Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Nowy dzień się zaczyna Dymku będzie dziś zadyma? Może jednak się tak stanie że dziś domek twój nastanie :loveu: Quote
Bella1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Poker super , ale jest pewien problem suczki są dwie z jednego domu one bardzo się wspierają na boksach jeżeli się weżmie tylko jedną druga nie da sobie rady sama :shake: oczywiście do domu może iść każda osobno przemyśl może uda się dwie zabrać a potem im szukać domków osobno , jest jeszcze z tej rodziny chłopczyk on jest sam w boksie nie ma żadnego wsparcia muszę się nim zająć więc nie mam możliwości pomóc już drugiej suczce jeżeli została sama Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jeżeli chłopczyk jest grzeczny w miarę ,to mogę jego wziąć. Jaki duży on jest?Czy są gdzieś jego zdjęcia? Jutro, a najpóźniej w niedzielę pojadę do schronu. Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 zdjęcia na 27 str.są Dymka, a nie pieseczka ,który trafił do schronu z suniami od tego samego pana Quote
iwa77 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Erazm - dzisiaj Dymeczek był z nową ciocia Agnieszką na spacerku!:razz: (relacja będzie pózniej od samej cioci!) Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 sama nie wiem co robić,którą psinkę brać.Chłopczyka czy którąś z suniek? Szkoda ,zeby ta pozostawiona cierpiała ,ale mogę wziąć 1.piesia. Z drugiej strony jak się weźmie obie,to mogą się gorzej socjalizować z ludźmi,bo będą trzymać sztamę.Chyba,że znajdzie się DS,który weźmie je obie.Ja chcę dać DT. Quote
mawin Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Poker te sunie są z tej interwencji TOZ: [URL]http://www.toz.wroclaw.pl/458.xml[/URL] zobacz w jakich warunkach żyły, masakra. jakbyś mogła im dać DT byłoby super. ja bym bardzo chciała szczególnie tą bardziej puchatą (zakochałam się normalnie) ale ja niestety musiałabym najpierw wyadoptować męża, a chętnych brak :evil_lol: Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pięknie, ciotka Aga już wkręcona w pomoc psiakom:loveu::loveu::loveu: Super, będzie można obserwować zachowanie malucha na zewnątrz i wybiega się trochę bidulek Quote
iwa77 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Poker co prawda to wątek Dymeczka :mad: ale niech już będzie ..... dla dobra psiakow!;) Ten chłopczyk cierpi bardziej , bo jest sam w obcym stadzie psów.Dziewczynki trzymają się razem i chyba przez to maja trochę lepiej. I to widać jak on się boi , ja rozmawiałam o nim z p. Wiktorem (pielegniarzem) to jest naprawdę przerażony chłopak ,wychodzi tylko do jedzenia i tyle go widać. Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 rzeczywiście makabra :mad::mad: Nie wiem który to chłopczyk,ciemny czy ten jasny? Czy cokolwiek wiecie o nim? GDZIE go szukać w schronie? To wątek Dymka.ale myślę,że nic mu nie ubędzie ,wręcz odwrotnie podosi się wątek.:evil_lol: Ja też się zakochałam w tej małej ,bardziej kudłatej i serce mi do niej PIKA Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 cudowne, biedniutkie sunie.. 452 strasznie chwyta za serce.. przez cale swoje zycie cierpialy.. :( Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Agnieszko,czy Ty coś wiesz o psiaku z tego piekła?Mnie serce się rwie do tej małej,ale dziewczyny niebardzo widzą rozdzielenie suniek.Moze i maja rację,ale z drugiej strony jak się weźmie je razem na DT,to mogą sie izolować,będą w swoim towarzystwie i i trudniej będzie je socjalizowac. Jutro chcę zabrać któreś z tej trójki. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wiem tylko tyle, ze trafily do nas 3 psy z tego domu - samiec i dwie samice, prawdopodobnie przez cale swoje zycie nie wychodzily z domu.Sa bardzo zaleknione i praktycznie wcale nie wychodza na wybieg. Quote
Poker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 pojadę jutro do schronu i na miejscu zdecyduję którą psiunię wezmę. Jak wezmę małą, to mnie zabijecie?:-( Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Erazm']Pięknie, ciotka Aga już wkręcona w pomoc psiakom:loveu::loveu::loveu: Super, będzie można obserwować zachowanie malucha na zewnątrz i wybiega się trochę bidulek[/quote] Trochę dziwne to co piszesz...:roll: A co- do tej pory nie miał możliwości chodzenia na spacery?? I oczywiście zachowanie malucha na zewnątrz jest wszystkim obce??:roll: Po co w ogóle piszę coś o [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKU[/COLOR][/SIZE][/B] skoro nikt tego nie czyta i nadal zadziora jest jedną wielką tajemnicą...:roll: [B]Poker[/B]- trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!!! :) Obojętnie którego weźmiesz- zawsze to szansa choć dla jednego na NORMALNE ŻYCIE! Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 hi hi hi :diabloti: prowokacja :evil_lol: Ale tak na serio to super, że to czytasz [B]iwa[/B]! Myślałam w pewnym momencie, że sama do siebie piszę...:roll: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Koperek']hi hi hi :diabloti: prowokacja :evil_lol: Ale tak na serio to super, że to czytasz [B]iwa[/B]! Myślałam w pewnym momencie, że sama do siebie piszę...:roll:[/quote] Też czytałam :mad: i co to jest? [QUOTE] Po co w ogóle piszę coś o [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKU[/COLOR][/SIZE][/B] skoro nikt tego nie czyta i nadal zadziora jest jedną wielką tajemnicą...:roll:[/QUOTE]:mad::mad::mad: Quote
Koperek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No dobra, już! Poddaję się :cool1: Wychodzi na to, że tylko [B]Erazm[/B] nie czyta tego, co się o [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKU[/COLOR][/SIZE][/B] na jego wątku pisze :diabloti: Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A kto powiedział, ze umię czytać:evil_lol:. Ale dodatkowe spacery przydadzą się zadymiarzowi;), a jak Iwa popracuje nad Agą to mamy jeszcze jedną bratnią duszę do pomocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts