Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='miniaga']Wyniki z młodzieży(z psów) są dla mnie pewnym zaskoczeniem i umieram z ciekawosci jak w innych klasach:placz:[/QUOTE]
a co :cool3:
uwazasz ze Toffi nie zasłużył? :mad:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja fotek na swoim aparacie nie mam, wiec teraz wstawic nie moge. Natomiast zdjęcia cykałam aparatem Marty (Sh_maniak) wiec na pewno wkrótce jakies się tu znajdą :loveu: A jest ich sporo :cool3:

Posted

Ja również juz wrociłam....... to kawał drogi!
Gratuluję wszystkim tym, którzy staneli na lokatach i mają wspaniałe oceny - a pozostałym spedzenia czasu na oglądaniu pieknych psów i miłych pogaduchach :)

Mam bardzo dużo zdjęć z ringu - i o dziwo - prawie wszystkie są bardzo dobre; każdego psa uwieczniłam na fotkach :)

Jak znajdę chwilę czasu - moze uda mi sie wstawić kilka fotek (bo chyba wszystkich 400 nie wstawię :roll: ) - postaram sie wybrać te najlepsze!

Posted

resuruss, miło było poznać ;)
Maga i pozostali wielcy wygrani gratulacje :multi:
Flashka, piękne stwirzenie z twojej psicy, nie znam się na grzywkach ale robi wrażenie ;)

Posted

Basiu mi tez bylo bardzo milo...szkoda ,ze tak krotko......ale sama wiesz jak to jest na wystawach.....;)

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/2516/13101194ea.jpg[/IMG]

Posted

Ress czemu nie kadrujesz tych fot :placz: częśc ja robiłam i pewnie widziałaś tam sporo pustych klatek haha jak mi psy uciekały z kadru zanim sie zdjęcie zrobiło :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...