miniaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 resuruss napisał(a):Taniec z psem :evil_lol: Porownanie o BoB hahahaha- Nio wczoraj potańczyłyśmy a dziś się ruszyc nie mogę:evil_lol:
miniaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 anna1 napisał(a):troszke radomia:) Botanika- srebro :) Leopold- Secret pokaz klase Ecru, NSw R oraz I miejsce na Junior handling Rita- secret Rodowe zloto BOB jr. moj Bialy i brat Cori a syn Bialego VSPO Napoleon-przyszedl z hodowczynia posocjalizowac przed wyjazdem do Norwegii:) Leopold ładny pies, ale brat Cori mnie powalił. Piękny piesek:loveu:
anna1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 no coz, mnie tez; :cool3: :cool3: :cool3: bialy za to spuchl na tym upale:) i mial dosc;
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 I mnie tez bolą :evil_lol: ,ale za to jaki mam spokój w domu - Siwy chyba jednak oblewał swoj sukces ,bo nieprzytomny do teraz ,Pasiak spi na Tosi ,a reszta sie solidaryzuje ze zmeczonymi . Aniu bardzo ładny ten maluch - szkoda ,ze nie zostaje w Polsce :-(
lalunia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 GRATULACJE WIELKIE DLA RESSSSSSSSS I SIEWGO I WIELKIE DLA MINIAGI I JAÓDKI !!!!!!!!!!!!!!!!
Dudek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Anna 1, Ress, Miniaga, Nesjanka - WIELKIE GRATULACJE!!!!
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dzieki raz jeszcze ;) .Mam jeszcze duzo fotek ,ale nie wiem czy Was męczyc.Nie byłam na ringu to fociłam sobie .Czesc relacji z finałow jest na ogolnym temacie wystawy bytomskiej.
lonka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 resuruss napisał(a):Wklejam dalej fotki Siwy w momencie ataku paniki na stole :lol: :lol: :lol: Ratunku !!!Kobiety...za duzo kobiet :eek2: :scared: jak facet przystojaniak to kobitek pełno;):evil_lol:
Ilka21 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a ja bym prosiła o zamęczanie:evil_lol: bo może wreszcie nauczę się psy rozpoznawać;)
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No niby z tymi kobitkami prawda ,ale zeby od razu tak napadac na biedaka.Jak w nowej reklamie Axe???:evil_lol:
Nesjanna Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ja również serdecznie gratuluję wszystkim zadowolonym z wyników z ostatnich wystaw a w szczególności: ANNIE1 - za ukończenie dorosłego Championatu dla "białego" RESS - za ukończenie dorosłego Championatu dla "siwego" dla MINIAGI - i Jagody za NJwR oraz nominację na BIS Jr oraz wszystkich pierwszych lokat i tytułów - wiem jak trudno czasami je uzyskać oraz jak rozbieżne są opinie sędziów .........
AngelOfDeath Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 uuuu tyle niusów !! nie wiedzialem ze bialy skonczyl Ch - spoznione gratulacje !!!!!!!! nesjana tobie rowniez gratuluje !!!!!!! botanika sliczna !!!!!! :loveu:
anna1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Angel- bije sie w piersi:))) ze zmeczenia juz wczoraj zapomnialam ci dodac o ch :)))) dzieki:loveu: a Botanika wygladala cudnie i ma rewelacyjna szate- zeby kazdy pp mial taka!
miniaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jeszcze raz dziękuję za gratulacje. Ja się chyba odblokowałam po Bytomiu:lol: więc i może nie będę denerwować mojego suczyska:evil_lol: Co prawda co niektórzy dziwnie na mnie na ringu spogladali jak krzyczałam do mojego psa "dawaj laska" albo "buzuj buzuj":evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale za to bieganie po ringu to była czysta przyjemność:loveu:
miniaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A za co Ty mnie znów będziesz bić?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mało Ci że mi BOBa ukradłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okaleczyć mnie chcesz? I wogóle co ty się tak ze mną spoufalasz - konkurowałyśmy na ringu - koniec przyjaźni. Teraz będę Cię obgadywać, jechać po Twoich psach i wbijać szpilki w laleczkę która będzie udawać CIEBIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja juz wbijam w Twoją :evil_lol: Nic Cie nie boli czasem ???:evil_lol:
Recommended Posts