Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i to wszystkie fotki:cool3: mam nadzieje że się podobaja, pierwszy raz stałam przy grzywkach i pstrykałam fotaski:loveu: następna wystawa też przy grzywkach, jak dobrze pójdzie to Leszno:multi:

Posted

Dzięki Savannah za piękną fotorelację:multi: :ylsuper: i zapraszamy na grzywkowy ring w przyszłości:lol:

Posted

Iwona napisał(a):
Dzięki Savannah za piękną fotorelację:multi: :ylsuper: i zapraszamy na grzywkowy ring w przyszłości:lol:

Nie ma sprawy! Bardzo mi się podobalo,więc następne fotorelacje z ringu grzywek macie jak w banku:cool3: prawdopodobnie Leszno:multi:

Posted

Rafał33 napisał(a):
Ooooo!!!!!:crazyeye: :crazyeye: A ten już nie jest duszony,ale może mi sie zdaje:oops:

to moze pobawimy sie w "znajdz 10 różnic" ;)

a tak na serio... handling polega na tym by wyeksponowac zalety psa - moja suka lepiej wyglada jak sie ustawi sama, wiec nie mam potrzeby jej trzymania, natomiast pies od malego jest uczony ustawiania recznego i tak tez jest i bedzie wystawiany :)

Posted

Savannah napisał(a):
Nie ma sprawy! Bardzo mi się podobalo,więc następne fotorelacje z ringu grzywek macie jak w banku:cool3: prawdopodobnie Leszno:multi:

Może rase zmieniasz :lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Sanannah - na każdej wystawie musisz odwiedzać grzywki :lol: :lol: :lol: i robić takie extra fotki Dzięki:loveu: za miłe słowa! To motywuje nie powiem:razz:
Jeszcze jedno zdjęcie znalazłam suczki w kl.szczeniąt:
RAMONDA Lavendula

Posted

malawaszka napisał(a):
Lavandula :lol: ;)

ekstra ekstra fotki!!!!! :multi:

juz poprawiłam:lol: Wiedziałam że gdzies napewno zrobie błąd:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='flashka-g'] o i jeszcze inne ujęcie:)) ale dalej tak samo mokre:)

Może i trochę mokre, ale nadal śliczne futerka;)

Posted

flashka-g napisał(a):
Ten Shih tzu w wieku 11 miesiecy:) 2 Bis junior, bob i 2 BOG:) ogromny sukces:)

Zgadza się, od wielu shicek z Bohemii Acro nie można oderwać wzroku, do tego perfekcyjnie pokazane i przygotowane. Lhasa z 1- ki też nie zły -niecałe 2 latka i sporo sukcesów na koncie:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...