j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Przepraszam za offa, ale szukam chętnego do wizytacji domku dla Liska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120646 domek jest w okolicy Wrocławia (Wolów), w razie czego osobiscie zwracam za paliwo. POMOCY!!!! Quote
mru Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 tak mnie pilnowały jak chorowałam... zauważcie, że Dym wygląda trochę jak swoje własne zwłoki :evil_lol: i zbliżenie :cool3: Quote
mru Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 offuję :) zapraszam na wątek Leopolda :smile: Quote
Erazm Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Dymek kocham Cię!!!!!!!!!!! Gacuś Ciebie też!!!! No i Leopold mnie rozwalił:loveu: Quote
mru Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 bardzo dobrze :D wielkie dzięki za odwiedzenie Leopolda! :loveu: Quote
iwa77 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Bardzo długo mnie nie było na Dogo z powodu problemów osobistych ale już wszystko nadrobiłam , przeczytałam. Ciesze się ogromnie ,że u Was wszystko ok ! Przesyłam milion buziaków dla Dymeczka i Gaculki! Quote
mru Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dzieki iwa :) u Dymka wszystko okej :D to taka kulka emocji jest może miał za spokojne jak na siebie życie :eviltong: czasem widać, że nie wie jak się wyładować ale ileż w nim radości :loveu: Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 jak już pisałam u Gacka - będą fotki jakieś w weekend :) ostatnio nam Dymek wpadł w zabawowy nastrój po nocy cała rodzina się praktycznie zbiegła żeby zobaczyć co się dzieje :cool3: a on biegał jak oszalały w tę i z powrotem po przedpokoju i podrzucał sobie kong ;) tłukł się, że aż miło Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 no i tu też filmik :) jak to Dym gryzie sobie w geriatrii patyczek :loveu: (znów - jak się tnie to wystarczy przesunąć kawałeczek ten znacznik odtwarzania) http://s249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/filmy/?action=view¤t=SDC13379.flv Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 a jednak znalazło się parę :loveu: dymkowa szczęka :cool3: a la chewbacca no nie? ;) a tu słodziak ziewak i znów słodziak chyba Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 każdy ma sesję z Dymciem :cool3: mam i ja :eviltong: Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 a tu nie wiem co Dym robi (nie było już tych zdjęć?) chyba pluje patyczkiem... i śpi :) z języczkiem na wierzchu :loveu: tyle ;) Quote
Isadora7 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dymeczku kochany, może w końcu uda mi się poznac ciebie osobiście. Quote
mru Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no i się spacer nie udał a oto dlaczego... nie wiem co robić http://www.dogomania.pl/forum/showth...5#post11039845 proszę wejdźcie :shake: Quote
iwa77 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dymek jak zwykle rozbrajający na tych fotach :loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 kurcze, musisz jakoś połaczyć wątki, po się człowiek nalata jak głupi.... a dymek jako chewbacca jest czadowy. choć zastanawiam się, czy to nie jest chewbacca jako dymek :cool3: Quote
mru Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hihihi chyba masz rację, chyba to drugie... o połączeniu myslałam, ale kurcze porzucić te, a zacząć nowe? :shake: ludzie! zapraszam na bazarek (z kolczykami ręcznie robionymi przez moją siostrę) na Barbi i Czarka! wchodzić, macać, pytać, plotkować, tłuc się i kupować! Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 napisz do admina, czy da się z tym coś zrobić. Quote
mru Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 wiem, że tęsknicie :cool3: więc już Was zaspokajam! D jak dawaj co tam przyniosłaś D jak dobra, to spadaj jak nic nie przyniosłaś, teraz leżę plackiem D jak dobrą minę zrobię, udam, że ją całuję to sie będą cieszyć... D jak dobra, daj spokój D jak damn, mogłaby już puścić D jak daję w koszyk... D jak dobra zabawa nie jest zła D jak o ja pier...d... co znowu??? [CENTER] [LEFT]D jak... dominator! [CENTER] [LEFT]zrozumiałaś, tak? to możesz wyjść... Quote
Poker Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jaki on musi być szczęśliwy u Was :loveu: , to nie ten sam pies :evil_lol: Quote
mru Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 e tam :eviltong: ma dużo pracy trzeba przecież Gacka przy każdej jednej okazji obwarszeć i obszczekać! :cool3: za miskę ryżu codziennie (chociaż ostatnio to ryżu już nie dostaje nawet biedak... :shake::evil_lol:) edit: właśnie zauważyłyśmy z siostra jedna śmieszną rzecz wynikającą ze zmiany tematu wątku dymkowego (tylko proszę niczego nie zmieniajcie, bo to jest super śmieszne i musi tak zostać hehehe :evil_lol:) a mianowicie dymkowy wątek ma tytuł: Wrocław.KOCHANY STARUSZEK DYMECZEK W SWOIM DOMU !!! (tak, pamiętamy stary tytuł :shake:) a jak się wejdzie czytać to Iwa pisze: W tych trzech słowach zawarte jest właściwie wszystko co można powiedzieć o tym starszym psiaku z wrocławskiego schroniska. Ale to nie jest istota sprawy . Ten pies cierpi i to strasznie.Nie jest to jednak cierpienie wynikające z bólu fizycznego czy głodu. Prosze pomóżmy temu biednemu staremu psu. hihhihihihihihih :evil_lol::laugh2_2::roflt: Quote
Isadora7 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Poker napisał(a):jaki on musi być szczęśliwy u Was :loveu: , to nie ten sam pies :evil_lol: Dokładnie. On ma prawdziwy uśmiech na "twarzy". Quote
iwa77 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 edit: właśnie zauważyłyśmy z siostra jedna śmieszną rzecz wynikającą ze zmiany tematu wątku dymkowego (tylko proszę niczego nie zmieniajcie, bo to jest super śmieszne i musi tak zostać hehehe :evil_lol:) a mianowicie dymkowy wątek ma tytuł: Wrocław.KOCHANY STARUSZEK DYMECZEK W SWOIM DOMU !!! (tak, pamiętamy stary tytuł :shake:) a jak się wejdzie czytać to Iwa pisze: W tych trzech słowach zawarte jest właściwie wszystko co można powiedzieć o tym starszym psiaku z wrocławskiego schroniska. Ale to nie jest istota sprawy . Ten pies cierpi i to strasznie.Nie jest to jednak cierpienie wynikające z bólu fizycznego czy głodu. Prosze pomóżmy temu biednemu staremu psu. hihhihihihihihih :evil_lol::laugh2_2::roflt: MRU :mad::mad::mad: ja Wam dam naśmiewać się tu ze mnie i mojej twórczości literackiej:mad::mad::mad: Pierwotny tytuł brzmiał :"Starość, samotność , cierpienie " i stąd odniesienie do trzech słów opisujących Dymka! A ,że teraz tytuł mamy taki jaki mamy - to ten tekst faktycznie jest super "pasujący ":roll: i w sumie jest to prześmieszne !:lol: A zmieniać niczego nie zamierzam !:eviltong: A Dymeczek jak zwykle cudny :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts