Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ress:
Gdzie pierdoła!! On jest piękny, boski, cudowny. A jaki piękny by szczeniolek był po bułeczce i Siwulcu :loveu: ojej będa mi się maluchy śnić w nocy :evil_lol:

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
a ja mam pytanie : gdzie można kupić zapinki do numerków na wystawy z grzywaczem ????

Ja kupiłam jeden na swoiatowce od włochow ,a jeden na allegro .

Posted

[SIZE=1]Ania1 gratuluje!!! wszystkie tytuły Białego jak najbardziej zasłużone
[SIZE=1]Rita i Cofcia śliczne dziewczyny:loveu: :loveu:

Napi ma piękną szyje i w ogóle wypiękniał:)

Res, Miniaga Wam również ogromnie gratuluje sukcesów [SIZE=1]piękne psy to i super wyniki:multi:

Posted

ANIA1 TOBIE GRATULOWAŁAM NA ZYWO
WIELKA BUŹKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I DZIEKUJĘ SERDECZNIE ŻE MOGŁAM SIĘ Z TOBĄ ZABRAC

odespałam wystawe wczoraj od 16 do dzis 6 rano ha ha
teraz Inowrocław -trzymajcie kciuki :)

Posted

resuruss napisał(a):
Pomęczam Was jeszcze :diabloti:

Siwiec spanikowany u ciotki Marcik :evil_lol:

Resuruss jeszcze pare wystaw z taka bandą jak patka i Netka i mizganie cioci Marcika i Swiec przyzwyczai się :cool3:pod koniec wystawy nawet jemu sie to podobało:evil_lol:

Posted

No ja tez laluniu juz odespalam:) wreszcie:) a teraz do pracy;
dzieki Cyga :) zdzwonimy sie bo trzeba brac Cori w obroty hahaah:diabloti:

Posted

Lonka!!!No pod koniec chciał sie wyluzowac :evil_lol: On ma dni ,ze idzie ,a dni ,ze nie idzie - w Bytomiu chyba było za ciepło i duszno i jakis taki zwiędły był ,potem jak przenieslismy sie i było juz chłodniej odzył.
Jeszcze raz gratulacje dla Neci :loveu:

Posted

Witam serdecznie. Chciałabym zaprosić Was do odwiedzenia mojego bazarku. Oferuję tam prześliczne ringówki dla ozdóbek.
Dochód na psiaki w schronisku w Mielcu. Zapraszam serdecznie - link w podpisie.

A co do wystaw konkretniej to możliwe że znowu uda mi się zrobić kilka zdjęć i dla Was, prawdopodobnie będę w Inowrocławiu. Tym razem na szczęście już bez adopcji żadnego grzywaczka. Pozdrawiam.

Posted

resuruss napisał(a):
Lonka!!!No pod koniec chciał sie wyluzowac :evil_lol: On ma dni ,ze idzie ,a dni ,ze nie idzie - w Bytomiu chyba było za ciepło i duszno i jakis taki zwiędły był ,potem jak przenieslismy sie i było juz chłodniej odzył.
Jeszcze raz gratulacje dla Neci :loveu:
Dziekuje slicznie:buzi:Nastepnym razem to Pake zamykam w klatce,zaklejam buzie:eviltong:a sama będę mizgać Siwca z Jagodka.:loveu:

Posted

sh maniak, czyli dziewczyna z ostatniego zdjęcia ??? przepraszam za moją nie wiedzę (bo to nie ignorancja) ale ja tam w grzywki aż tak bardzo nie chce wnikać bo u Was bywa tak samo miło jak w innych rasach nie będę wgłębiać się w szczególy :) w każdym razie ja to ta panna z nadmiarem kilogramów co w Opolu w sobote miała dość i pytała o trase na Częstochowe ( do hotelu) bo chłopaki zostawali (jak się okazało może 30min dłużej) a jak wiemy kobiety mają gorsza orientacje w terenie ;)

Posted

Nio dawno Cię tu nie było:eviltong:
Pozdrowienia od Jagódki, Która dziś u weta pokazała że nauki ciotki Marty nie poszły w las i stała jak zahipnotyzowana:loveu:

Posted

Dzidtka napisał(a):
sh maniak, czyli dziewczyna z ostatniego zdjęcia ??? przepraszam za moją nie wiedzę (bo to nie ignorancja) ale ja tam w grzywki aż tak bardzo nie chce wnikać bo u Was bywa tak samo miło jak w innych rasach nie będę wgłębiać się w szczególy :) w każdym razie ja to ta panna z nadmiarem kilogramów co w Opolu w sobote miała dość i pytała o trase na Częstochowe ( do hotelu) bo chłopaki zostawali (jak się okazało może 30min dłużej) a jak wiemy kobiety mają gorsza orientacje w terenie ;)

Tak to ja na tej super focie, zabije zamorduje udusze ta sis :mad: :diabloti:
Kojarze kojarze , hi :diabloti:

No widzisz Aga, nie ma to jak ciotka Marcik, czuła troskliwa :eviltong:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
szkoda ze nie zostajesz do niedzieli ...

to szkoda ze ty do nas nie przyjedziesz w sobote:diabloti: bo ja sie wybieram z Martusia:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...