paniMysza Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 AnkaW napisał(a): Nie wolno podrzucać dzieci innym :angryy: ;) wszystko w rodzinie przecież:lol:
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Widzę ,ze wystawa bardzo owocna w Championaty!!!!!:multi: :multi: :multi: Tofcio ukonczył :multi: Mileczka spełniła warunki,ale brak jej odstepu czasu:multi: Vasco spełnił warunki ale brakuje odstepu czasu :multi: Hazard tez brak odstepu czasu - fajnie bo pies tak mlody a juz Champion :loveu: i to dwoch krajow :loveu: No i moja faworytka Unessa Favonius tez ukonczyła CH.ML.:multi:
Weronisia & Jokkusia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 MAGA GRATULUJE !!!!!! :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :B-fly: :B-fly: :B-fly::B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: WYŚCISKAJ I WYGŁASKAJ MILKE I TOFFI ' EGO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Elitesse Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='maga18']Wróciłam!! :loveu: Wystawa wspaniała! Zarówno pod względem atmosfery, pogody jak i wyników - co juz zostalo napisane :) Tak wiec podsumowujac: Veni Otello Sub-O-Divo (Toffi) - dosk, I/3, CWC, CACIB (NPwR), BOB, finałowa 5-tka na BOG Toffi ukończył Ch.Pl Fraszka z Gangu Łysych (Milka) - dosk, I/3, CWC, CACIB - zaszalała kobieta :loveu: Milci brakuje odstępu czasu do ukończenia Ch.Pl Na koniec z rozkazu Grucy poszłam na Pary - w ostatniej chwili i w sumie nie chcieli mnie wpuscic, ale nie dalam sie tak latwo... w rezultacie stanelismy na pudle na I miejscu, jako NAJLEPSZA PARA HODOWLANA WROCŁAW 2006 :multi: MAGA BRAVO !! OGROMNIASTE GRATULACJE !!! :laola: :laola:
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Maga jeszcze raz :klacz: Gratulacje!!!!! :multi: Elitesse a jak Wam poszło??? :razz:
Elitesse Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 malawaszka napisał(a): Elitesse a jak Wam poszło??? :razz: a calkiem calkiem :eviltong: Wacio V1 CWC, r.CACIB = CACIB (za interem) Lancelot V1 Najlepszy Weteran
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 MAGA WOOOOOOOOWWWW GRATULACJE DLA TOFFIKA I MILECZKI :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: A Kto sędziował, pan Matyas? bo w katalogu jest p.Kaźmierski?
Ilona Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!! :laola: :laola:
Iwona Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [SIZE="5"]Maguś- wczoraj to był majstersztyk zwycięstwa- ogromnie gratuluję i bardzo się cieszę z Waszego tak pięknego sukcesu:Rose: :Rose: :Rose: na ringu grzywaczy i jako para hodowlana:loveu: :loveu: :loveu: . [SIZE="4"]Gratuluję również serdecznie Once ,Grucy , Aniołkowi i wszystkim pozostałym :multi: :multi: :multi: . Wystawa była baaardzo przyjemna- pogoda dopisała nad podziw, towarzystwo również, chociaż nie ze wszystkimi udało mi się pogawędzić:oops: Onka- Michaś przemiły facet:cool3: , chyba z niego wyrośnie tajny agent- takie zamiłowanie do ciemnych okularów:lol:
orsini Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gruca Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dziękuję wszystkim za gratulacje,wystawa bardzo udana.Szczególnie cieszy mnie sukces Mileczki. maga18 jeszcze raz gratulacje i oby tak częściej.Myślę że po wczorajszej wystawie w parach hodowlanych Mileczkę z Toffim będziemy widywać częściej w tej konkurencji.:lol::loveu::lol:
cyga Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 GRATULUJE!!! sukcesów odniesionych na ringu:klacz: :klacz: :klacz:
anna1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='maga18']Wróciłam!! :loveu: Wystawa wspaniała! Zarówno pod względem atmosfery, pogody jak i wyników - co juz zostalo napisane :) Tak wiec podsumowujac: Veni Otello Sub-O-Divo (Toffi) - dosk, I/3, CWC, CACIB (NPwR), BOB, finałowa 5-tka na BOG Toffi ukończył Ch.Pl :laola: Fraszka z Gangu Łysych (Milka) - dosk, I/3, CWC, CACIB - zaszalała kobieta :loveu: Milci brakuje odstępu czasu do ukończenia Ch.Pl Na koniec z rozkazu Grucy poszłam na Pary - w ostatniej chwili i w sumie nie chcieli mnie wpuscic, ale nie dalam sie tak latwo... w rezultacie stanelismy na pudle na I miejscu, jako NAJLEPSZA PARA HODOWLANA WROCŁAW 2006 :multi: Maga- ogromne gratulacje!!!!! Onka- Gratulacje!!!! Jola od Unessy nie jest na dgm wiec jej juz osobiscie gratuloawalam- skonczyla ml. ch. :))) oby tak dalej dziewczyny!!!
orsini Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 anno 1 wlacz gg, jedziesz moze do kortowa?
macsow1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 a moja mikura zaskoczył mnie baardzo miło:) dostał piękny opis:loveu: i lokate 2 na 7:lol: .. dla mnie bomba. wyprzedzajac tak wspaniale psy, ktorych nazw nie wymienie :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
paniMysza Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 macsow1 napisał(a):a moja mikura zaskoczył mnie baardzo miło:) dostał piękny opis:loveu: i lokate 2 na 7:lol: .. dla mnie bomba. wyprzedzajac tak wspaniale psy, ktorych nazw nie wymienie :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: widziałam i gratuluje! a w sobote miziałam twojego mikiego niemiłosiernie:cool1:
flashka-g Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Aik nie spotkałam Cie w hotelu :( ja jeszcze raz chce pogratulować Magdzie sukcesów;)) nic tylko pozazdrościć;)
macsow1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 paniMysza napisał(a):widziałam i gratuluje! a w sobote miziałam twojego mikiego niemiłosiernie:cool1: no kurczaczki- a mi nie bylo dane poznac Pani Myszy :(:placz:
paniMysza Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 macsow1 napisał(a):no kurczaczki- a mi nie bylo dane poznac Pani Myszy :(:placz: ha!!!!!!!!!:diabloti:
Cockerek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 MAGA! :B-fly:[SIZE=2] :B-fly: :B-fly: GRATULACJE, JESTEŚCIE BOMBOWI!!! Buziaki dla twoich wspaniałych pociech!!! :buzi: :buzi: :buzi: :laola: Mam kilka zdjęć jeszcze sprzed ringu, wyślę tobie i poprosze te które robiłaś mojej Nelci, która nota bene też dostała caciba i boba :multi:
maga18 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dziękuje za gratulacje!!! :) Bardzoooooo się cieszę i nie mogę w to uwierzyć zę tak zaszaleliśmy ;) Z tego wszystkiego zapomnialam pogratulowac pozostalym zwycięzcom!!! Wiec gratuluje Once i Grucy :brawo:
Recommended Posts