Jump to content
Dogomania

Wrocław. STARUSZEK DYMECZEK- Nasz najukochańszy "Zadymiarz" odszedł za TM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Poker super , ale jest pewien problem suczki są dwie z jednego domu one bardzo się wspierają na boksach jeżeli się weżmie tylko jedną druga nie da sobie rady sama :shake: oczywiście do domu może iść każda osobno przemyśl może uda się dwie zabrać a potem im szukać domków osobno , jest jeszcze z tej rodziny chłopczyk on jest sam w boksie nie ma żadnego wsparcia muszę się nim zająć więc nie mam możliwości pomóc już drugiej suczce jeżeli została sama

Posted

Jeżeli chłopczyk jest grzeczny w miarę ,to mogę jego wziąć. Jaki duży on jest?Czy są gdzieś jego zdjęcia?
Jutro, a najpóźniej w niedzielę pojadę do schronu.

Posted

sama nie wiem co robić,którą psinkę brać.Chłopczyka czy którąś z suniek?
Szkoda ,zeby ta pozostawiona cierpiała ,ale mogę wziąć 1.piesia.
Z drugiej strony jak się weźmie obie,to mogą się gorzej socjalizować z ludźmi,bo będą trzymać sztamę.Chyba,że znajdzie się DS,który weźmie je obie.Ja chcę dać DT.

Posted

Poker te sunie są z tej interwencji TOZ:
[URL]http://www.toz.wroclaw.pl/458.xml[/URL]
zobacz w jakich warunkach żyły, masakra.
jakbyś mogła im dać DT byłoby super.
ja bym bardzo chciała szczególnie tą bardziej puchatą (zakochałam się normalnie) ale ja niestety musiałabym najpierw wyadoptować męża, a chętnych brak :evil_lol:

Posted

Pięknie, ciotka Aga już wkręcona w pomoc psiakom:loveu::loveu::loveu:
Super, będzie można obserwować zachowanie malucha na zewnątrz i wybiega się trochę bidulek

Posted

Poker co prawda to wątek Dymeczka :mad: ale niech już będzie .....
dla dobra psiakow!;)
Ten chłopczyk cierpi bardziej , bo jest sam w obcym stadzie psów.Dziewczynki trzymają się razem i chyba przez to maja trochę lepiej.
I to widać jak on się boi , ja rozmawiałam o nim z p. Wiktorem (pielegniarzem)
to jest naprawdę przerażony chłopak ,wychodzi tylko do jedzenia i tyle go widać.

Posted

rzeczywiście makabra :mad::mad:
Nie wiem który to chłopczyk,ciemny czy ten jasny?
Czy cokolwiek wiecie o nim? GDZIE go szukać w schronie?
To wątek Dymka.ale myślę,że nic mu nie ubędzie ,wręcz odwrotnie podosi się wątek.:evil_lol:
Ja też się zakochałam w tej małej ,bardziej kudłatej i serce mi do niej PIKA

Posted

Agnieszko,czy Ty coś wiesz o psiaku z tego piekła?Mnie serce się rwie do tej małej,ale dziewczyny niebardzo widzą rozdzielenie suniek.Moze i maja rację,ale z drugiej strony jak się weźmie je razem na DT,to mogą sie izolować,będą w swoim towarzystwie i i trudniej będzie je socjalizowac.
Jutro chcę zabrać któreś z tej trójki.

Posted

[quote name='Erazm']Pięknie, ciotka Aga już wkręcona w pomoc psiakom:loveu::loveu::loveu:
Super, będzie można obserwować zachowanie malucha na zewnątrz i wybiega się trochę bidulek[/quote]

Trochę dziwne to co piszesz...:roll:
A co- do tej pory nie miał możliwości chodzenia na spacery?? I oczywiście zachowanie malucha na zewnątrz jest wszystkim obce??:roll:

Po co w ogóle piszę coś o [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKU[/COLOR][/SIZE][/B] skoro nikt tego nie czyta i nadal zadziora jest jedną wielką tajemnicą...:roll:

[B]Poker[/B]- trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!!! :) Obojętnie którego weźmiesz- zawsze to szansa choć dla jednego na NORMALNE ŻYCIE!

Posted

[quote name='Koperek']hi hi hi :diabloti: prowokacja :evil_lol:

Ale tak na serio to super, że to czytasz [B]iwa[/B]! Myślałam w pewnym momencie, że sama do siebie piszę...:roll:[/quote]

Też czytałam :mad: i co to jest?
[QUOTE] Po co w ogóle piszę coś o [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKU[/COLOR][/SIZE][/B] skoro nikt tego nie czyta i nadal zadziora jest jedną wielką tajemnicą...:roll:[/QUOTE]:mad::mad::mad:

Posted

No dobra, już! Poddaję się :cool1:
Wychodzi na to, że tylko [B]Erazm[/B] nie czyta tego, co się o [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKU[/COLOR][/SIZE][/B] na jego wątku pisze :diabloti:

Posted

A kto powiedział, ze umię czytać:evil_lol:. Ale dodatkowe spacery przydadzą się zadymiarzowi;), a jak Iwa popracuje nad Agą to mamy jeszcze jedną bratnią duszę do pomocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: