Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Taniec z psem :evil_lol:

Porownanie o BoB

hahahaha- Nio wczoraj potańczyłyśmy a dziś się ruszyc nie mogę:evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anna1 napisał(a):
troszke radomia:)
Botanika- srebro :)

Leopold- Secret pokaz klase

Ecru, NSw R oraz I miejsce na Junior handling

Rita- secret Rodowe zloto BOB jr.

moj Bialy

i brat Cori a syn Bialego VSPO Napoleon-przyszedl z hodowczynia posocjalizowac przed wyjazdem do Norwegii:)

Leopold ładny pies, ale brat Cori mnie powalił. Piękny piesek:loveu:

Posted

I mnie tez bolą :evil_lol: ,ale za to jaki mam spokój w domu - Siwy chyba jednak oblewał swoj sukces ,bo nieprzytomny do teraz
,Pasiak spi na Tosi ,a reszta sie solidaryzuje ze zmeczonymi .

Aniu bardzo ładny ten maluch - szkoda ,ze nie zostaje w Polsce :-(

Posted

Dzieki raz jeszcze ;) .Mam jeszcze duzo fotek ,ale nie wiem czy Was męczyc.Nie byłam na ringu to fociłam sobie .Czesc relacji z finałow jest na ogolnym temacie wystawy bytomskiej.

Posted

resuruss napisał(a):
Wklejam dalej fotki

Siwy w momencie ataku paniki na stole :lol: :lol: :lol:

Ratunku !!!Kobiety...za duzo kobiet :eek2: :scared:

jak facet przystojaniak to kobitek pełno;):evil_lol:

Posted

ja również serdecznie gratuluję wszystkim zadowolonym z wyników z ostatnich wystaw a w szczególności:

ANNIE1 - za ukończenie dorosłego Championatu dla "białego"
RESS - za ukończenie dorosłego Championatu dla "siwego"
dla MINIAGI - i Jagody za NJwR oraz nominację na BIS Jr

oraz wszystkich pierwszych lokat i tytułów - wiem jak trudno czasami je uzyskać oraz jak rozbieżne są opinie sędziów .........

Posted

Angel- bije sie w piersi:))) ze zmeczenia juz wczoraj zapomnialam ci dodac o ch :)))) dzieki:loveu:
a Botanika wygladala cudnie i ma rewelacyjna szate- zeby kazdy pp mial taka!

Posted

Jeszcze raz dziękuję za gratulacje. Ja się chyba odblokowałam po Bytomiu:lol: więc i może nie będę denerwować mojego suczyska:evil_lol:
Co prawda co niektórzy dziwnie na mnie na ringu spogladali jak krzyczałam do mojego psa "dawaj laska" albo "buzuj buzuj":evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale za to bieganie po ringu to była czysta przyjemność:loveu:

Posted

A za co Ty mnie znów będziesz bić?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mało Ci że mi BOBa ukradłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okaleczyć mnie chcesz? I wogóle co ty się tak ze mną spoufalasz - konkurowałyśmy na ringu - koniec przyjaźni. Teraz będę Cię obgadywać, jechać po Twoich psach i wbijać szpilki w laleczkę która będzie udawać CIEBIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...