Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę ,ze wystawa bardzo owocna w Championaty!!!!!:multi: :multi: :multi:
Tofcio ukonczył :multi:
Mileczka spełniła warunki,ale brak jej odstepu czasu:multi:
Vasco spełnił warunki ale brakuje odstepu czasu :multi:
Hazard tez brak odstepu czasu - fajnie bo pies tak mlody a juz Champion :loveu: i to dwoch krajow :loveu:
No i moja faworytka Unessa Favonius tez ukonczyła CH.ML.:multi:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][SIZE=6]MAGA GRATULUJE !!!!!! :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:
:B-fly: :B-fly: :B-fly::B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
:laola: :laola:

WYŚCISKAJ I WYGŁASKAJ [COLOR=Plum]MILKE I TOFFI ' EGO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='maga18']Wróciłam!! :loveu:

Wystawa wspaniała! Zarówno pod względem atmosfery, pogody jak i wyników - co juz zostalo napisane :)

Tak wiec podsumowujac:

Veni Otello Sub-O-Divo (Toffi) - dosk, I/3, CWC, CACIB (NPwR), BOB, finałowa 5-tka na BOG
Toffi ukończył Ch.Pl

Fraszka z Gangu Łysych (Milka) - dosk, I/3, CWC, CACIB - zaszalała kobieta :loveu:
Milci brakuje odstępu czasu do ukończenia Ch.Pl

Na koniec z rozkazu Grucy poszłam na Pary - w ostatniej chwili i w sumie nie chcieli mnie wpuscic, ale nie dalam sie tak latwo... w rezultacie stanelismy na pudle na I miejscu, jako NAJLEPSZA PARA HODOWLANA WROCŁAW 2006 :multi:[/quote]

[B][SIZE=4]MAGA BRAVO !! OGROMNIASTE GRATULACJE !!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]:laola: :laola:[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']

Elitesse a jak Wam poszło??? :razz:[/quote]

a calkiem calkiem :eviltong:
Wacio V1 CWC, r.CACIB = CACIB (za interem)
Lancelot V1 Najlepszy Weteran

Posted

[SIZE=6][COLOR=Red]MAGA WOOOOOOOOWWWW GRATULACJE DLA TOFFIKA I MILECZKI [/COLOR][/SIZE]:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:
[COLOR=Black]A Kto sędziował, pan Matyas? bo w katalogu jest p.Kaźmierski?[/COLOR]

Posted

[COLOR="Magenta"][SIZE="5"]Maguś- wczoraj to był majstersztyk zwycięstwa- ogromnie gratuluję i bardzo się cieszę z Waszego tak pięknego sukcesu:Rose: :Rose: :Rose: [/SIZE][/COLOR] na ringu grzywaczy i jako para hodowlana:loveu: :loveu: :loveu: .
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="4"]Gratuluję również serdecznie Once ,Grucy , Aniołkowi i wszystkim pozostałym :multi: :multi: :multi: .[/SIZE][/COLOR]
Wystawa była baaardzo przyjemna- pogoda dopisała nad podziw, towarzystwo również, chociaż nie ze wszystkimi udało mi się pogawędzić:oops:
Onka- Michaś przemiły facet:cool3: , chyba z niego wyrośnie tajny agent- takie zamiłowanie do ciemnych okularów:lol:

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje,wystawa bardzo udana.Szczególnie cieszy mnie sukces Mileczki.
[B]maga18[/B] jeszcze raz gratulacje i oby tak częściej.Myślę że po wczorajszej wystawie w parach hodowlanych Mileczkę z Toffim będziemy widywać częściej w tej konkurencji.:lol::loveu::lol:

Posted

[INDENT][FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Serdeczne[COLOR=DarkOrange] GRATULACJE[/COLOR] dla[COLOR=DarkOrange] ZWYCIĘZCÓW[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/INDENT] [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/3302/r380apn5.gif[/IMG]

Posted

[quote name='maga18']Wróciłam!! :loveu:

Wystawa wspaniała! Zarówno pod względem atmosfery, pogody jak i wyników - co juz zostalo napisane :)

Tak wiec podsumowujac:

Veni Otello Sub-O-Divo (Toffi) - dosk, I/3, CWC, CACIB (NPwR), BOB, finałowa 5-tka na BOG
Toffi ukończył Ch.Pl :laola:

Fraszka z Gangu Łysych (Milka) - dosk, I/3, CWC, CACIB - zaszalała kobieta :loveu:
Milci brakuje odstępu czasu do ukończenia Ch.Pl

Na koniec z rozkazu Grucy poszłam na Pary - w ostatniej chwili i w sumie nie chcieli mnie wpuscic, ale nie dalam sie tak latwo... w rezultacie stanelismy na pudle na I miejscu, jako NAJLEPSZA PARA HODOWLANA WROCŁAW 2006 :multi:[/quote]

[B][SIZE=4][COLOR=red]Maga- ogromne gratulacje!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Onka- Gratulacje!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Jola od Unessy nie jest na dgm wiec jej juz osobiscie gratuloawalam- skonczyla ml. ch. :)))[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]oby tak dalej dziewczyny!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

a moja mikura zaskoczył mnie baardzo miło:) dostał piękny opis:loveu: i lokate 2 na 7:lol: .. dla mnie bomba. wyprzedzajac tak wspaniale psy, ktorych nazw nie wymienie :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='macsow1']a moja mikura zaskoczył mnie baardzo miło:) dostał piękny opis:loveu: i lokate 2 na 7:lol: .. dla mnie bomba. wyprzedzajac tak wspaniale psy, ktorych nazw nie wymienie :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

widziałam i gratuluje! a w sobote miziałam twojego mikiego niemiłosiernie:cool1:

Posted

[quote name='paniMysza']widziałam i gratuluje! a w sobote miziałam twojego mikiego niemiłosiernie:cool1:[/quote]

no kurczaczki- a mi nie bylo dane poznac Pani Myszy :(:placz:

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]MAGA! :B-fly:[/B][SIZE=2][COLOR=#000000] :B-fly: :B-fly: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]GRATULACJE, JESTEŚCIE BOMBOWI!!! Buziaki dla twoich wspaniałych pociech!!![/B][/COLOR][/SIZE] :buzi: :buzi: :buzi:
:laola:
Mam kilka zdjęć jeszcze sprzed ringu, wyślę tobie i poprosze te które robiłaś mojej Nelci, [SIZE=1]która nota bene też dostała caciba i boba :multi:[/SIZE]

Posted

Dziękuje za gratulacje!!! :)
Bardzoooooo się cieszę i nie mogę w to uwierzyć zę tak zaszaleliśmy ;)

Z tego wszystkiego zapomnialam pogratulowac pozostalym zwycięzcom!!! Wiec gratuluje Once i Grucy :brawo:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...