ElzaMilicz Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 W czwartek rano wyjeżdżam do Łodzi, mogę zabrać Dymka, ale ktoś musi mi go przywieźć z Wrocławia do Milicza najpóźniej do godz.10-tej, tam na miejscu trzeba go odebrać ok. godz13.30-14.00. Myśl[B] Erazm[/B], myśl... Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 o kurcze Dymek w innym ubarwieniu :) Śliczny Qdłacz Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Poczekamy , bo domek w Warszawie musi się zastanowić czy bedzie mozliwosć odbioru Dymka z Łodzi. Jest jeszcze inna możliwośc , którą domek rozpatruje - za zwrot kosztów przyjechalaby po Dymka Edi21 z Warszawy. Czekamy na odzew domku! Quote
mru Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 W jakich godzinach można odebrać Dymka z Łodzi? :) Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='ElzaMilicz']W czwartek rano wyjeżdżam do Łodzi, mogę zabrać Dymka, ale ktoś musi mi go przywieźć z Wrocławia do Milicza najpóźniej do godz.10-tej, tam na miejscu trzeba go odebrać ok. godz13.30-14.00. Myśl[B] Erazm[/B], myśl...[/QUOTE] Ł[SIZE="3"][/SIZE]ódz 13.30 - 14.00 Quote
mru Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Przyjedzie siostra z mamą po Dymka w czwartek do Łodzi :) ich pociąg przyjeżdża o 13:21 :) tylko nie znają miasta zupełnie napiszę szczegóły na priv. (telefon itd.) Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ok. W takim razie musimy zorganizowac transport Dymka do Milicza do Elzy w czwartek rano. Czyli trzeba go zabrac ze schronu dzien wcześniej . Mru to proszę skontaktuj się z Elzą na PW i ustalcie gdzie się spotkacie itd. Quote
mru Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Już napisałam :) siostra jednak będzie wcześniej w Łodzi - wcześniejszym pociągiem przyjedzie, bo jak się ten pociąg 13:21 opóźni to będzie kiepsko ;) Quote
ElzaMilicz Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Widzę, że[B] Mru[/B] odpowiedzialnym człowiekiem jest. To miłe. :) Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Czyli w Łodzi nie powinno być problemów.To super. [COLOR="Red"][SIZE="4"]Teraz szukamy transportu Wrocław _ Milicz na czwartek rano [/SIZE][/COLOR] Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Dymeczku ty nawet nie wiesz co za niespodzianka cię czeka i to już tak niedługo.:multi::multi::multi: Quote
mru Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Lada dzień nas będziesz rozstawiał po kątach, a nie inne pieski w boksie :diabloti: a tak serio, to bardzo mi, Dymeczku, przykro, ale wtedy zacznie się układanie Twojego charakterku :cool1: Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Cicho sza , bo jeszcze Dymek usłyszy i nie będzie chciał jechać:diabloti: A tak na serio - to jasne , trzeba nad nim będzie popracować dla jego dobra ! A czy kotek już wie , że pojawi się nowy piesek w domku i co on na to ? Quote
mru Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 kotek? no tłumaczymy jej :P ale ona jakoś nie łapie jeszcze pewnie będzie w szoku. Na Mojżesza robiła wielkie oczy przez tydzień chyba zupełnie tak, jakby za każdym razem widziała go po raz pierwszy ale potem, mimo, że Mo był dużym psem, przywykła do niego :) jak odszedł to tarzała się przez trzy dni w miejscach, w których ostatnio leżał... na pewno ucieszy się z nowego domownika :) chociaż najpierw może udawać obrażoną :P przez całe swoje życie mieszkała z pieskiem (mieliśmy A - to czarne na dole właśnie na fotce z naszą kotką - znalezionego na ulicy sznaucero-pudla chyba z 17 lat) więc tak naprawdę to brakuje jej towarzysza :) Quote
iwa77 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [SIZE="5"][COLOR="Red"]Transport Wrocław - Milicz na czwartek rano potrzebny ![/COLOR][/SIZE] [COLOR="Red"][SIZE="4"] Ktoś może jechać z Dymkiem do Milicza ?[/SIZE][/COLOR] Quote
iwa77 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Czy Warszawa jest gotowa na przyjęcie wrocławiaka DYMKA - ZADYMKA ? :diabloti: Bo Dymuś pomału pakuje manatki i szykuje się do podróży życia! :Dog_run::Dog_run::painting::painting: Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='iwa77']Czy Warszawa jest gotowa na przyjęcie wrocławiaka DYMKA - ZADYMKA ? :diabloti: Bo Dymuś pomału pakuje manatki i szykuje się do podróży życia! :Dog_run::Dog_run::painting::painting:[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=3]Czy to znaczy, że wszystkie odcinki transportu załatwione?[/SIZE][/FONT] Quote
mru Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Aaaaaa :multi: Warszawa melduje pełną gotowość! Quote
iwa77 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dorotko chyba nie będzie innej możliwości jak ta:shake: , że ciotka Iwa wezmie Dymeczka do domu i potem zawiezie do Milicza. (o ile nie pęknie mi głowa , bo od paru dni walczę z zapaleniem ucha) Quote
iwa77 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='mru']Aaaaaa :multi: Warszawa melduje pełną gotowość![/QUOTE] To tak trzymać proszę bo to prawie już!:lol: Mru proszę o podanie na PW adresu mailowego - chodzi o umowę adopcyjną. Quote
Recommended Posts