Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z tego co wiem, to nie ma.
Ktos na początku, jak tylko powstał wątek, miał robic, potem na watku zrobiła się cisza i chyba nic z tego nie wyszło...

Posted

na gumtree juz jest....cdn..
[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=68078674&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200012%3B9034%3B68078674%3B18017647%3B%3B&secev=AQAAARusfLoAAM0AAAABACIxMWJiYjNhYmVhYy5hMGU2NTllLjFiYmUxLmZmZmQ4NGVhAAAAAQAAAAAEDsxSAH9CI3LsWXluoTRnQuJAEiyaM5%2BA&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ68078674MXGuidMZ11bbb3a6-6100-a0e6-59d2-ab62fffedc94&wmid=68078674[/URL]

Posted

dalam tez na 4lapy ale robilam to po raz pierwszy wiec nie zamiescilam telefonu i teraz nie chce mi sie edytowac:oops:ale zawsze zainteresowany moze do mnie maila napisac:diabloti:
na gumtree bylo do tej pory 44 wyswietlenia....czekamy....

Posted

.widziałam ją pięć dni temu ,jej już psychicznie nie ma stoi tam tylko jej fizyczna postać,boze a jej oczy !!!!przeniesiona została do boksów od strony pola [tam pies z kulawą noga nie zagląda]wyłysienie postępuje ,uszy są łysawe,ona tam zejdzie to kwestia nie tak odległa .POmózmy jej:placz::placz::placz::placz::placz:był u niej podobno lekarz ,to chyba nie jest wesoło

Posted

[quote name='bigos']rozglądałyście się za dt? hotelem?[/quote]
Własnie w tym problem; w naszych stronach bardzo trudno o tymczas:shake:
A na hotelik jeszcze nie mamy funduszy:roll:

Posted

Wątek istnieje od marca, może czas zacząć zbierać choćby tu na dogo!

Dogomaniacy są hojni! Pytanie czy jest gdzieś blisko hotelik i czy znajdzie są osoba dogladająca sunię.

DT też nie musi być u Was! Kurcze, czas leci i nic się nie dzieje

Posted

Hotelik jest u Murki, do niej dawalismy nasze sunie. Przydałaby sie zmiana tytułu i prosba o pomoc finansową
Zaraz napiszę do załozycielki wątku.

Posted

No! dzięki:p

Inaczej kurna dziewczyny można się zastanawiać nad sensem powstawani tych wątków! Trzymam kciuki, jakieś bazarki się pootwiera, poprosi o pomoc trzeba działać

Aha! Sunia od dziś ma wątki na wyzel,pl i u tanitki na e-wyzel :p

Mogę też wystawić na allegro:p

Posted

[quote name='bigos']No! dzięki:p

Inaczej kurna dziewczyny można się zastanawiać nad sensem powstawani tych wątków! Trzymam kciuki, jakieś bazarki się pootwiera, poprosi o pomoc trzeba działać

Aha! Sunia od dziś ma wątki na wyzel,pl i u tanitki na e-wyzel :p

Mogę też wystawić na allegro:p[/quote]
Wielkie dzięki. To sie nazywa działanie:lol:
Skontaktuję się z Murką.
Fryziula wytrwaj!!!