Weronisia & Jokkusia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a ja mam pytanie : gdzie można kupić zapinki do numerków na wystawy z grzywaczem ????
Dada Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ress: Gdzie pierdoła!! On jest piękny, boski, cudowny. A jaki piękny by szczeniolek był po bułeczce i Siwulcu :loveu: ojej będa mi się maluchy śnić w nocy :evil_lol:
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 On naprawde czasem jest pierdołkowaty ;) A co do dzieci ...to jakos mi sie nie spieszy do tego - ja za bardzo panikuje :lol:
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Weronisia & Jokkusia napisał(a):a ja mam pytanie : gdzie można kupić zapinki do numerków na wystawy z grzywaczem ???? Ja kupiłam jeden na swoiatowce od włochow ,a jeden na allegro .
Dada Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dzieciaczki grzywiaste słodkie są. Szczególnie golaski :razz:
maga18 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Gratuluje wszystkim!!! Fotki super :) Siwy i Biały zaszaleli :multi: :klacz: A Jagoda po prostu 'niutaty' :loveu:
cyga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [SIZE=1]Ania1 gratuluje!!! wszystkie tytuły Białego jak najbardziej zasłużone [SIZE=1]Rita i Cofcia śliczne dziewczyny:loveu: :loveu: Napi ma piękną szyje i w ogóle wypiękniał:) Res, Miniaga Wam również ogromnie gratuluje sukcesów [SIZE=1]piękne psy to i super wyniki:multi:
lalunia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ANIA1 TOBIE GRATULOWAŁAM NA ZYWO WIELKA BUŹKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I DZIEKUJĘ SERDECZNIE ŻE MOGŁAM SIĘ Z TOBĄ ZABRAC odespałam wystawe wczoraj od 16 do dzis 6 rano ha ha teraz Inowrocław -trzymajcie kciuki :)
lonka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 resuruss napisał(a):Pomęczam Was jeszcze :diabloti: Siwiec spanikowany u ciotki Marcik :evil_lol: Resuruss jeszcze pare wystaw z taka bandą jak patka i Netka i mizganie cioci Marcika i Swiec przyzwyczai się :cool3:pod koniec wystawy nawet jemu sie to podobało:evil_lol:
lalunia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 NESJANKO ECRI JEST PIEKNA TOBIE TEŻ GRATULUJE !!!!!!!!!!!!! JA TAK NA RATY ALE CHYBA JESZCZE JESTEM NIEPRZYTOMNA
anna1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No ja tez laluniu juz odespalam:) wreszcie:) a teraz do pracy; dzieki Cyga :) zdzwonimy sie bo trzeba brac Cori w obroty hahaah:diabloti:
resuruss Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Lonka!!!No pod koniec chciał sie wyluzowac :evil_lol: On ma dni ,ze idzie ,a dni ,ze nie idzie - w Bytomiu chyba było za ciepło i duszno i jakis taki zwiędły był ,potem jak przenieslismy sie i było juz chłodniej odzył. Jeszcze raz gratulacje dla Neci :loveu:
Viris Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam serdecznie. Chciałabym zaprosić Was do odwiedzenia mojego bazarku. Oferuję tam prześliczne ringówki dla ozdóbek. Dochód na psiaki w schronisku w Mielcu. Zapraszam serdecznie - link w podpisie. A co do wystaw konkretniej to możliwe że znowu uda mi się zrobić kilka zdjęć i dla Was, prawdopodobnie będę w Inowrocławiu. Tym razem na szczęście już bez adopcji żadnego grzywaczka. Pozdrawiam.
lonka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 resuruss napisał(a):Lonka!!!No pod koniec chciał sie wyluzowac :evil_lol: On ma dni ,ze idzie ,a dni ,ze nie idzie - w Bytomiu chyba było za ciepło i duszno i jakis taki zwiędły był ,potem jak przenieslismy sie i było juz chłodniej odzył. Jeszcze raz gratulacje dla Neci :loveu:Dziekuje slicznie:buzi:Nastepnym razem to Pake zamykam w klatce,zaklejam buzie:eviltong:a sama będę mizgać Siwca z Jagodka.:loveu:
sh_maniak Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No zabije za tą fote :mad: :mad: :mad: Hi dziewczyny dawno was nie czytałam :diabloti:
Dzidtka_Gl Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 sh maniak, czyli dziewczyna z ostatniego zdjęcia ??? przepraszam za moją nie wiedzę (bo to nie ignorancja) ale ja tam w grzywki aż tak bardzo nie chce wnikać bo u Was bywa tak samo miło jak w innych rasach nie będę wgłębiać się w szczególy :) w każdym razie ja to ta panna z nadmiarem kilogramów co w Opolu w sobote miała dość i pytała o trase na Częstochowe ( do hotelu) bo chłopaki zostawali (jak się okazało może 30min dłużej) a jak wiemy kobiety mają gorsza orientacje w terenie ;)
miniaga Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nio dawno Cię tu nie było:eviltong: Pozdrowienia od Jagódki, Która dziś u weta pokazała że nauki ciotki Marty nie poszły w las i stała jak zahipnotyzowana:loveu:
Dzidtka_Gl Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 eeee chyba nie.... w każdym razie pozdrawiam Cię kimkolwiek jestes i przepraszam :oops:
sh_maniak Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dzidtka napisał(a):sh maniak, czyli dziewczyna z ostatniego zdjęcia ??? przepraszam za moją nie wiedzę (bo to nie ignorancja) ale ja tam w grzywki aż tak bardzo nie chce wnikać bo u Was bywa tak samo miło jak w innych rasach nie będę wgłębiać się w szczególy :) w każdym razie ja to ta panna z nadmiarem kilogramów co w Opolu w sobote miała dość i pytała o trase na Częstochowe ( do hotelu) bo chłopaki zostawali (jak się okazało może 30min dłużej) a jak wiemy kobiety mają gorsza orientacje w terenie ;) Tak to ja na tej super focie, zabije zamorduje udusze ta sis :mad: :diabloti: Kojarze kojarze , hi :diabloti: No widzisz Aga, nie ma to jak ciotka Marcik, czuła troskliwa :eviltong:
Dzidtka_Gl Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 no widzisz nie masz za co mordować ani dusić , teraz będę wiedzieć :)))) i do kolejnej wystawy, Leszno ??? :)
sh_maniak Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 tak Leszno, ale ja w sobote i jeszcze po drodze Ksiąz :razz:
AngelOfDeath Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 sh_maniak napisał(a):tak Leszno, ale ja w sobote i jeszcze po drodze Ksiąz :razz: szkoda ze nie zostajesz do niedzieli ...
flashka-g Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 AngelOfDeath napisał(a):szkoda ze nie zostajesz do niedzieli ... to szkoda ze ty do nas nie przyjedziesz w sobote:diabloti: bo ja sie wybieram z Martusia:)
AngelOfDeath Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 flashka-g napisał(a):to szkoda ze ty do nas nie przyjedziesz w sobote:diabloti: bo ja sie wybieram z Martusia:) kusisz kusisz :cool3: a mowilas ze cie nie bedzie ;)
Recommended Posts