Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

miniaga napisał(a):
Flashka już Ci kiedyś pisałam, że ja wyznaje zasadę, że albo mówię o czymś wprost, albo nie zaczynam tematu. ZK jest fatalną instytucją, bardzo korupcjogenną, ale każdy zna jakieś oszustwa i milczy dla dobra swoich psów.

Ja mam zasadę nie wierzyć we wszystko co ludzie mówią - zawsze sama sprawdzam jak jest lub pytam wprost.

wlasnie najgorsze jets to ze ludzie nie chca jednoczyć sił i z tym walczyc tylko kazdy siedzi cicho zeby tylko mogl wygrywac na wystawach itd...
ja jak sie kiedys spytalam na dgm sedziny jak to sie stalo ze suki co nie maja uprawnien hodowlanych badz niewiadomo skad maja( bo nigdzie takich nie robila ani nigdzie nie pisze ze ma, nie bylo nic co by mowilo ze maja) rodzily szczeniaki? To chciala mnie podać do sądu...yyy... tylko za co? Za to ze sie spytalam jak zdobyly uprawnienia skoro nigdzie nie byly na wystawach? Oczywiscie topik zamkniety, jatka byla na mnie jak nic razem z moderatorami bo jestem bee taka siaka i owaka, ze jak smiem urazic sedziego miedzynarodowego... prostym pytaniem;) Oczywisice na okolo zero wsparcia bo kto by podskoczyl do sedziego... no kto?:p

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelina znów czytasz niedokładnie - napisałam trzy operacje a nie jedną.
A co to za różnica? Obrażać wszystkie czy jednego? Mascowowi się przykro zrobiło? Że swoją webmasterkę wysłał? Czyli na tym forum wyrażać można własne zdanie tylko jeżeli mascow się nie popłacze lub gdy mówi się z pogardą o psach germaniki?

Posted

flashka-g napisał(a):
wlasnie najgorsze jets to ze ludzie nie chca jednoczyć sił i z tym walczyc tylko kazdy siedzi cicho zeby tylko mogl wygrywac na wystawach itd...
ja jak sie kiedys spytalam na dgm sedziny jak to sie stalo ze suki co nie maja uprawnien hodowlanych badz niewiadomo skad maja( bo nigdzie takich nie robila ani nigdzie nie pisze ze ma, nie bylo nic co by mowilo ze maja) rodzily szczeniaki? To chciala mnie podać do sądu...yyy... tylko za co? Za to ze sie spytalam jak zdobyly uprawnienia skoro nigdzie nie byly na wystawach? Oczywiscie topik zamkniety, jatka byla na mnie jak nic razem z moderatorami bo jestem bee taka siaka i owaka, ze jak smiem urazic sedziego miedzynarodowego... prostym pytaniem;) Oczywisice na okolo zero wsparcia bo kto by podskoczyl do sedziego... no kto?:p

Flashka ja na takich sędziów mam skuteczniejsza metodę - wystawiam u nich Tasminę. :evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
A co to za różnica? Obrażać wszystkie czy jednego? Mascowowi się przykro zrobiło? Że swoją webmasterkę wysłał? Czyli na tym forum wyrażać można własne zdanie tylko jeżeli mascow się nie popłacze lub gdy mówi się z pogardą o psach germaniki?

oh przykro mi za moje niedopatrzenie trzy a nie jedna:p
Mackowi sie przyro nie zrobilo bo jeszcze tego nie czytal mysle ze popadnie w dziki smiech.aA i mnie nikt nie wyslal sama zobaczylam co tu wypisujecie to az sie wogole czytac tych bzdur nie chce ,kazdy jest swiety i madry za monitorem ale na zywo takie cos komus powiedziec w realu juz robi roznice;)
mow sobie co chcesz ale ja swojego zdania nie zmienie moim zdaniem burki to burki czyli wszystkie pieski na tym forum i wogole na swiecie

Posted

ewelinabuck napisał(a):
oh przykro mi za moje niedopatrzenie trzy a nie jedna:p
Mackowi sie przyro nie zrobilo bo jeszcze tego nie czytal mysle ze popadnie w dziki smiech.aA i mnie nikt nie wyslal sama zobaczylam co tu wypisujecie to az sie wogole czytac tyh bzdur nie chce ,kazdy jest swiety i madry za monitorem ale na zywo takie cos komus powiedziec w realu juz robi roznice;)
mow sobie co chcesz ale ja swojego zdania nie zmienie moim zdaniem burki to burki czyli wszystkie pieski na tym forum i wogole na swiecie

Ewelina -my tylko dostosowujemy się poziomem do twojego kolegi. Nie będę mówić za wszystkich, ale jeśli o mnie chodzi to dla mnie nie słowo burek a pogarda dla innych psów była nie na miejscu.

Posted

Solange napisał(a):
Miałam zamiar to przemilczeć, ale skoro został poruszony problem komentowania, to oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, ale trzeba też dobrać do tego odpowiednie słowa. Mascow ma prawo do swojego zdania ale, jak to nazwał, mój pies nie jest burkiem. No ale to jego opinia i nie mam zamiaru robić z tego problemu. A jutro na wystawie niech wygra po prostu najlepszy.

dla mnie slowo burek nie jest złym słowem.. bardzo mi przykro , ze uraziłem Ciebie i Twojego psa.. heh

Posted

hmmmmmmmmmmm o gustach sie nie dyskutuje a przynajmniej nie powinno:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ewelina -my tylko dostosowujemy się poziomem do twojego kolegi." -tez komentarz taki byl niepotzrebny,dla mnie troszke dziwne ujecie swiadczace o ograniczeniu rozumowania albo jeszcze czego innego:roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

flashka-g napisał(a):
Agama nie zebym kogos bronila.. ale na forum mozna wyrazac swoje zdanie.. jedni są fałszywi i sie podlizuja a inni mówia prawde w oczy. A ze prawda kole to niektorzy maja problem z tego powodu.
Tylko nie wiem czemu zawsze sie wyzywaja na tych co mowia prawde? Orsini tez tu zawsze dobrze zamieszala, ale bynajmniej bylo ciekawie:cool3:

moze nasze mądre kolezanki lubia monotonność? :diabloti:

Posted

kate8828 napisał(a):
Młodziezowego zwyciezce świata nazywac BURKIEM jak dla mnie to jest hm...może nie skomentuje
Te 2 Psy podobaja mi sie szalenie i Martini i Lisek są genialni, ale trzeba sie liczyć ze słowami, forum jest do wyrażania swoich opini ok no ale może jednak...Sory ale Moscow twój pies to jest wspaniały itd?... a reszta to burki?, nie będe złosliwa ale polemizowałabym...
Trzeba spojrzeć czasem obiektywnie...
Kasia

nigdy nie napisalem, ze moj pies jest wspanialy.. wiem, ze ma wady i nie licze, zeby byl interem.. bardziej podoba mi sie martini, wiec chyba moge powiedziec, ze trzymam za niego kciuki.. Ty widocznie chyba tez masz problemy emocjonalne, skoro tak Cie drazni slowo burek.. ja mam burka i Wy tez macie burki i to nie jest zle słowo.. oh Wy baby.. :evil_lol:

Posted

Agama napisał(a):
Zeby bylo barwniej to napisze ,ze hodowle Germanika i Sua Sponte maja rewelacyjne psy,i wybor nalezy tylko do sedziego,mozna jedynie stwierdzic ,ze hodowla Sua Sponte rozpoczela swoja dzialalnosc w grzywkach od suni z Germaniki
Flaszi nie mam powodu sie podlizywac nikomu,bo moje grzywki chyba juz nie beda wystawiane
Michale to ,ze Twoj ulubieniec ,zachowal sie nieodpowiednio...w czasie sedziowania...

ja nic do tych hodowli nie mam a tu taka afera:)
a kto to jest michał???????
i jaki ulubieniec, bo chyba nie dociera do mojej zbyt młodej głowy ..

Posted

miniaga napisał(a):
Kobiety bez emocji - Mascow to tylko zfrustrowany dzieciak. Jadę jutro do Bydgoszczy i jezeli moja Jadzia to Burek.... to się zastawiam jak on mówi na swojego psa:evil_lol:, który musiałby przejść ze 3 operacje korygujące żeby na rangę Burka zasłużyć:evil_lol:

na poczatek naucz sie pisac moj nick :) pozniej porozmawiamy...

Posted

Fenyloetyloamina napisał(a):
jak forum ozylo na wspomnienie wyrazu burek :roll:

latwo czasem nie dostrzec ironii zeby glupio doczepic sie czlowieka, kate8828

a zalosnym jest czepianie sie cudzego wieku w ocenie jego osoby, jakoze od dawna wiemy, ze to nie on okresla jego wartosc:lol:

Droga Miniago, czy czujesz sie szczesliwa przeobrazajac sie z ofiary na oprawce, dlatego wtracasz sie do bezsensownej rozmowy, ktora wyniknela z zartobliwie dobranego slowa?

moze Mniagi nikt nie docenia.. a co do wieku.. jest takie przysłowie:
"stare a głupie" oczywiscie nie adresowane do nikogo.. zeby znow nie poszlo w pięty biednej mniagi, czy jeszcze bardziej pokrzywdzonych dziewczyn..

Posted

macsow1 napisał(a):
na poczatek naucz sie pisac moj nick :) pozniej porozmawiamy...

Masz rację - zrobiłam błąd. przepraszam.
Nie wiem czemu zapamiętałam cow

Posted

Dudek napisał(a):
moja koleżanka ma 3 championy i co?? nazywa wszystkie burkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
przewrażliwieni jesteście;)

wielkie brawa.. kolejna myslaca osoba na tym forum :loveu:

Posted

flashka-g napisał(a):

ja :) flashka ja Ciebie chyba coraz bardziej lubie :loveu:

Posted

macsow1 napisał(a):
dla mnie slowo burek nie jest złym słowem.. bardzo mi przykro , ze uraziłem Ciebie i Twojego psa.. heh

Macsow - masz pecha,sporo nadwrazliwców w tym temacie :evil_lol:. Mam dwie interchampionki które maja tez champ.3 krajów i jak mam sprawe do obydwu to zwracam sie do nich "burki". (Na dogo często tak o nich piszę) Zdarza sie ze ktos zwraca mi uwagę że "jak mozna na rasowego psa mówić burek" :stupid:. A ja na to,ze to staropolskie psie imię i ze pierwszy pies jakiego pamietam - podwórkowiec u babci - tak własnie miał na imię.
W końcu one wszystkie chca tylko michę, biegania, pogłaskania - jak normalne burki czy to kudłate,czy łaciate. No,chyba,ze są tez takie specjalne psy, które maja przerost ambicji i najbardziej sa żądne medali :evil_lol::evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):

mądroscią to Ty nie błyszczysz..
po 1. nikogo tu nie wysyłałem a ewelina czyta to bo lubi czasem posmiac sie z mądrej kobiety, którą jesteś Ty
po 2. ja nigdy nie placzę, wiec takiej sytuacji nie bedzie
po 3. mozesz sobie obrazac mojego psa= nie bardzo zalezy mi na Twoim zdaniu.
po 4. dalej nie potrafisz napisac mojego nicka..
po 5. nie napisałem na tym forum jeszcze nic z pogardą- no chyba, ze chodzi o Twoją osobę..

Posted

miniaga napisał(a):
Ewelina -my tylko dostosowujemy się poziomem do twojego kolegi. Nie będę mówić za wszystkich, ale jeśli o mnie chodzi to dla mnie nie słowo burek a pogarda dla innych psów była nie na miejscu.

tylko mi nie mów, ze twoj poziom bedzie az tak wysoki.. :evil_lol:
jak widac nikomu na forum nie przeszkadzało to, co napisałem, tylko Tobie i jeszcze jednej Twojej kolezance..
przepraszam, ze az tak Was to skrzywdziło..

Posted

miniaga napisał(a):
Masz rację - zrobiłam błąd. przepraszam.
Nie wiem czemu zapamiętałam cow

moze Ci jakiegos COWa potrzeba? (dla nie wiedzących COW to krowa)

Posted

Chłopcze sorry, ale szkoda mi czasu na rozmowę z tobą. Ja i mój Burek jedziemy na wystawę. Możesaz napisać jeszcz 60 postów, ale z każdym jest tylko coraz śmieszniej. Życzę ci dobrej nocy i suchej poduszki.

Posted

[quote name='miniaga'] ZK jest fatalną instytucją, bardzo korupcjogenną, ale każdy zna jakieś oszustwa i milczy dla dobra swoich psów.

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

puli napisał(a):
Mascow - masz pecha,sporo nadwrazliwców w tym temacie :evil_lol:. Mam dwie interchampionki które maja tez champ.3 krajów i jak mam sprawe do obydwu to zwracam sie do nich "burki". (Na dogo często tak o nich piszę) Zdarza sie ze ktos zwraca mi uwagę że "jak mozna na rasowego psa mówić burek" :stupid:. A ja na to,ze to staropolskie psie imię i ze pierwszy pies jakiego pamietam - podwórkowiec u babci - tak własnie miał na imię.
W końcu one wszystkie chca tylko michę, biegania, pogłaskania - jak normalne burki czy to kudłate,czy łaciate. No,chyba,ze są tez takie specjalne psy, które maja przerost ambicji i najbardziej sa żądne medali :evil_lol::evil_lol:

bo to są specjalne psy- takie jak ich włascicielki.. przerost formu nad treścią.. no niestety.
ps. fajne masz burki :loveu:

Posted

miniaga napisał(a):
Chłopcze sorry, ale szkoda mi czasu na rozmowę z tobą. Ja i mój Burek jedziemy na wystawę. Możesaz napisać jeszcz 60 postów, ale z każdym jest tylko coraz śmieszniej. Życzę ci dobrej nocy i suchej poduszki.

a co obawiasz sie, ze moze byc mokra jak pomysle o Tobie?
HA HA HA HA jesteś słodka.. :p

Posted

Ja puli nigdy nie przymknełam oka na jakiś przekręt. Kupiłam Tasię w strasznym stanie i jako jedyna na tym forum nie przejmowałam się że to hodowca mojego psa tylko ostrzegłam wszystkich.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...