Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel nie gadaj ten z klasy młodzieży zapowiada się bardzo fajnie podobał mi się w biegu ten w championach nie chciał sie pokazać i był jakiś wybiedzony

Posted

ONKA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TY I PIESKI MIODZIO:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
BARTEK-SUNIENKA BOSKA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: -prawdziwa szczesliwa panienka:multi:

Posted

AiK napisał(a):
Angel nie gadaj ten z klasy młodzieży zapowiada się bardzo fajnie podobał mi się w biegu ten w championach nie chciał sie pokazać i był jakiś wybiedzony

ta z klasy mlodziezy ma polskie korzenie ;)

za to jestem pełna zachwytu dla Mikiego Hossa Vija i Happy Amitycja!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A mnie sie podoba to zwierzatko:

Jak na pieska mogłby miec ciut mocniejsza głowe,alebo na zdjeciu tylko tak sie wydaje :roll: ...
No i racja białe powderki wygladały uroczo :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Angie pomyka w abstrakcyjnych rzymiankach ;)

no moj blad .... moje nogi tez wygladaly jak za czasow rzymskich :evil_lol: nigdy wiecej japonek , rzymianek , jakichkolwiek otwartych butow na wystawe :diabloti:

Posted

AiK fotki fantastyczne :loveu::loveu:

a kto to szedł w zaparte :evil_lol::evil_lol:

ale łypie - podgląda konkurencję :lol::lol:

ten mi sie strasznie podoba :loveu::loveu::loveu:

Onka wyszła tu fantastycznie :lol::lol:

Coraz bardziej mi sie tęskni za wystawami :placz::placz::placz::placz:

Posted

Nesjanka napisał(a):
AiK - piękne zdjęcia - gratulacje ! :loveu:

jeszcze troche mam może wkleję jak się wyrobię fajne mam innych psów 5 grupa jest fotogeniczna

Posted

ja wiem ze w bielskubialej ma byc I miedzynarodowa :p dlaczego wszystko tak daleko ode mnie :mad::mad::mad: nie mogliby znow zrobic miedzynarodowej w zielonej gorze ?? :angryy: oczywiscie ze nie tylko na jakims za.....:placz::placz::placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...