maga18 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 miniaga napisał(a):Wyniki z młodzieży(z psów) są dla mnie pewnym zaskoczeniem i umieram z ciekawosci jak w innych klasach:placz: a co :cool3: uwazasz ze Toffi nie zasłużył? :mad:
maga18 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ja fotek na swoim aparacie nie mam, wiec teraz wstawic nie moge. Natomiast zdjęcia cykałam aparatem Marty (Sh_maniak) wiec na pewno wkrótce jakies się tu znajdą :loveu: A jest ich sporo :cool3:
Magnolia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gratuluję wszystkim psiakom i ich wlaścicielom!! Życzę dalszych tak wspanialych sukcesów :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Em-ka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ja również juz wrociłam....... to kawał drogi! Gratuluję wszystkim tym, którzy staneli na lokatach i mają wspaniałe oceny - a pozostałym spedzenia czasu na oglądaniu pieknych psów i miłych pogaduchach :) Mam bardzo dużo zdjęć z ringu - i o dziwo - prawie wszystkie są bardzo dobre; każdego psa uwieczniłam na fotkach :) Jak znajdę chwilę czasu - moze uda mi sie wstawić kilka fotek (bo chyba wszystkich 400 nie wstawię :roll: ) - postaram sie wybrać te najlepsze!
basia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 resuruss, miło było poznać ;) Maga i pozostali wielcy wygrani gratulacje :multi: Flashka, piękne stwirzenie z twojej psicy, nie znam się na grzywkach ale robi wrażenie ;)
Magnolia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Czy ktoś ma zdjecia Germaniki? Bo jak na razie na zadnym go nie widzialam:placz:
resuruss Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Basiu mi tez bylo bardzo milo...szkoda ,ze tak krotko......ale sama wiesz jak to jest na wystawach.....;)
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ress czemu nie kadrujesz tych fot :placz: częśc ja robiłam i pewnie widziałaś tam sporo pustych klatek haha jak mi psy uciekały z kadru zanim sie zdjęcie zrobiło :lol:
Recommended Posts