miniaga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Maga Gratuluję!!!!:multi: Z tego co zdążyłam sie dowiedziec od Michała Buleczce poszło baaaaaaaardzo dobrze, ale poczekam az dziewczyny wróca z okupacji stoisk i wówczas napiszę!!!! Rysiu ale się cieszę:cool2:
paniMysza Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 a quando? był wystawiany???? bo juz sie zagubilam i nie wiem:roll: brawo bulinka!!!:multi:
miniaga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Był, ale dziewczyny znikły gdzies na chwile i nie moge się nic dowiedzieć:placz:
miniaga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Wyniki z młodzieży(z psów) są dla mnie pewnym zaskoczeniem i umieram z ciekawosci jak w innych klasach:placz:
paniMysza Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 alez jestem ciekawa:cool3: i bardzo bardzo bardzo sie ciesze z wyniku toffika!:multi:
Savannah Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][SIZE=4]Maga GRATULACJE!!!!!!! TOFFIK THE BEŚCIAK i tyle!:cool3: Trzymałam z psami kciuki, przydało się:razz:;) [/SIZE][/B][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=2]A kto zgarnął NJwR? Mam nadzieje że ponownie Toffik:loveu: Gratki Madzia :) A nie mówiłam :eviltong::multi: Pozdrawiam [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT]
AngelOfDeath Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Savannah'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][SIZE=4]Maga GRATULACJE!!!!!!! TOFFIK THE BEŚCIAK i tyle!:cool3: Trzymałam z psami kciuki, przydało się:razz:;) [/SIZE][/B][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=2]A kto zgarnął NJwR? Mam nadzieje że ponownie Toffik:loveu: Gratki Madzia :) A nie mówiłam :eviltong::multi: Pozdrawiam [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/quote] si si si Toffi ma best juniora
onka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :multi: :multi: REWELACJA:multi: :multi: gratulacje:) maga i wszyscy wystawiający:) a ja neistety mam chorego małżonka i nici z mojego wyjazdu towarzyskiego niestety ,szkoda no ale trudno sie mówi :) za tydzien sobie odbiję :lol:
Donio Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Czemu nie ma opcji: Katowice Live Score service:mad::mad::mad:
AngelOfDeath Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [COLOR=Red][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS]Toffi II miejsce na BIS JUNIOR :multi::multi::multi: [COLOR=RoyalBlue][SIZE=5]Madz GRATULACJE :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial Black][SIZE=1][COLOR=Navy]moje moje moje moje ..... :diabloti::evil_lol::diabloti::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Iwona Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [SIZE=5][COLOR=Red]Gratuluję wystawiajacym:cool2: medalowych pozycji a tym dla których zabrakło miejsca na lokatach gratuluję wytrwałości i pogody ducha[/COLOR][/SIZE]:laola:
miniaga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [B]Quando[/B] II lok i ocena doskonała( szkoda, bo uwazam, że ten pies jest naprawdę piekny, ale wybór miedzy Wirażem Germanika i Quando Sub Divo jest naprawdę trudny i jeden z nich musiał byc drugi). [B]Bułeczka [/B]I lok i ocena doskonała:multi: [COLOR=red][SIZE=4][B]Rysiu gratuluje udanego debiutu moich ulubieńców[/B].[/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR] [B][SIZE=4][COLOR=red]Germanika serdeczne gratulacje dla Wiraża[/COLOR][/SIZE] [/B] [B]([/B]niestety nie znam innych wyników psów z przydomkiem Germanika, więc czekam z gratulacjami na oficjalna informacje)
Magnolia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Witam wszystkich. Czy ktoś już zna oficjalne wyniki bo czekam z niecierpliwością!
resuruss Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [SIZE=4]Nabab Germanika BoB :multi: [/SIZE] [SIZE=4]Gratulacje Germanika![/SIZE] [SIZE=4]Z finalow Tofik II BiS Junior IX Gr [/SIZE] [SIZE=4]Bulka finalowa V Best Puppy!!!!![/SIZE]
miniaga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [B]Germanika[/B] Gratulacje dla Nababa Germanika:multi: wracajcie i wstawcie jakieś zdięcia:placz: ja tez chce zobaczyć.....:placz:
Magnolia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [COLOR=sandybrown][B]Wielkie GRATULACJE dla Nababa Germaniki i jego właściciela[/B][/COLOR] [COLOR=#000000]:laola:[/COLOR]
Magnolia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [B][COLOR=purple]Czekam na zdjecia mam nadzieje że niedlugo sie jakieś pojawiąl[/COLOR][/B] :multi::multi::multi:
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 wielkie gratulacje dla zwycięzców :laola: jak zwykle cudownie było spędzić z Wami dzień :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Jak zwykle bylo swietnie!!!!!!Mimo tego ,ze bylam ogromnie niewyspana!!!!
Donio Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Która sunia wygrała? Albo chociaż która wygrała klasę otwartą?
Agama Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 OGROMNIE SIE CIESZE Z WASZYCH ZWYCIESTW MIZIAWKI DLA BULECZKI I TOFFIKA ORAZ NABABA I WIRAZA:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola: czekam na reszte wynikow:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
flashka-g Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 otwarta wygrala dobra wrózka i tesh ona CACIB. Moja Kc 2 za Ekspozycja :) ale było fajnie :) i ja z Bułką w finałowej 5 na Bis Puppy..chodz mysle ze powinnysmy byc na pudle:mad: ale o z sedzia sie kiedy indziej policzymy:P
Recommended Posts