Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

RESS masz tyle powodow do radosci -ze dobry humor powinien dopisywac CI przynajmnieej do konca roku:multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

onka napisał(a):
no bo zaryspiaście obrobione , myślałam,ze to akwarelka:roll:

zrobie potem z tej foty akwarele to zobaczysz różnice ;) , a to jest zwykła fotka z bliska robiona ;)

Posted

a wracajac do sedziny... robilam fotki obok stolika... jak jakis piesek się bał to cmokała do niego, mówiła miłym głosem (po słowacku ;) ) - wiele psiaków wręz zaczęło się z nią spoufalać :)
ja widzialam takie cos pierwszy raz!!

Posted

Chciałam te wszystkie zdjęcia dac w jeden post, ale sie nie dało, potem w cale mi nie chciało wklejac i Ress sprawdzała ze swojego konta. Agama to wszystko chłopaki z otwartej, na poprzedniej stronie masz tego psa z jego wł, która ma nr startowy na rękawie ;)

Posted

Napisałam przed wstawieniem filmików elaborat i mi go zmiotła jakaś czarna siła:( powtórzę w skrócie główne myśli, gdyż pocieszam bardzo smutną osobę, która na wystawie występowała w kolorze cukierkowy róż.

1. Gratulacje dla Ryszardy!!!!!! Jestem szczęśliwa z powodu dwóch udanych debiutów-Quandiniego oraz naszej córki Bułeczki- Shadow White Midnight Muriel:)

2. Gratulacje dla Germaniki!!!!

3. Była fantastyczna atmosfera- szczególnie było mi miło poznać SH. Dziewczyny,dziękuję za pomoc w przygotowaniu suk :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...