Agama Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 RESS masz tyle powodow do radosci -ze dobry humor powinien dopisywac CI przynajmnieej do konca roku:multi: :multi: :multi: :multi:
sh_maniak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Nie wiem czemu dgm wywala mi posty z fotkami :placz:
sh_maniak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 onka napisał(a):no bo zaryspiaście obrobione , myślałam,ze to akwarelka:roll: zrobie potem z tej foty akwarele to zobaczysz różnice ;) , a to jest zwykła fotka z bliska robiona ;)
Agama Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 RESS moze wiesz kto to jest ten morelowy nagus na twojej fotcewyslanej o 15,19
maga18 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 a wracajac do sedziny... robilam fotki obok stolika... jak jakis piesek się bał to cmokała do niego, mówiła miłym głosem (po słowacku ;) ) - wiele psiaków wręz zaczęło się z nią spoufalać :) ja widzialam takie cos pierwszy raz!!
sh_maniak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Chciałam te wszystkie zdjęcia dac w jeden post, ale sie nie dało, potem w cale mi nie chciało wklejac i Ress sprawdzała ze swojego konta. Agama to wszystko chłopaki z otwartej, na poprzedniej stronie masz tego psa z jego wł, która ma nr startowy na rękawie ;)
Ania i Psy Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Napisałam przed wstawieniem filmików elaborat i mi go zmiotła jakaś czarna siła:( powtórzę w skrócie główne myśli, gdyż pocieszam bardzo smutną osobę, która na wystawie występowała w kolorze cukierkowy róż. 1. Gratulacje dla Ryszardy!!!!!! Jestem szczęśliwa z powodu dwóch udanych debiutów-Quandiniego oraz naszej córki Bułeczki- Shadow White Midnight Muriel:) 2. Gratulacje dla Germaniki!!!! 3. Była fantastyczna atmosfera- szczególnie było mi miło poznać SH. Dziewczyny,dziękuję za pomoc w przygotowaniu suk :loveu:
malawaszka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :multi: :multi: :multi: superrrr fotkiiii :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts