Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini - fotki super:) mala przyjechala i ma sie dobrze:)
dostalam jeszcze kilka fotek z Wilna od Tani Juskowej ktorej znajomi cykali ale tylko mam 2 na razie, na reszte czekam;
czekamy na wiecej z Moldawii orsini
Metaxa

Martini

Posted

A ja właśnie wróciłam z nartków i chciałam wszystkim BARDZO BARDZO pogratulować tych wszystkich wspaniałych sukcesów :) Germanika, Orsini, Anna1, Gruca, Em-ka i tym o których zapomniałam :) WIELKIE GRATULCJE :multi:

Posted

anna1 napisał(a):
pytanie do germaniki a wlasciwie do sengisengany (bo fotka jej autorstwa) - czy moge uzyc tej fotki u siebie na stronie? :)

Otóz Droga Aniu,
ponieważ nie życzysz sobie bym pisała do Ciebie prywatne wiadomości pozwolę sobie tutaj wyjasnić pewna sprawę:
Otóż warunki umieszczenia MOJEGO zdjęcia z twoim psem, na twojej stronie www, podałam Ci w Prywatnym mailu.Warunki Ci nie odpowiadały więc rezygnowałaś z niego (ładnie mówiąc) i stwierdziłaś, że sie obejdziesz bez MOJEGO zdjęcia. OK. Nie mam żadnych pretensji.
TWOJA strona , TWÓJ pies ale MOJE zdjęcie i MOJE prawa autorskie.
No ale tego byłoby mało, żebys na tym poprzestała wiec musiałaś zrobic cos żeby postawic na swoim. W związku z tym na swojej stronie podajesz link do strony DGM, na której GERMANIKA umieścił MOJE zdjęcia o których mowa.
Moje pytanie:
1.czy naprawdę nie zalezy Ci aby miec te zdjęcie na stronie skoro wymyślasz sposoby by jednak "było"
2. czy Ty naprawde myślisz, że ja jestem TAKA głupia ????????

Posted

Aha i jeszcze jedno..
Tyle się tu ostatnio napociłaś wypisywaniem o swoim DYSTANSIE, SZACUNKU, itp...
Możesz w takim razie mi wytłumaczyc jak sie ma do tych wypocin fakt,że zamieszczasz zdjęcie na swojej stronie, na którym w oryginale jestes TY i GERMANIKA ale Ty wycinasz z tego zdjęcia GERMANIKĘ i jego psa???????
NIE CHCESZ GO REKLAMOWAĆ NA SWOJEJ STRONIE????? CZY NIE CHCESZ ŻEBY JEGO PIES BYŁ PORÓWNYWANY Z TWOIM?????
dodam tylko,że Garmanika ma na swoje stronie zdjęcie w całości, bez poprawek i wycinania.... może nie boi sie porównań? nie wiem, a może to on ma DYSTANS, o którym TYLE pisałaś...

Posted

SengaSengana napisał(a):
2. czy Ty naprawde myślisz, że ja jestem TAKA głupia ????????

a nie????:o :o :o :o :o:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
a nie????:o :o :o :o :o:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Orsini naprawdę masz tylko TYLE do powiedzenia , nie zmarnuj tej szansy by znowu coś ciekwego o mnie napisać , prosze wszyscy na to czekamy : mąż, konie, psy, no nie mów, że ci wyobraźni zabrakło?????:crazyeye:

Posted

nie no tym Twoim stwierdzeniem tak mnie zaskoczylas, ze az zaniemowilam, bo ja myslalam zawsze wrecz przeciwnie:)))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
nie no tym Twoim stwierdzeniem tak mnie zaskoczylas, ze az zaniemowilam, bo ja myslalam zawsze wrecz przeciwnie:)))))))))))))))))))))))))))))))

noooo ,to powinno cie juz odblokować i juz powinnas tworzyć te swoje historie mrożące krew w żyłach ....:lol:

Posted

orsini napisał(a):
no wlasnie nie-doznalam szoku:))))))

no nie mów, że jestem z sprawca wyzwolenie ludu od twoich żewnych , fantastycznych historii???? postwią mi pomnik!!!!:crazyeye:
muszę to u "sznuceromaniaków " ogłosić, tam też Cie wszyscy kochają to sie beda cieszyć:lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...