Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak mnie rozpoznasz,bo jeszcze się nie zastanawialam w co się ubiorę. Ale na pewno będe miala blond lokowane wlosy no i Dinara wystawianego w klasie otwartej (wiesz jak wygląda ze zdjęć). A jak ja poznam Ciebie?

Posted

Solange napisał(a):
Nie wiem jak mnie rozpoznasz,bo jeszcze się nie zastanawialam w co się ubiorę. Ale na pewno będe miala blond lokowane wlosy no i Dinara wystawianego w klasie otwartej (wiesz jak wygląda ze zdjęć). A jak ja poznam Ciebie?

Nie wiem czy ci dużo to da jak się opiszę . Prędzej to ja rozpoznam Ciebie :evil_lol:
Ja pewnie będę ubrana w dżinsy i czarną kurtkę . Mam ciemne blond włosy , 160 cm . Ale jesli masz blond loki to cię znajdę , bo wątpie żeby tam było dużo osób z blond lokami :cool3: Wybacz ale Dinara nie kojarze :shake:

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
A kto jedzie do Bydgoszczy ???? Tzn. ja nie jadę , ale pytam się z ciekawości , bo będę z suczką mojej mamy . I mam pytanie kto był już kiedys sędziowany przez Zofię Konderla ???? :razz:

Właśnie dziś sędziowała w Rzeszowie :evil_lol: . Uczucia mieszane, ale jest miła, wyrozumiała dla wystawiających i młodych psiaków. Długo się namyśla i prygląda dyktując opis /dość obszerny/, czeka do skutku na ustawienie psa. Czekając na opis piesek musi dłuuugo stać. Bardzo dokładnie ogląda oczy, które muszą być w kształcie migdała /wszędzie dopatrywała się bardziej zaokrąglonych/. Tak było dziś, ale czy zawsze to nie wiem.:p

Posted

Solange napisał(a):
Czy ktoś wie Co to za piesek Dodi Oljar??? Bo ja niestety nie kojarze...

tu zapewne chodzi o psa o imieniu DODI Oczar a nie Olijar :)

niestety nie mam jego zdjecia

Posted

maga18 napisał(a):
tu zapewne chodzi o psa o imieniu DODI Oczar a nie Olijar :)

niestety nie mam jego zdjecia

Maga a znacz chociaz rodzicow Dodiego?? Jesli tak to podaj to na baze:razz:

Posted

[quote name='Fenyloetyloamina']CYPISEK z Gangu Łysych NpwR + CWC
IMPREZKA z Gangu Łysych Zwyciezca mlodziezy i zwyciezca rasy :)
HARRIET z Gangu Łysych NswR + CWC
ABIGEIL Colosseum lok. 1 wybitnie obiecujaca NszwR

gratulacje !!!!:multi::multi::multi:

Posted

Dudek napisał(a):
Maga a znacz chociaz rodzicow Dodiego?? Jesli tak to podaj to na baze:razz:

nie znam... o to trzeba sie spytac tych co byli w Szczecinie na wystawie :cool3: Dodi byl tam wystawiany w kl. szczeniat

Posted

[quote name='Fenyloetyloamina']CYPISEK z Gangu Łysych NpwR + CWC
IMPREZKA z Gangu Łysych Zwyciezca mlodziezy i zwyciezca rasy :)
HARRIET z Gangu Łysych NswR + CWC
ABIGEIL Colosseum lok. 1 wybitnie obiecujaca NszwR

GRATKI!!! :cool2: :Cool!: :klacz:

Posted

Zwycięzca Rasy BOB: IMPREZKA z Gangu Łysych
Najlepszy Pies w Rasie NPwR: CYPISEK z Gangu Łysych
Najlepsza Suka w Rasie NSwR: HARRIET z Gangu Łysych
Najlepsze Szczenię w rasie NSzwR: ABIGEIL Colosseum

Gang Łysych - zawalczył - można powiedzieć mafia :evil_lol::crazyeye:

SERDECZNIE GRATULUJę Hodowcy oraz Właścicelom :loveu::loveu: wspaniale !!! :multi::multi:

Posted

maga18 napisał(a):
nie znam... o to trzeba sie spytac tych co byli w Szczecinie na wystawie :cool3: Dodi byl tam wystawiany w kl. szczeniat

A to jest powder puff czy nagusek?

Posted

[quote name='AnkaW']Właśnie dziś sędziowała w Rzeszowie :evil_lol: . Uczucia mieszane, ale jest miła, wyrozumiała dla wystawiających i młodych psiaków. Długo się namyśla i prygląda dyktując opis /dość obszerny/, czeka do skutku na ustawienie psa. Czekając na opis piesek musi dłuuugo stać. Bardzo dokładnie ogląda oczy, które muszą być w kształcie migdała /wszędzie dopatrywała się bardziej zaokrąglonych/. Tak było dziś, ale czy zawsze to nie wiem.:p

AnkaW dziękuję Ci za te informacje . Chciałam się dowiedzieć bo w Bydgoszczy moja mama będzie przez nią sędziowana :evil_lol:

Posted

Agama napisał(a):
dlaczego nikt w wynikach z Rzeszowa nie podaje Titusia Malgosi on tez zdobyl CWC:multi:

Nie bylismy pewni, wiec nie napisalismy :)
Emka szybko uciekla z ringu i sie nie pochwalila :razz:

Gratulacje :laola:

Posted

resuruss napisał(a):
Staweczka:
pies, szczeniąt - ELVIS z Chmielnik

pies, młodzieży - GILBERT Pastoral
pies, młodzieży - SZAMAN Salsa
pies, młodzieży - VIVAT Germanika

pies, pośrednia - CEDRIC Dwie Tęcze
[FONT=Arial]pies, pośrednia - IGNORANT Germanika
[FONT=Arial][FONT=Arial]pies, pośrednia - PAGANINI Raj dla Zwierząt

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]pies, otwarta - DODI Oljar
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]pies, otwarta - DINAR Dwie Tęcze
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]pies, otwarta - IDEALISTA Germanika
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]pies, otwarta - MARTINI Sua Sponte

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]pies, championów - SAMPAN Basta
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]pies, championów - WOOLI Armator

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, szczeniąt - EUREKA-EMI Chinese Lover's
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, szczeniąt Sasquehanna (FCI) WRÓŻKA
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, szczeniąt - EMI z Chmielnik

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, młodzieżyVALAQUENTAGermanika
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka,młodzieżyAKIKIHollywoodTeam
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka,młodzieżyASHANTIHollywood[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Team
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial] suka ,młodziezy Jagodka z Gangu Łysych

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, pośrednia - KOKOLINA Opławieckie Czary
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, pośrednia - FISIA Guernica
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, pośrednia - CYNIA z Ogrodu Fauny
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, pośrednia - BELLISSIMA GRACJA Herbu Bawaria
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, pośrednia - CATTY Garden Roses

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, otwarta - METAXA Sua Sponte
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, otwarta - ASTRA Siringara
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, otwarta - FEBE Zikkurat
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]suka, otwarta - INDIA Vivarium

taka fajna stawka a ja w Warszawie będę:placz::placz::placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...