AngelOfDeath Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='maga18'] kikikikikikiki moje moje moje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: madz gratuluje :multi: :multi: :multi: :multi: Aniu superrrrrrrrrrrrr z tym ml ch litwy :multi: :multi: :multi: :multi: pozostalym rowiniez gratuluje :razz:
Savannah Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, cieszę sie że mogłam spotkac Madzie:cool3: i wreszcie porobic jakies fotki. Gratulacje zwłaszcza się należą dla Asi i KC to piękna suka jestem pod wielkim wrażeniem , sędzia też był.Cieszę się że moglam z tym szkrabem w samochodzie jechac:evil_lol: Samo sędziowanie było dla mnie świetne, sędzia wybierał psy które były najlepsze na lokate 1, uzasadniał i wszystko świetnie! Aż żałowałam ze on nas nie oceniał:roll: Fotek mam jakoś ok. 40 dobrych, każdy pies ma zdjęcie...tylko musze je w jakims programie obrobic, ale te co nie muszą byc obrobione wstawie zaraz;) Pozdrawiam serdecznie
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :loveu: śliczne fotki!!!! tylko te duże pozamieniaj na mniejsze bo Wind zmieni na linki :cool1: a szkoda by było ;)
Savannah Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: śliczne fotki!!!! tylko te duże pozamieniaj na mniejsze bo Wind zmieni na linki :cool1: a szkoda by było ;) dzięki :cool3: te dwie pierwsze sa tylko wieksze zaraz zmienie;)
sh_maniak Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Mój Toffik :loveu: , gratulacje Madziu :razz: Asiu KC śliczna, gratuluje :multi: Wszystkim wystawiajacym mniejszych i większych sukcesów gratuluje :multi:
Elitesse Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Savannah']śliczny Toffik :cool3: hehe ale zadziera nosa :) :) :)
Elitesse Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 stawka z Salzburga 14.05 sedzia Ann Mari Haugsten N PSY kl.mlodziezy Joie de Vie de Gabri'Tho Laureolas Final Caunt Down kl.otwarta Bally Divoky Mesic Fido Ka La Em First Love von Shinbashi kl.championow Whispering Ln'Keep on Trucking SUKI kl.szczeniat La Dolce de Gabri Tho kl.mlodziezy May's Mile Blackdown Loreen Ronja Rossini Whisperlane Anne Get Your Gun kl.otwarta Elderberry Ka La Em kl.championow Dareia Shire Pazzda Elizabeth z haliparku kl.weteranow C'China Modry Kvet
flashka-g Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Dziękuje za zdjęcia;))) ja bym prosila jakby ktos sie zgodził o wysłanie mi fotek kazdego wystawianego psa zeby przypasowac do wyników.
Dudek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aniu Gratuluję Ch.Mł. Litwy!!!:loveu: Flashka-g BRAWO!!!:multi: Maga18, Onka, Iwona - gratuluję:multi: W ogóle gratuluję wszystkim!!!!:multi: :loveu:
anna1 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 chociaz juz sie tu nie udfzielam- czasu brak to pragne wszytskim pogratulawac jeleniej Gory- GRATULACJE!!!! tofik idzie jak burza, teddi zaczyna, kasiopea sliczna suka, no i flaszi- gratulacje- sabda wyglada super:) ja rowniez dziekuje- martini skonczyl Ml.Ch.Ltu; maluszki rosna i w ogole jest fajnie:)))
Nesjanna Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 GRATULACJE !!!! [SIZE=3]wspaniałe rezultaty :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
maga18 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Anna1 gartualcje dla Martiniego!! Dopiero teraz na to zwrocilam uwage ;) :klacz: :klacz: i przy okazji ja rowniez dziekuje wszystkim za gratulacje :buzi:
miniaga Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Z braku czasu - dopiero teraz, ale szczerze Gratuluje wszystkim:multi: :multi: :multi: Maga super!!!!
Recommended Posts