Weronisia & Jokkusia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bartek, Miniaga super się spisaliście !!!!! :multi::multi: Gratulacje !!!!!! [SIZE=4]Gratuluję, również wszystkim pozostałym !!!!!! [SIZE=2]Bartek, po prostu nie zapanowałam nad sobą, ale to się już teraz nie powtórzy :razz:
maga18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Suki - w kolejności zajmowanych lokat kl.szczeniąt - Madame Buterfly Galus - wo kl.młodzieży Jagódka z Gangu Łysych - dosk.Zw.Mł. BOB Junior Imprezka z Gangu Łysych - dosk. I so Pretty Pastoral - dosk Lavazza Super Ciapki - bdb Kopciuszek z Gangu Łysych - bdb Excellenta Sub-o-Divo - bdb kl.pośrednia Catty Garden Roses - dosk. CWC Jokko Amitycja - dosk. Geena Certova Stena - dosk Kokolina Opławieckie Czary - dosk. kl.otwarta Happy Amitycja - dosk. CWC, CACIB Pola Amitycja - dosk Kasiopea z Jasne Hvezdy - dosk Nagoja Pomarszczony Czar -dosk India Vivarium - dosk Grace z Lubuskiej Wsi - dosk Elita Nesjana - bdb Elka Mały Kacper - bdb kl.championów Dafne z Gangu Łysych - dosk. CWC, res.CACIB Hariet z Gangu Łysych - dosk
Dudek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale zaszaleliście:loveu: Anna 1 WIELKIE GRATULACJE!!!!!!:multi: :multi: :multi: Angel, Miniaga, Jolka, Ania i Psy GRATULUJĘ!!:multi: :multi:
Solange Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Aniu1, dla Ciebie również wielkie gratulacje! :multi: [SIZE=2]Przepraszam, że dopiero teraz ;)
lonka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Miniaga gratulki od nas z Patą dla Jagódki i dla cibie!!!:loveu::loveu::loveu:
anna1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bardzo dziekuje; nie bede mowic jaka jestem zadowolona bo to oczywiste:)))))))) Dziekuje mojemu wspanialemu handlerowi ! Gratulacje Angel jeszcze raz, gratulacje Miniaga ! bardzo sie ciesze z Waszych sukcesow :) oby wiecej :evil_lol: no i gratuluje wszystkim zadowolonym :) teraz czekam az chlopaki wroca do domu, wysciskam Zunia , Bialy tez sie za nim juz stesknil:) a z sukcesow to jeszcze dodam ze moj Dragon Moon " Toudi" dzis w Kownie CAC i BOB; wiec to byl bardzo udany dzien :) aa no i Sutter home sua sponte dostal swoje 2 zw. ml. oraz cac i bos :)jeszcze jedno i ma ml. ch. holandii
miniaga Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wróciłam. Szczęśliwa do granic. Dziękuję tym wszystkim, którzy przyczynili się do sukcesu Jagódki. Ogromnie gratuluję Bartkowi i Annie 1 - nie mogło być inaczej - piękne psy więc i wyniki oszołamiające. Hadlerowi Żuczka gratulowałam osobiście - Marcin jesteś THE BEST.
miniaga Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 NIo to trochę się teraz powzruszam: Dziękuję wszystkim którzy wierzyli w mojego psa. Rano nie byłam pewna czy zdążymy na ring i nie nastawiałam się na wygraną. Maga, Bartek, Mama Madzi , Ala i Patka dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Chciałabym również podziękować dwóm wspaniałym kobietom: SH MAniak za ściskanie kciuków i ogromny wkład w obycie wystawowe Jagi:loveu: I Ress - Ania bez ciebie nie było by dzisiejszego zwycięstwa:loveu:
miniaga Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dziękuję wszystkim za gratulacje - Jesteśmy bardzo bardzo Happy!
Dada Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gratuluję wszystkim! :klacz: Muszę kiedyś wyrwać się i pojechać na jakąś wystawę, zobaczyć na żywo Wasze piękności :loveu: :loveu: Jaką wystawę polecacie dla widza?
Nesjanna Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 aaaallleeee extra [FONT=Fixedsys]GRATULUJę !!!! [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jagodzie i jej Pani, Żuczkowi i jego Pani, Happy i jej Panu, Ciupkowi i jego Pani Jona Gold i jego Pani [SIZE=3]oraz wszystkim których niechcący:oops: pominęłam [/FONT] [/FONT]
resuruss Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Foteczka Zw.Swiata Mexyk 2007 suczka Dolce Vita Rus Crimson Empaer ( Amaretto;Kolibri) wł S.Haas hod Angel Look Fotka ze strony hodowli Angel Look
resuruss Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 RING IX: Raciborz 2007 Wanda Kowalska Chiński grzywacz - Chinese crested dog PSY Klasa młodzieży 3 671 - 673 Klasa pośrednia 1 674 - 674 SUKI Klasa młodzieży 4 675 - 678 Klasa pośrednia 3 679 - 681 Klasa otwarta 1 682 – 682
malaSilky Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gratulacje wszystkim tym co wystawiali swoje psiaki :p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wystawa byla super:multi: tylko pogoda mogla by byc troche lepsza
maga18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fotki z Leszna: PSY kl.szczeniat BODYGUARD Black Dragon młodzież GUCCI Sub-O-Divo JONA GOLD z Gangu Łysych pośrednia Gingery`s SASQUEHANNA GOBLIN Hossa Vija Michell`in Suprise Hossa Vija MICKE PRINCE SUPRISE OUDI Super Ciapki WERISSIMO Rossini otwarta ARTUSH od Teareibi FOCUS z Gangu Łysych ODDIE z Chmielnik Secret PAN I WŁADCA championy CAMPARI Sua Sponte HAZARD z Gangu Łysych SUKI kl.szczeniat MADAME BUTERFLY Galus młodzież EXCELLENTA Sub-O-Divo I`M SO PRETTY Pastoral IMPREZKA z Gangu Łysych JAGÓDKA z Gangu Łysych KOPCIUSZEK z Gangu Łysych LAVAZZA Super Ciapki posrednia CATTY Garden Roses GEENA Certova Stena JOKKO Amitycja KOKOLINA Opławieckie Czary
maga18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 otwarta ELITA Nesjana ELKA Mały Kacper GRACE z Lubuskiej Wsi HAPPY Amitycja INDIA Vivarium KASIOPEA z Jasne Hvezdy NAGOJA Pomarszczony Czar POLA Amitycja championy DAFNE z Gangu Łysych HARRIET z Gangu Łysych
miniaga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Maga dzięki za fotki:loveu: Campari po za wszelką konkurencją - wspaniale zbudowany, elegancki pies. Płynie po ringu:loveu::loveu::loveu: Duże wrażenie zrobiła na mnie również Happy Amitacja - od pierwszej sekundy na ringu byłam pewna że wygra w swojej klasie. Przy porównaniu o CACIB również nie miałam wątpliwoąsci. Jednen z najlepszych grzbiecików w Polsce!
resuruss Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :klacz: Super foteczki!!!!!!!! Bardzo fajnie wyszedł Jona i Jagoda :loveu: Nagojka fajniusia ,ale chyba po cieczce ;) Happy lsniła na ringu - brawo Bartek :multi: Z chłopcow podoba mi sie ofkors Campari ,no i widac ,ze Maciek cwiczył z Mikim - bardzo ładnie sie prezentuje .Teddy Onki superowo! Szkoda ,ze sunia z Vivarium dopiero teraz zaczeła sie wystawiac ,ale zycze jej sukcesow. No i ruch Dafisi - cudo!!!!!!!!!!:loveu: Dzieki Maga ,ze chciało Ci sie jechac taki kawał
Natalia:) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja się strasznie ciesze mimo iż to 3 miejsce. Dzięki Maga za fote. Teraz już wiem co robić. Prostować kręgosłup !!
Donio Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pierwszy krok na drodze do młodzieżowego championatu - Jagódka z Gangu Łysych - Zw.Mł. w Bydgoszczy (zdjęcia zrobiono za zgodą właścicielki)
AngelOfDeath Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Donio ty to zawsze jakis opozniony jestes , wiesz kiedy byla bydgoszcz ?
flashka-g Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Aga Jaga zawsze byla piekna.. nie jak inne piekne po przykryciu:) A moja Kc skonczyla dzisiaj 5 latek;)
maga18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [SIZE="7"]STO LAT DLA KC!! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
miniaga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Donio dzięki za wstawienie zdjęć. Lubię oglądać moje suczysko. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś - najchętniej z wczorajszej wystawy to poproszę. Donio a kto jest właścicielem zdjęć? Może któreś wstawię na swoją stronę, jeżeli wyrazi zgodę.
Recommended Posts