Savannah Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 resuruss napisał(a):Niestety w Lesznie mnie nie bedzie.....:shake: łe:shake:.. a Wawa Cacib w lipcu?;)bo Szczecin to chyba nie...bo za daleko macie choc moze...:razz:
resuruss Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Zw.Ml. Jason z Jasne Hvezdy II Adwocat Black Dragon III Valvados Nuda Veritas
resuruss Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Oudi Super Ciapki slodki maluszek!!!!!!Wlosa ma kupe jak niedzwiedz i zakapior z niego niezly.Ma bardzo ladna samcza glowe - byc moze na zdjeciach tego nie widac ,ale rosnie z niego niezle ziolko i przystojniak zarazem:
Iwona Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Agama napisał(a):IWONA dla CIEBIE CORECZKI i oczywiscie KESI caluski:lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie dziękujemy:oops: - nie omieszkam dziewczyn wycałować:lol:
Agama Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 SLICZNY PORTRECIK I PIEKNY PIESEK _didi GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: JASONEK SWIETNIE SIE PREZENTUJE:loveu:
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Ania-k']a ja widziałam Ress i Malawaszkę :multi: :multi: ale one pewnie niewidzą,że ja to ja :cool3: bo ponieważ im nie powiedziałam bo ja dooopa jestem,gratulacje Ress...masz śliczne psiaki :loveu: :mad: :mad: :mad: kurdeeee nooo :mad: w którym miejscu??? Kolejny fajowy dzień spędziłam :loveu: Gratuluję wszystkim oczywiście :loveu: a fotki dam później bom padnieta deczko :oops:
Iwona Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Dziękujemy za gratulacje:oops: - jak zwykle jestem baaardzo zadowolona z dziewczyn- sędzina przyznawała się do wielkiego dylematu z wyborem:-), czego dała wyraz na ringu długo zastanawiając się - mamy srebro i piękny opis:-)
resuruss Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 AniaK!!!Wlasnie ,wlasnie co to ma znaczyc???????:razz:
Recommended Posts