Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='macsow1']
ps. fajne masz burki :loveu:[/quote]
Dzięki. Twoje białe kudły tez super. Az kusi żeby im dredy zrobić ;)

Posted

Macsow...i to jest pisane z ironia po 2 jest cos takiego jak edycja postu...nie trzeba pisać 3 po kolei no ale nic
Dobra może troche przesadziłam na swojego psa wołam Parówka:evil_lol:
Tylko ja jakbym miała do wyboru Liska albo Martiniego złamałabym wszystkie zasady chyba i postawiła ich obu na 1lokacie obydwa podobaja mi sie niesamowicie i jeszcze pare innych psów także...ale ja nie znam się tak jak Wy wiec nie oceniam nikogo psa...

Posted

[quote name='puli']Dzięki. Twoje białe kudły tez super. Az kusi żeby im dredy zrobić ;)[/quote]

no tak.. białe puli są niby rarytasem.. ale ja wolę czarne mopy.
a mój BUREK i tak ma juz zniszczony włos...

Posted

[quote name='kate8828']Macsow...i to jest pisane z ironia po 2 jest cos takiego jak edycja postu...nie trzeba pisać 3 po kolei no ale nic
Dobra może troche przesadziłam na swojego psa wołam Parówka:evil_lol:
Tylko ja jakbym miała do wyboru Liska albo Martiniego złamałabym wszystkie zasady chyba i postawiła ich obu na 1lokacie obydwa podobaja mi sie niesamowicie i jeszcze pare innych psów także...ale ja nie znam się tak jak Wy wiec nie oceniam nikogo psa...[/quote]

i gdybym byl mniaga to pewnie bym napisal:
jak mozesz tak nazwac psa? przeciez to takie nie etyczne..
a poza tym nie mozesz lamac praw ZKwP, bo podam Cie do sądu- zobaczysz.
ale na szczescie jestem tylko macsow1 i napisze:
jedni nazywaja psy burkami a inni parówami i ja w tym nie widze nic zlego.
koniec na dzisiaj milej atmosfery. jestem po sesji i odpoczywam :)
dobranoc.

Posted

poziom tej dyskusji siegna bruku,wszyscy niby ,,doczepili,, sie do slowa burek ...a tak naprawde to duzym tupetem ze strony PANA Z BIALYM PIESKIEM bylo napisanie na tym forum kto powinien wygrac
nie wiem czy majac grzywki od 8 lat i troche osiagniec stac mnie by bylo na takie typowanie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Agama']poziom tej dyskusji siegna bruku,wszyscy niby ,,doczepili,, sie do slowa burek ...a tak naprawde to duzym tupetem ze strony PANA Z BIALYM PIESKIEM bylo napisanie na tym forum kto powinien wygrac
nie wiem czy majac grzywki od 8 lat i troche osiagniec stac mnie by bylo na takie typowanie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

powinien wygrac- BO MI SIE BARDZIEJ PODOBA i gdybym byl sedzią to wybral byl wlasnie tego psa, a to ze mam jakis gust to sorry.
Zawsze przed wystawą jak bral w niej udzial moj BIAŁY PIES i secret pan i wladca mowilem, ze znacznie bardziej podoba mi sie teodor i juz przed wystawa gratulowalem lokaty 1. i tutaj jakos to nikogo nie denerwowalo..
a to, ze Ty nie masz jakiegos gustu i nie potrafisz powiedziec co Ci sie bardziej podoba to juz Twoja sprawa:angryy: . a moze Ty po prostu obawiasz sie czegos? to zle, ze mam faworyta? no chyba nie. a Ty nie masz sie juz chyba czego czepic..

Posted

ja wam powiem że dla mnie p. Ania jaki p.Adam mają wspaniałe psy,które mi się bardzo podobają i wiele innych psów z innych hodowli też !!!
powiem wam że oni obydwoje gdy stawiałam pierwsze kroki w tamtym roku na ringach mówili mi jak mam ustawiac psa jak dbac jak karmic bez żadnej złośliwości czy zazdrości obydwoje są bardzo szczerzy i serdeczni dla mnie zawsze mi odpowiedzą na moje pytania jak mam jakieś wątpliwości i tak samo p.Małgosia z sasquehanna -a tyle czytałam jaka ona jest straszna ! to bzdura .(i nigdy ich wcześniej nie znałam obcy ludzie !)I od p.Ani ani od p.Adama nie kupiłam psów !
kochani trzeba szanowac ludzi...........
za duzo w życiu przeszłam
i powiem że jak mój nikuś narobi mi kupę na środku pokoju to wyzywam go od " łysych brzydali " "pacanów" ale tak naprawdę to kocham go bardzo jak każdy włsciciel swojego psa uważam że moje są najładniejsze ha ha
tak to jest z miłością ........
więc szanujmy się proszę !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/7483/coficzkatb2.jpg[/IMG][/URL]

moja lalunia :)))))
gratulacje dla wystawiających dziś
i wielkie buziaki dla Iwonki z raju dla zwierzat za srebro w corsaczkach :)

Posted

Ło matko :))))
moje wszytskie sa Burki, kundle i gadziny przebrzydle i niewazne ile maja championatow, tytulow i zwyciestw:))) ale kazdy z osobna jest jedynym w swoim rodzaju burasem i moim ulubiencem bo u mnie to sie do tego wlasnie sprowadza- kazdego kocham i nowazne czy cos osiagnie czy nie; a ze jednak cos soba reprezentuja pod wzgledem wystawowym to tym bardziej mnie cieszy:)
no i milo jak sie komus tez podobaja ale to nie jest najwazniejsze- najwazniejesze jest ich dobre sampoczucie no i moje oczywiscie:) dlatego przestala nas obchodzic konkurencja- zawsze ktos musi wygrac i juz; a jak mi sedzia bedzie bzdury na ringu opowiadac to mu to poprostu powiem:) to sa tylko ludzie a takich z autorytetem to jest naprawde bardzo nieiwelu i maja zwykle pokazny staz, obycie swiatowe i sa to ludzie na poziomie , inteligentni i takich szanuje;
dzieki Lalunia za mile slowa- wiesz ze zawsze mozesz na mnie liczyc bo nie robie z siebie zadnej primadonny , a ze pewnych osob nie zdzierze to .. no coz "nic co ludzkie nie jest nam obce" hihihihih
a my w tym roku nie bedziemy miec za duzo czasu na wystawy, praca, praca i jeszcze raz praca- oj duzo tej pracy:mad:
a bydgoszcz nie pierwsza i nie ostatnia wystawa- ale nastepne pewnie doipiero latem :multi: ale kto wie kto wie:cool3:

Posted

jedza na potęge... zaczynaja "chodzic" - piesze wedrowki poza kojec w poszukiwaniu mamy :evil_lol: i dwa otwieraja oczka :loveu:

zaczyna sie... :diabloti:

Posted

Anna1 swiete słowa ;)

[quote name='anna1'] a jak mi sedzia bedzie bzdury na ringu opowiadac to mu to poprostu powiem:)[/QUOTE]
ja jak powiedzialam jednemu co mysle o jego zdaniu to mnie od oszustek wyzwal :evil_lol: :lol:

Posted

no i zaczyna sie najfajniejsze :))))) moze w tym roku i nam uda sie maluchow dochowac :)))) a nie tylko takich przyszywanych jako tesciowa:))))

Posted

po Metce i...? :cool3:
bardzo mnie interesuje ten miot - niestety teoretycznie bo poki co nie moge sobie pozowlic na kolejnego grzywka :placz:
na bank zostaną mi te szczeniaki wiec ósmy grzywek to lekka przesada :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...