Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mysle ze przyjdziesz!!!!!Bulka juz czeka na Ciebie.Oby tylko nie padalo,bo tam sie nie ma gdzie schowac.........

Ilonko jak tam samopoczucie????Ja na razie jeszcze luzik.;)

Posted

[quote name='flashka-g']noo przeciez to bylo wiadome ze przyajde ale wystiwiam shih tzu, goncze polskie i siberiany. A mam nadzieje ze pomożesz Ress w ringu??:razz: ;)[/quote]

:eek2: koniec już tych żartów moje panie :mdleje:

Posted

My nie zartujemy!Flashka byc moze nie znajdzie czasu ,wiec bedziesz pomocna dlonia ;) .....Jeszzce jest ewentualnosc ,ze nie bedzie porownania :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']hahahhahahahahahhahahaha[/quote]

BARDZO ŚMIESZNE :mad: :mad: :mad:

NIC MI SIĘ NIE SPODOBA :placz:

Orsini - na junior h to chyba musiałabym się ostro zamaskować :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']BARDZO ŚMIESZNE :mad: :mad: :mad:

NIC MI SIĘ NIE SPODOBA :placz:

Orsini - na junior h to chyba musiałabym się ostro zamaskować :shake: :evil_lol:[/quote]
hahaha no wlasnie NIE:)))))mlodo wygladasz:)))))

Posted

Orsini - na junior h to chyba musiałabym się ostro zamaskować :shake: :evil_lol:[/quote]

Oj Malawaszko .....wygladasz jak wyrosnieta 16!!!!!Wiec loozik ....Mp jest do 18 lat!!!!

Posted

[quote name='resuruss']Oj Malawaszko .....wygladasz jak wyrosnieta 16!!!!!Wiec loozik ....Mp jest do 18 lat!!!![/quote]

buuuahahahaha mooocnooo wyrośnięta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobra KONIEC TEGO TEMATU bo znowu nie mogę się skupić :mad:

Posted

[quote name='Agama']chyba TY na mala randke:iloveyou: :lilangel: :lol:[/quote]

a tam na randke ...... na jampreze z Madz idziemyyyyyy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Madzik i ja ostatnio mamy fazzzzzzzzzzeeee na imprezyyyyyy:multi::Cool!:

Madz ekwador :diabloti: albo teqila :eviltong: wita:drink1:

KOCHANIIIIIII LECIMYYYYYYY LECIMMMMMYYYYYYYYY:ylsuper::sweetCyb::megagrin:

Posted

[quote name='resuruss']Ja Cie szykuje do bojow z CTR!!!!!
W koncu pierwsze koty za ploty!!!!Juz szlifu nabierzesz!!!!![/quote]

nosz grochemn o ścianę :mad: ile razy już Ci mówiłam, że ruska nie będę wystawiać?? :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...