Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']Oudi Super Ciapki slodki maluszek!!!!!!Wlosa ma kupe jak niedzwiedz i zakapior z niego niezly.Ma bardzo ladna samcza glowe - byc moze na zdjeciach tego nie widac ,ale rosnie z niego niezle ziolko i przystojniak zarazem:

Ress, Agama bardzo dziękuje za takie miłe słowa o moim maluszku :buzi:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
łysym też nie było do śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiem, widziałam jak sie trzęsły na ringu biedaki, niestety dloa naszej grupy wystawy na wolnym powietrzu są ryzykowne :evil_lol:

Posted

Anna 1 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=2]Ress BRAWO!!!!!!!
[SIZE=2]AnkaW, Didi Super!!
Mam nadzieje zne nie przegapiłam innych zwycięzców:roll: Iwona - srebro to nie złoto ale... też jest piękne!!!

Posted

[quote name='malawaszka']:mad: :mad: :mad: kurdeeee nooo :mad: w którym miejscu???
:oops: Ress lansowała nagiego grzywka na stoliku,a Flashka (chyba :oops: ) całowała Bułeczkę :loveu: ,najpierw nie byłam pewna czy Wy to Wy :cool3: no ale Bułka powiedziała mi wszystko :loveu: :loveu: :loveu: miałam zieloną kamizelkę i czarny sweter,czarne krótkie włosy..:evil_lol: a"la irokezik :lol:

Posted

serdecznie dziekuje za gratulacje:))) pogoda niestety nie dopisala ale psy tak, jak najbardziej i mimo zimna ladnie sie pokazaly; z wynikow jestem baaardzo zadowolona mimo ze to nieduza krajowka ale za to moja ulubiona sedzina Pani Junikiewicz ktora zawsze bedzie u mnie TOP sedzia od ozdobek; a takich jest niewielu; nie rozszerza sie jak wiekszosc- jak sie jest od wszystkiego to sie jest od niczego; bardzo sie ciesze ze nie wybralam wystawy w radomiu bo zastanawialam sie gdzie jechac ale jak zobaczylam rozpiske sedziow na jedno i drugie to wiadomo bylo ze slupsk na 200% :)))

serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawcow z radomia i Bytomia:)))) res, didi, ankaW !!!!! super !!!

Posted

[quote name='Ania-k']:oops: Ress lansowała nagiego grzywka na stoliku,a Flashka (chyba :oops: ) całowała Bułeczkę :loveu: ,najpierw nie byłam pewna czy Wy to Wy :cool3: no ale Bułka powiedziała mi wszystko :loveu: :loveu: :loveu: miałam zieloną kamizelkę i czarny sweter,czarne krótkie włosy..:evil_lol: a"la irokezik :lol:

Oj,oj ......Dlaczego nie podeszlas????

Posted

Elitesse napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

słyszałam,że miałaś być na ringu gdzie były bernardyny bo sznaucerki były tam wystawiane ;) no i zapewne byłaś tylko niewiem jak wyglądasz...:cool3:
Ress nie odstraszacie,wręcz przeciwnie :placz: ale człowiek jak jest :nieśmiały" to tak ma :mad: :p

Posted

resuruss napisał(a):
Juz jestesmy!!!!!Dziekuje WSZYSTKIM za trzymanie kciukow i gratulacje!!!
Bardzo duzo znaczy dla mnie wygrana tego wlasnie psa ,bo to wynagradza moja prace jaka w niego wlozylam!!!!!:multi:

GRATULACJE Resurus, brawa również dla pozostałych grzywek dogomaniackich i nie tylko :)

Posted

AniaK!!!Nastepnym razem prosze sie nie wyglupiac,tylko podchodzic bedzie nam bardzo milo!!!!!

Dzieki Senga!!!Wiesz ,ze tez czekam na te zdjecia ,bo ich tez nie widzialam?????

Matrix!Dziekuje !!!!Widzialam Cie jak pedzisz z matim ,ale byles szybki jak conajmniej wiatr i zanim sie zerwalam to juz Cie widac nie bylo.....

Posted

ja również serdecznie gratuluję WSZYSTKIM wspaniałych osiągnięć wystawowych !!!

ale Rees dałaś czadu :p !!!! :multi::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

SengaSengana napisał(a):
oooo Matrix, dawno Cię tu nie było...komputer Ci zabrali czy co? :lol: :lol: :lol:

prawie :) końcem miesiąca już mam nadzieję będzie lepiej, na razie odcięty od świata jestem ... prawie

Posted

resuruss napisał(a):

Matrix!Dziekuje !!!!Widzialam Cie jak pedzisz z matim ,ale byles szybki jak conajmniej wiatr i zanim sie zerwalam to juz Cie widac nie bylo.....

bardzo długo czekaliśmy na ocenę, parę razy przespacerowaliśmy się po terenie :) zaglądałem na husky

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...