Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja patrze na ten podpis.To widze moją Holly.ona tak samo wygląda i nie bądżcie żli ale te kudłacze mają u mnie zawsze fory... no a Dymek jakby z tej samej mańki

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak na szybko to jutro z mamą pogadam, wiem ,wiem, - nie normalna jesteś dziewczyno, ale ja już to wiem...ale Dymcio na razie mógłby zamieszkać w budce z jakimś kojcem , bo są kury. a póżnoiej no oczywiście kanapka i to nie byle jaka...chodzi o to jakie ma warunkim w schronie.na dworzu czy w srodku

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dymeczku kudłaty wariacie cały czas myślę o tobie

I nie tylko Ty :lol:
Dymek pewnie nie będzie miał nic przeciwko kojcowi. Lepszy kojec niż bedtonowy schron :cool3:
Byle prędko, bo zima w nawrocie :(

Posted

Czyżby coś się kroiło dla Dymeczka?
Holly pytasz o warunki w jakich Dymeczek jest w schronie - on jest
boksie (geriatrycznym) który składa się z części wewnętrznej( budynek) i wybiegu zewnętrznego .Nie przebywa więc tylko na dworze - ma możliwość wejścia i ogrzania się w budynku.

Posted

A ja osobiście myślę, że DYMEK w kojcu z budą to kiepski pomysł! Cieplej niż w schronisku mu nie będzie (gdzie wewnątrz ma ogrzewanie i do spania drewnianą skrzyneczkę ze słomą), a ponieważ to pies po zmarłym właścielu to do budy absolutnie nie przyzwyczajony i nikt z Was nie wie, czy ON do tej budy po prostu wejdzie!

Po drugie: Byłam dzisiaj w schronie i DYMKOWI nic nie grozi! Znalezienie domu stałego jest dla niego oczywiście pilnie potrzebne, ale nie ma sensu kombinować na gwałt DT!
Nic mu się tam nie dzieje, ani innym psom z jego boksu również- także na spokojnie choć Z WERWĄ :cool3: poszukujmy osoby, która go pokocha na zawsze!;)

Posted

Koperek kocham ciebie za wiadomość że DYMEK nie jest do natychmiastowego odstrzału. Wiem, że zakapior. Ale jakoś polubiłam tego faceta. Jak wszystkie w dziejach których jakoś uczestniczę zresztą.

Posted

O tym kojcu to myślałam tylko jako -tymczas.ale skoro mu nic nie grozi to oczywiście lepiej od razu DS. co do tego to jakąś odpowiedż będę miała za jakiś tydzień.Dumeczku wytrzymaj tam jeszcze trochę,napewno znajdzie się ktoś kto cię pokocha urwisku.

Posted

To ja też się przelecę, a tak mi przyszło do głowy, że mogłoby młodsze pokolenie poszukać wśród znajomych studentów poszukać chętnych do przyjmowania tymczasów, często mieszkają na kupie, a parę groszy do mieszkania by ich odciązyło. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale podyskutować o tym można, wiem, że w Warszawie to działa...

Posted

Wiesz co wyobraziłam sobie taką "prawdziwą" wspólnotę mieszkaniową z paroma
studenciakami , co chwila impra , głośna muza itp. itd. i w tym wszystkim Dymek -Zadymek. To by była ZADYMA!:diabloti:Wydaje mi się , że Dymeczek to raczej
dla starszego pokolenia byłby lepszy.

Posted

A Dymek z trawą w pysku i pociagający piwo.Król imprezy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio moje towarzystwo miało niezłą bibę kidy znalazły resztki piwa na spacerze. Ciekawe skąd im się to wzięło?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ciekawe czy poker go widziala juz? ona lubi ratowac ze schronu takie kudlatki. moruskowi znalazla domek, a moim zdaniem z wygladu prezentowal sie o wiele gorzej niz dymek. chociaz o gustach sie nie dyskutuje :)

Posted

Oczywiście, że chodzi o sprawdzone osoby Koperku:mad::evil_lol:
Musi być prawdziwy pudel i miniaturka? Mamy w Klembowie młodziaka, ale sięga kolan