzia zawsze idzie z duchem czasu i tryska humorem,szczegoly moga byc tylko na PW:lol:
Recommended Posts