Holly1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jak ja patrze na ten podpis.To widze moją Holly.ona tak samo wygląda i nie bądżcie żli ale te kudłacze mają u mnie zawsze fory... no a Dymek jakby z tej samej mańki Quote
Erazm Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 My też je kochamy, będziem ścierać proch sprzed Twych stóp:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Holly1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Tak na szybko to jutro z mamą pogadam, wiem ,wiem, - nie normalna jesteś dziewczyno, ale ja już to wiem...ale Dymcio na razie mógłby zamieszkać w budce z jakimś kojcem , bo są kury. a póżnoiej no oczywiście kanapka i to nie byle jaka...chodzi o to jakie ma warunkim w schronie.na dworzu czy w srodku Quote
Isadora7 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dymeczku kudłaty wariacie cały czas myślę o tobie Quote
elik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Dymeczku kudłaty wariacie cały czas myślę o tobie I nie tylko Ty :lol: Dymek pewnie nie będzie miał nic przeciwko kojcowi. Lepszy kojec niż bedtonowy schron :cool3: Byle prędko, bo zima w nawrocie :( Quote
iwa77 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Czyżby coś się kroiło dla Dymeczka? Holly pytasz o warunki w jakich Dymeczek jest w schronie - on jest boksie (geriatrycznym) który składa się z części wewnętrznej( budynek) i wybiegu zewnętrznego .Nie przebywa więc tylko na dworze - ma możliwość wejścia i ogrzania się w budynku. Quote
Koperek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A ja osobiście myślę, że DYMEK w kojcu z budą to kiepski pomysł! Cieplej niż w schronisku mu nie będzie (gdzie wewnątrz ma ogrzewanie i do spania drewnianą skrzyneczkę ze słomą), a ponieważ to pies po zmarłym właścielu to do budy absolutnie nie przyzwyczajony i nikt z Was nie wie, czy ON do tej budy po prostu wejdzie! Po drugie: Byłam dzisiaj w schronie i DYMKOWI nic nie grozi! Znalezienie domu stałego jest dla niego oczywiście pilnie potrzebne, ale nie ma sensu kombinować na gwałt DT! Nic mu się tam nie dzieje, ani innym psom z jego boksu również- także na spokojnie choć Z WERWĄ :cool3: poszukujmy osoby, która go pokocha na zawsze!;) Quote
Isadora7 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Koperek kocham ciebie za wiadomość że DYMEK nie jest do natychmiastowego odstrzału. Wiem, że zakapior. Ale jakoś polubiłam tego faceta. Jak wszystkie w dziejach których jakoś uczestniczę zresztą. Quote
iwa77 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dymeczku biegamy szybciutko się pokazać i domeczku szukać! Quote
Erazm Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dymek-Zadymek nudzi mnie to Twoje siedzenie w schronie Quote
Holly1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 O tym kojcu to myślałam tylko jako -tymczas.ale skoro mu nic nie grozi to oczywiście lepiej od razu DS. co do tego to jakąś odpowiedż będę miała za jakiś tydzień.Dumeczku wytrzymaj tam jeszcze trochę,napewno znajdzie się ktoś kto cię pokocha urwisku. Quote
iwa77 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTECZKOM ŻYCZYMY Z DYMECZKIEM WESOŁYCH ŚWIĄT:smilecol::iloveyou: Quote
iwa77 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Skoro już życzenia złożyliśmy możemy teraz iść na wieczorny spacerek:p Quote
Erazm Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 To ja też się przelecę, a tak mi przyszło do głowy, że mogłoby młodsze pokolenie poszukać wśród znajomych studentów poszukać chętnych do przyjmowania tymczasów, często mieszkają na kupie, a parę groszy do mieszkania by ich odciązyło. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale podyskutować o tym można, wiem, że w Warszawie to działa... Quote
iwa77 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Wiesz co wyobraziłam sobie taką "prawdziwą" wspólnotę mieszkaniową z paroma studenciakami , co chwila impra , głośna muza itp. itd. i w tym wszystkim Dymek -Zadymek. To by była ZADYMA!:diabloti:Wydaje mi się , że Dymeczek to raczej dla starszego pokolenia byłby lepszy. Quote
Isadora7 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Iwonko to może emerytki jakieś, samotne często bywają, chętnie dorobią parę groszy Quote
Erazm Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A Dymek z trawą w pysku i pociagający piwo.Król imprezy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio moje towarzystwo miało niezłą bibę kidy znalazły resztki piwa na spacerze. Ciekawe skąd im się to wzięło?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tak, tylko teraz kwestia czy nie będą chciały dorobić SOBIE, a DYMKOWI zostanie gwizdane w miseczce...:cool1: Musiałaby to być jakaś znajoma emerytka.;) Quote
irysek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ciekawe czy poker go widziala juz? ona lubi ratowac ze schronu takie kudlatki. moruskowi znalazla domek, a moim zdaniem z wygladu prezentowal sie o wiele gorzej niz dymek. chociaz o gustach sie nie dyskutuje :) Quote
Erazm Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Oczywiście, że chodzi o sprawdzone osoby Koperku:mad::evil_lol: Musi być prawdziwy pudel i miniaturka? Mamy w Klembowie młodziaka, ale sięga kolan Quote
iwa77 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 No cóż - póki co idziemy się przejść po Wrocławiu ! Quote
Recommended Posts