Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='onka']jak to nawet onka?:lol: bo super sie prezentuje

w sensie, że nie byłas, a widzisz ... jak moje ( podkreślam aby sister widziała :eviltong: ) dziecko Siwe ze mną pokazuje :loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak']cicho nie zapeszac, chwilowo działa :cool3:

( Ress zaraz ci podesle ta ostatnią fotke Bułeczki :loveu: )

A tu jeszcze zdjecia Tofficzka z finałów :loveu: , super pucharek dostał :multi:

Maga wręcz promienieje.Jeszcze raz ogromne brawa:multi:

Posted

miniaga napisał(a):
Maga wręcz promienieje.Jeszcze raz ogromne brawa:multi:

no Madzia dumna :loveu:
ale trzeba jej przypominac o usmiechu do fotki :mad: :cool3:

Ja nie wiem czemu to tej rekreacyjnej wystawie jestem taka zmęczona :crazyeye: , nigdy wiecej całego dnia na grzywcach :eviltong:

Posted

Ogromne gratulacje dla wszystkich a w szczeg.d la ciebie Maga !- wreszcie dopielas Ml.Ch. na ostatni guzik! Gratulacje! No i ten BIS jr. - rewelacja!

zaraz wszystko obejze i poczytam bo jeszcze nie mialam okazji i czasu:)
ja kuruje korzonki, mam tylko nadzieje ze uda mi sie dotrzec do berlina ale to tez stoi po znakiem zapytania, buuuu :(

Posted

anna1 napisał(a):
Ogromne gratulacje dla wszystkich a w szczeg.d la ciebie Maga !- wreszcie dopielas Ml.Ch. na ostatni guzik! Gratulacje! No i ten BIS jr. - rewelacja!

Dziękuję!!! Ja juz straciłam nadzieje, ze skoncze ten Mł.Ch.Pl... ale inni w nas wierzyli :loveu:

Posted

gratuluję sukcesów katowickich!
Idealista zjawiskowy !!
Chwilę poobserwowałem zmagania w ringu ... niesamowita różnorodność wśród grzywaczy ...
Szczególne gratulacje dla Uncji !!

Posted

Już się nadaję do użytku:lol: (wczoraj po powrocie padłam bez życia:shake: )

Bardzo się cieszę ze spotkania z dogomaniakami!!!!!:multi: :multi: :multi:
Germanika, Maga, Nesjanka, Ress - gratulacje

Malawaszko:multi: piękne zdjęcia:loveu:

Posted

dzieki za sliczne zdjątka..moge je na strone wykorzystac??? My z Kc jak przyjechałysmy tak padłysmy jak trupy..do 11 spałysmy:)Ale naprawde było fajnie! Teraz chcemy sie zgłosic do Jeleniej Góry i do Raciborza. Ale zobaczymy..kc sobie w nocy musiała obgryzc ucho bo kawałka jej brakuje..ZOŁZA:shake: dobrze ze nie od strony sedziego.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...