maga18 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Savannah']MAGA WOOOOOOOOWWWW GRATULACJE DLA TOFFIKA I MILECZKI :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: A Kto sędziował, pan Matyas? bo w katalogu jest p.Kaźmierski? Dziękuję :buzi: Grzywki oceniał P.Matyas
Savannah Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 maga18 napisał(a):Dziękuję :buzi: Grzywki oceniał P.Matyas tak myślałam, bo na zdjęciu był profil tego pana:cool3: Jeszcze raz gratulacje:multi:
maga18 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 to moze troszke zdjęć :) Angel Look BELLAGIO
Marta Chmielewska Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Madzia gratuluję :laola: noga się przydała? :evil_lol:;) Równie serdeczne gratulacje dla Mascow :cunao::beerchug::laola: oraz troszke mniejsze dla pozostałych lokatowców :multi::multi: Madziu dziekuję za zdjęcia :loveu: Niestety z przyczyn niezależnych nie mogłam zostać w niedzielę :placz:
lalunia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='maga18']i Najlepsza Para Hodowlana :loveu: madzia to najpiekniejsze grzywki tej wystawy moim zdaniem gratuluje :multi: nie moge sie na nich napatrzec
resuruss Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Na wystawe w Rybniku zgłoszonych jest 19 grzywaczy :loveu: Przyznac sie kogo spotkam?
Iwona Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Całkiem spora stawka jak na taką późną krajówkę:lol:
Light of Shin-Ra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Toffi jest zachwycający. chciałabym żeby Inuyasha był choć trochę do niego podobny. :multi: A czy mogę zapytać czy Toffi jest semi? Jeśli to niestosowne pytanie to prosze je zignorować. Mój Inuyasha jest tym co jak wyczytałam w necie nazywają medium semi coat.
Recommended Posts