puli Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='macsow1'] ps. fajne masz burki :loveu:[/quote] Dzięki. Twoje białe kudły tez super. Az kusi żeby im dredy zrobić ;)
kate8828 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Macsow...i to jest pisane z ironia po 2 jest cos takiego jak edycja postu...nie trzeba pisać 3 po kolei no ale nic Dobra może troche przesadziłam na swojego psa wołam Parówka:evil_lol: Tylko ja jakbym miała do wyboru Liska albo Martiniego złamałabym wszystkie zasady chyba i postawiła ich obu na 1lokacie obydwa podobaja mi sie niesamowicie i jeszcze pare innych psów także...ale ja nie znam się tak jak Wy wiec nie oceniam nikogo psa...
macsow1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='puli']Dzięki. Twoje białe kudły tez super. Az kusi żeby im dredy zrobić ;)[/quote] no tak.. białe puli są niby rarytasem.. ale ja wolę czarne mopy. a mój BUREK i tak ma juz zniszczony włos...
macsow1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='kate8828']Macsow...i to jest pisane z ironia po 2 jest cos takiego jak edycja postu...nie trzeba pisać 3 po kolei no ale nic Dobra może troche przesadziłam na swojego psa wołam Parówka:evil_lol: Tylko ja jakbym miała do wyboru Liska albo Martiniego złamałabym wszystkie zasady chyba i postawiła ich obu na 1lokacie obydwa podobaja mi sie niesamowicie i jeszcze pare innych psów także...ale ja nie znam się tak jak Wy wiec nie oceniam nikogo psa...[/quote] i gdybym byl mniaga to pewnie bym napisal: jak mozesz tak nazwac psa? przeciez to takie nie etyczne.. a poza tym nie mozesz lamac praw ZKwP, bo podam Cie do sądu- zobaczysz. ale na szczescie jestem tylko macsow1 i napisze: jedni nazywaja psy burkami a inni parówami i ja w tym nie widze nic zlego. koniec na dzisiaj milej atmosfery. jestem po sesji i odpoczywam :) dobranoc.
ewelinabuck Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 heh parowka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nic rozmowa zeszla do poziomu przedszkolnego:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ewelinabuck Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 bez urazy miniaga ale twoje posty sa bardzo smieszne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fajnie sie takie cos czyta do poduszki :lol:
Agama Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 poziom tej dyskusji siegna bruku,wszyscy niby ,,doczepili,, sie do slowa burek ...a tak naprawde to duzym tupetem ze strony PANA Z BIALYM PIESKIEM bylo napisanie na tym forum kto powinien wygrac nie wiem czy majac grzywki od 8 lat i troche osiagniec stac mnie by bylo na takie typowanie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mam nadzieje ze dyskusja zostala zakonczona;)
macsow1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Agama']poziom tej dyskusji siegna bruku,wszyscy niby ,,doczepili,, sie do slowa burek ...a tak naprawde to duzym tupetem ze strony PANA Z BIALYM PIESKIEM bylo napisanie na tym forum kto powinien wygrac nie wiem czy majac grzywki od 8 lat i troche osiagniec stac mnie by bylo na takie typowanie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] powinien wygrac- BO MI SIE BARDZIEJ PODOBA i gdybym byl sedzią to wybral byl wlasnie tego psa, a to ze mam jakis gust to sorry. Zawsze przed wystawą jak bral w niej udzial moj BIAŁY PIES i secret pan i wladca mowilem, ze znacznie bardziej podoba mi sie teodor i juz przed wystawa gratulowalem lokaty 1. i tutaj jakos to nikogo nie denerwowalo.. a to, ze Ty nie masz jakiegos gustu i nie potrafisz powiedziec co Ci sie bardziej podoba to juz Twoja sprawa:angryy: . a moze Ty po prostu obawiasz sie czegos? to zle, ze mam faworyta? no chyba nie. a Ty nie masz sie juz chyba czego czepic..
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Maciek tak sie sklada ze czesto "prawda w oczy kole" i tak chyba musi byc KONIEC DYSKUSJI!!!!!!!!!!!!!
lalunia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ja wam powiem że dla mnie p. Ania jaki p.Adam mają wspaniałe psy,które mi się bardzo podobają i wiele innych psów z innych hodowli też !!! powiem wam że oni obydwoje gdy stawiałam pierwsze kroki w tamtym roku na ringach mówili mi jak mam ustawiac psa jak dbac jak karmic bez żadnej złośliwości czy zazdrości obydwoje są bardzo szczerzy i serdeczni dla mnie zawsze mi odpowiedzą na moje pytania jak mam jakieś wątpliwości i tak samo p.Małgosia z sasquehanna -a tyle czytałam jaka ona jest straszna ! to bzdura .(i nigdy ich wcześniej nie znałam obcy ludzie !)I od p.Ani ani od p.Adama nie kupiłam psów ! kochani trzeba szanowac ludzi........... za duzo w życiu przeszłam i powiem że jak mój nikuś narobi mi kupę na środku pokoju to wyzywam go od " łysych brzydali " "pacanów" ale tak naprawdę to kocham go bardzo jak każdy włsciciel swojego psa uważam że moje są najładniejsze ha ha tak to jest z miłością ........ więc szanujmy się proszę !!!!!!!!!!!!!!!
lalunia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 więcej dystansu,szacunku i inteligencji ....!!!
lalunia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/7483/coficzkatb2.jpg[/IMG][/URL] moja lalunia :))))) gratulacje dla wystawiających dziś i wielkie buziaki dla Iwonki z raju dla zwierzat za srebro w corsaczkach :)
maga18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Rozmowa super :lol: Wie juz ktos cos jak poszlo grzywkom w Bydgoszczy??? :cool3: :cool3:
anna1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ło matko :)))) moje wszytskie sa Burki, kundle i gadziny przebrzydle i niewazne ile maja championatow, tytulow i zwyciestw:))) ale kazdy z osobna jest jedynym w swoim rodzaju burasem i moim ulubiencem bo u mnie to sie do tego wlasnie sprowadza- kazdego kocham i nowazne czy cos osiagnie czy nie; a ze jednak cos soba reprezentuja pod wzgledem wystawowym to tym bardziej mnie cieszy:) no i milo jak sie komus tez podobaja ale to nie jest najwazniejsze- najwazniejesze jest ich dobre sampoczucie no i moje oczywiscie:) dlatego przestala nas obchodzic konkurencja- zawsze ktos musi wygrac i juz; a jak mi sedzia bedzie bzdury na ringu opowiadac to mu to poprostu powiem:) to sa tylko ludzie a takich z autorytetem to jest naprawde bardzo nieiwelu i maja zwykle pokazny staz, obycie swiatowe i sa to ludzie na poziomie , inteligentni i takich szanuje; dzieki Lalunia za mile slowa- wiesz ze zawsze mozesz na mnie liczyc bo nie robie z siebie zadnej primadonny , a ze pewnych osob nie zdzierze to .. no coz "nic co ludzkie nie jest nam obce" hihihihih a my w tym roku nie bedziemy miec za duzo czasu na wystawy, praca, praca i jeszcze raz praca- oj duzo tej pracy:mad: a bydgoszcz nie pierwsza i nie ostatnia wystawa- ale nastepne pewnie doipiero latem :multi: ale kto wie kto wie:cool3:
anna1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 maga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak tam maluszki ???- fajne male kluseczki:lol:
maga18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 jedza na potęge... zaczynaja "chodzic" - piesze wedrowki poza kojec w poszukiwaniu mamy :evil_lol: i dwa otwieraja oczka :loveu: zaczyna sie... :diabloti:
maga18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Anna1 swiete słowa ;) [quote name='anna1'] a jak mi sedzia bedzie bzdury na ringu opowiadac to mu to poprostu powiem:)[/QUOTE] ja jak powiedzialam jednemu co mysle o jego zdaniu to mnie od oszustek wyzwal :evil_lol: :lol:
anna1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no i zaczyna sie najfajniejsze :))))) moze w tym roku i nam uda sie maluchow dochowac :)))) a nie tylko takich przyszywanych jako tesciowa:))))
maga18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 po Metce i...? :cool3: bardzo mnie interesuje ten miot - niestety teoretycznie bo poki co nie moge sobie pozowlic na kolejnego grzywka :placz: na bank zostaną mi te szczeniaki wiec ósmy grzywek to lekka przesada :lol:
maga18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='resuruss']Ja mam czesc wiesci z Bydgoszczy ;)[/QUOTE] dawaj... :cool3:
anna1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 e tam zostana- wcale niekoniecznie, papier dobry ,dzieci ladne a jak jeszcze ladnie wyrosna to moga sie rozejsc raz dwa:))))))
Recommended Posts