szajbus Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Młody, ładny , inteligentny psiak czeka na ciebie każdego dnia. Spiesz się! Quote
szajbus Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Człowieku, nie bądź obojętny na los Wiwata. On tak bardzo chce być kochany, ze nawet sobie tego nie wyobrażasz! Quote
Aska25 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wiwatek sie przypomina. Kochany, madry, przytulasny i niesamowicie piekny. On tak bardzo potrzebuje domku. Ja dalam mu tak niewiele. A on odwdziezyl mi sie bezgraniczna miloscia. Gdzie ja tam on. Jak cien. Asystuje mi w kuchni, w gabinecie weterynaryjnym, na kazdym spacerze. Jak siedze suka okazji zeby wetknac lapaek do smyrania, kiedy siedzi naprzeciwko mnie a ja sie na niego patrze to zaczepia mnie lapka. Na spacerkach greczniutki, energiczny i szczesliwy. Jest tez troszke rozrabiaka bo lubi zaczepiac psy przy budach. Jest jednak psem calkowicie uleglym. Schodzi z drogi psom, ktore sa agresywne do niego. Kied gotuje w kuchni a jest tam przewaznie suka miska to ona na niego warknie i Wiwatek juz o kuchni nie wejdzie, chyba z go zawolam z 2 strony i bede pilnowala, zeby suka sie do niego nie dostala. Ogolnie wszystkie psiaki wiedza ze Wiwatek to moj ulubieniec i warczec na niego nie wolno, a gryzc to juz wogole :) Quote
ewatonieja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 wiwat skory do psot czeka na ciebie w łódzkim schronisku! Quote
szajbus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wiwatek nieustannie prosi o domek. nawet nie wiesz jaki skarb czeka na ciebie w łodzkim schronisku! Quote
hanka456 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wysłałam Wiwata do Dobermannów z prosbą o dom. Quote
szajbus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Niech sie znajdzie super dom dla tego super pieska! Quote
anovip1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wiwat stracił przyjaciół ,samotnie oczekuje na ukochanego człowieka. Radosny pysio uśmiecha się do każdego ,kto okaże mu choć odrobinę zainteresowania:loveu: Daj mu kochający dom ,zyskasz cudownego ,prawdziwego przyjaciela! Quote
szajbus Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Wiwatku, niech cię ktoś pokocha i zabierze do wspaniałego domku Quote
ewatonieja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 można by się długo rozwodzic nad jego łagodnoscia sprytem i inteligencją Wiwat nie jest rasowy i to przekreśla jego szanse na dom? :placz: Quote
hanka456 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wiwat rozwijaj predkosć tak jak tylko Ty potrafisz i biegnij po domek. Quote
szajbus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Słonko ty moje, Tyle ogłoszen i cisza! Czy ludzie juz nie zwracają uwagi na takie psiaki, jak ty??? Quote
szajbus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wiwat chce do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aska25 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dawno nie pisalam na watku Wiwatka. Ale psiak ma sie bez zmian. Biega sobie dalej luzem, bryka jak szczeniaczek. Strasznie lubi nakrecac inne psy, przebiegajac kolo ich bud. Tak jakby chcial pokazac, ze on biega luzem a inne nie moga. Ma tez glupi nawyk biegania za ptakami. Chodzi zawsze ze mna na spacerki. Zreszta chodzi za mna jak cien zawsze jak jestem. Standardowo nawet do WC. Wiecie jak wchodze do lazienki to on na mnie patrzy takim blagalnym wzrokiem i wciska lepek - no i wymusi. Ja w kibelku a on dumy pod umywalka lezy i czeka :P . Jest tez strasznym zlodziejem jedzenia, jak szykuje hospicjowca to on wynosi zawsze najlepsze rzeczy. Najsmieszniejsze jest to ze jak juz sie naje to i tak wynosi. Czesto jak skoncze nakladac do misek to musze isc kolo budy Toro i tam zbierac ukradzione przez wiwatka jedzenie, bo on zawsze tam znosi. Wiwat tez dosc mocno zakumplowal sie z Mala zabka i jest jej przewodnikiem. Suka tez zaczela za mna na spacery lazic i do hospicjum przychodzic, ale tylko jak jest Wiwat. Jak go nie ma to sie chyba boi przejsc kolo bud przy hoteliku. A jak Wiwatek biega luzem to zabka za nim i siedza sobie na hospicjum we 2. Quote
Recommended Posts