resuruss Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Drugie tez jest fajne ,ale na pierwszym tak slicznie im blyszcza noski :loveu:
sh_maniak Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Wiktorek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
AnkaW Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 orsini napisał(a):kilka fotek z Moldawii: Ale sie kochają :loveu: :loveu: :loveu: Super psiaki
Em-ka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 AniaW: czyje te trzy yoreczki???????? bardzo ciekawe zdjęcie :)
AnkaW Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Em-ka - To yoreczki, które były na stoliku Nesjanki, ale czyje one są to nie wiem :shake:
flashka-g Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 orsini napisał(a):kilka fotek z Moldawii: Orsini to ty ta laska???:cool3: na spodniczki sie przerzuciłas???;)
flashka-g Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 dobrze ze ten dach sie wam nie zawalił..bo ta hala jakos an mało stabilna wyglada:lol:
maga18 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 znalazlam taką oto fotke z Wilna: nikit1 napisał(a):
anna1 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 orsini - fotki super:) mala przyjechala i ma sie dobrze:) dostalam jeszcze kilka fotek z Wilna od Tani Juskowej ktorej znajomi cykali ale tylko mam 2 na razie, na reszte czekam; czekamy na wiecej z Moldawii orsini Metaxa Martini
Gosia & c.o. Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 A ja właśnie wróciłam z nartków i chciałam wszystkim BARDZO BARDZO pogratulować tych wszystkich wspaniałych sukcesów :) Germanika, Orsini, Anna1, Gruca, Em-ka i tym o których zapomniałam :) WIELKIE GRATULCJE :multi:
malawaszka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Anna1 brak mi słów jak one są pięknie zbudowane :loveu: :loveu: :loveu:
anna1 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 dzieki Gosia i krpoki:)) ale zazdroiszcze wszystkim urlopow :angryy: i jeszcze Madeira Sua Sponte w kolejnej odslonie sesji foto:loveu: http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/Mandy-model_4.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/Mandy-model_1.jpg
anna1 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 no Maderka skacze pomiedzy studiem a wystawami, nie wiem kiedy znajduje czas dla wlascicieli:)
paniMysza Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 modelka:lol: pewnie jeszcze wozi sie porszakiem:evil_lol:
SengaSengana Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 anna1 napisał(a):pytanie do germaniki a wlasciwie do sengisengany (bo fotka jej autorstwa) - czy moge uzyc tej fotki u siebie na stronie? :) Otóz Droga Aniu, ponieważ nie życzysz sobie bym pisała do Ciebie prywatne wiadomości pozwolę sobie tutaj wyjasnić pewna sprawę: Otóż warunki umieszczenia MOJEGO zdjęcia z twoim psem, na twojej stronie www, podałam Ci w Prywatnym mailu.Warunki Ci nie odpowiadały więc rezygnowałaś z niego (ładnie mówiąc) i stwierdziłaś, że sie obejdziesz bez MOJEGO zdjęcia. OK. Nie mam żadnych pretensji. TWOJA strona , TWÓJ pies ale MOJE zdjęcie i MOJE prawa autorskie. No ale tego byłoby mało, żebys na tym poprzestała wiec musiałaś zrobic cos żeby postawic na swoim. W związku z tym na swojej stronie podajesz link do strony DGM, na której GERMANIKA umieścił MOJE zdjęcia o których mowa. Moje pytanie: 1.czy naprawdę nie zalezy Ci aby miec te zdjęcie na stronie skoro wymyślasz sposoby by jednak "było" 2. czy Ty naprawde myślisz, że ja jestem TAKA głupia ????????
SengaSengana Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Aha i jeszcze jedno.. Tyle się tu ostatnio napociłaś wypisywaniem o swoim DYSTANSIE, SZACUNKU, itp... Możesz w takim razie mi wytłumaczyc jak sie ma do tych wypocin fakt,że zamieszczasz zdjęcie na swojej stronie, na którym w oryginale jestes TY i GERMANIKA ale Ty wycinasz z tego zdjęcia GERMANIKĘ i jego psa??????? NIE CHCESZ GO REKLAMOWAĆ NA SWOJEJ STRONIE????? CZY NIE CHCESZ ŻEBY JEGO PIES BYŁ PORÓWNYWANY Z TWOIM????? dodam tylko,że Garmanika ma na swoje stronie zdjęcie w całości, bez poprawek i wycinania.... może nie boi sie porównań? nie wiem, a może to on ma DYSTANS, o którym TYLE pisałaś...
orsini Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 SengaSengana napisał(a):2. czy Ty naprawde myślisz, że ja jestem TAKA głupia ???????? a nie????:o :o :o :o :o:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SengaSengana Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 orsini napisał(a):a nie????:o :o :o :o :o:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Orsini naprawdę masz tylko TYLE do powiedzenia , nie zmarnuj tej szansy by znowu coś ciekwego o mnie napisać , prosze wszyscy na to czekamy : mąż, konie, psy, no nie mów, że ci wyobraźni zabrakło?????:crazyeye:
orsini Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 nie no tym Twoim stwierdzeniem tak mnie zaskoczylas, ze az zaniemowilam, bo ja myslalam zawsze wrecz przeciwnie:)))))))))))))))))))))))))))))))
SengaSengana Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 orsini napisał(a):nie no tym Twoim stwierdzeniem tak mnie zaskoczylas, ze az zaniemowilam, bo ja myslalam zawsze wrecz przeciwnie:))))))))))))))))))))))))))))))) noooo ,to powinno cie juz odblokować i juz powinnas tworzyć te swoje historie mrożące krew w żyłach ....:lol:
SengaSengana Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 orsini napisał(a):no wlasnie nie-doznalam szoku:)))))) no nie mów, że jestem z sprawca wyzwolenie ludu od twoich żewnych , fantastycznych historii???? postwią mi pomnik!!!!:crazyeye: muszę to u "sznuceromaniaków " ogłosić, tam też Cie wszyscy kochają to sie beda cieszyć:lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts