Jump to content
Dogomania

Duduś SZKIELECIK BEZ STOPY oddany przez cataline! ale ma LEPSZY DOM.... :)

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem z lekka zdesperowna, wczoraj i dzisiaj bylismy na spacerze, dzisiaj po obiedzie i prawie cala godzine snulam sie po trawie czekajac az sie zalatwi i nic:mad:, nastepnie przyszlismy do domu , z on wszystko zrobil na gazety:mad::mad:, jak ja mam mu przekazac, gdzie ma sie zalatwiac??? gazety zostawic, zabrac???? :Help_2::Help_2:

Posted

jesli trafia bezblednie na gazety to wez czyste gazety na spacer, jak troche pospacerujecie a on nic to uloz je na trawniku i zobacz co zrobi, moze sie skusi
jak cos zrobi to od razu nagroda
jesli poskutkuje to za jakis czas mozna bedzie zrezygnowac z gazet bo stwierdzi ze na trawce tez jest ok

Posted

catalina nie desperuj !
To dopiero drugi (?) spacer ?
Duduś pewnie ma narazie inne ciekawsze rzeczy do zobaczenia i obwąchania na spacerku.
O siku zapomina z nadmiaru wrażeń.
Daj mu troszke czasu !
Pomyśl, albo zapytaj czy ktoś na dogomanii zna psa który
woli załatwiać się w domu zamiast na trawce ?????
Nie desperuj.

Posted

No więc, Dudek na Błoniach zaprzyjaznił się, Syberian Husky to nowy kolega, widzeli się dzisiaj dwa razy po południu i pod wieczór, zabawa na całego, a Syberian 5 razy większy od Dudka bardzo delikatnie się z nim bawił. Coś cudnego, na raz następny biorę aparat! No i po południu były lekkie siśki, no a wieczór udało nam się i była nie dośc, że kupa, to drugie siki i to nie na gazetach, mimo, że wzięłam ze sobą. No, a teraz śpię wyczerpany wrażeniami:loveu:

Posted

no ale niestety dzisiaj jak wstala zastalam cala kuchnie zakupana, nie rozumie jak taki maly pies moze prze 8 godzin zrobic trzy wielkie kupska, nie mowiac o drobnych rozsianych.........:p

Posted

nie moge go oduczyc sikania w mieszkaniu, do tego sie wycwanil i robi na dywan, bo tam nie widac, przed chwila zdalam sobie sprawe , a juz sie dziwilam , ze nie nasikane nigdzie:placz:, moze cos ma z pecherzem, czy psy tyle sikaja?????? :placz:

Posted

szczeniaczki dużo sikają, jak to niemowlaczki, spokojnie , z wiekiem częstotliwość mu przejdzie

a na siusianie w domu tylko spokój i konsekwencja, nic więcej, zobacz ile psów w blokach i domach mieszka, a żaden pewnie w domu nie sika, chyba że chory, więc będzie dobrze, tylko jeszcze trochę cierpliwości :p

• 4 weeks later...
Posted

Ja rozumiem, ze szceniak, ze nie wytrzymuje itd, itp. Ale zeby prawie sześcio miesieczny pies nie mogl 2 h wytrzymac, to juz lekka przesada, ja znimi wychodze 5 do 6 razy dziennie, a on i tak sika po domu:angryy:

Posted

catalina napisał(a):
Ja rozumiem, ze szceniak, ze nie wytrzymuje itd, itp. Ale zeby prawie sześcio miesieczny pies nie mogl 2 h wytrzymac, to juz lekka przesada, ja znimi wychodze 5 do 6 razy dziennie, a on i tak sika po domu:angryy:

Za siusiu na spacerku, nagradzaj:) Mów że bardzo ładnie, grzeczny Pies itd. Jak nasiusia w domu, mów Fe! Nie wolno!
A może faktycznie się naziębił:( nie sądzę żeby to było złośliwe zachowanie.

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

catalina dziekuje ze znalazlas Dudusiowi lepszy dom niz mial u Ciebie!

a poza tym jestes nieslowna i kompletnie stracilam do Ciebie zaufanie

dla reszty tlumacze ze catalina oddala psa osobie trzeciej powiadamiajac mnie po fakcie (a podpisala umowe w ktorej bylo zawarte ze jak juz nie chce psa to ma on wrocic do mnie)
mimo wielu moich prosb nie powiedziala mi gdzie dudus przebywa!!

ale juz WIEM :multi:
i wiem ze bedzie mial tam lepiej...

bardzo bardzo urosl, jest owczarkowaty, z lapa ok

Posted

[quote name='missieek']catalina dziekuje ze znalazlas Dudusiowi lepszy dom niz mial u Ciebie!

a poza tym jestes nieslowna i kompletnie stracilam do Ciebie zaufanie

dla reszty tlumacze ze catalina oddala psa osobie trzeciej powiadamiajac mnie po fakcie (a podpisala umowe w ktorej bylo zawarte ze jak juz nie chce psa to ma on wrocic do mnie)
mimo wielu moich prosb nie powiedziala mi gdzie dudus przebywa!!

ale juz WIEM :multi:
i wiem ze bedzie mial tam lepiej...

bardzo bardzo urosl, jest owczarkowaty, z lapa ok

Dlatego nie było o Dudusiu żadnych wieści?... :angryy:

Posted

Cataline proponuję dać do Czarnych Kwiatków bo tak się nie traktuje ludzi!!! Jak się podpisuje umowę adopcyjną to wypadałoby się z niej wywiązywać :roll:

Na szczeście już wiemy, że Duduś jest bezpieczny, ale Catalina powinna się wstydzić jak potraktowała missieek i Jej Rodzinę - kosztowało ich to bardzo wiele nerwów i niepewności :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Cataline proponuję dać do Czarnych Kwiatków bo tak się nie traktuje ludzi!!! Jak się podpisuje umowę adopcyjną to wypadałoby się z niej wywiązywać :roll:

Na szczeście już wiemy, że Duduś jest bezpieczny, ale Catalina powinna się wstydzić jak potraktowała missieek i Jej Rodzinę - kosztowało ich to bardzo wiele nerwów i niepewności :shake:

Oj nieładnie Cataline:angryy: Dobrze że Duduś szczęśliwy:loveu:

• 2 weeks later...