Jo37 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Panca']podesle zdjecia Fryzi pewnejPani zPrzemysla co chciala Czesia ale on juz zaklepany:eviltong:.Pani chciala psa nie wiecej niz do kolan wiec moze akurat Fryzia jej sie spodoba?powiedzcie mi ciotki na ktorych stronach watku znajde jakies ladne jej zdjecia bo nie dam rady calego watku przekopac[/quote] Strona 51 - post 508,509 . Quote
Panca Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dzieki jak sie okazalo osoba ktora chce przygarnac psiaka jest wetsiostra z dogomanii- ma jakies problemy z forumowiczkami ale chyba nie mozna jej dlatego przekreslac Murka,co myslisz?dac jej tel do Ciebie? Quote
Murka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 wetsiostra jest na czarnych kwiatkach :shake: Nie znam dokładnie sprawy, może wypowie się ktoś kto jest w temacie :razz: Quote
Panca Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 wiem...ale rozmawialam z nia przez telefon,wyslala mi zdjecia swoich psow...nie znam sprawy i nie bede nikogo pochopnie osadzacmoze jesli odpisze w sprawie Fryzi dam jej do Ciebie telefon ,Murko i sama sie zorientujesz:roll: Quote
Ulka18 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [B]NAWET SIE NIE WYGLUPIAJCIE Z WETSIOSTRA[/B] :mad: Zapytajcie Halci, Beci66 oraz innych z Orzechowcow. Jakie problemy z forumowiczkami? To osoba, ktora nie wie ile ma psow, skad, po co jej nastepne, itd. Myli sie w 'zeznaniach'. To kompletna pomylka dawac jej psa. Quote
Murka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 O adopcji Fryzi decyduje Tola, czyli Emir z Zamościa. Ja mogę jedynie powiedzieć coś o samej Fryzi, jej charakterze itp. ;) Osobiście uważam, że wg przedstawionych na dogo materiałów i opinii dogomaniaków mających doczynienia z wetsiostrą, Fryzia nie powinna do niej trafić :shake: Quote
Murka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Z racji tego, że dostaliśmy od Toli i jej TZa sporą ilość suchej karmy dla Fryzi, póki się nie skończy liczymy od jutra dobę Fryzi 8zł ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 chcialam edytowac pierwszy post, umiescic najnowsze fotki i info zeby ulatwic robienie ogloszen ale cos mi sie skopało i edycja mi nie działa :shake: bede probowac do skutku:roll: Quote
gagata Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Panca']dzieki jak sie okazalo osoba ktora chce przygarnac psiaka jest wetsiostra z dogomanii- ma jakies problemy z forumowiczkami ale chyba nie mozna jej dlatego przekreslac Murka,co myslisz?dac jej tel do Ciebie?[/quote]Panco,Wet-siostra nie ma problemów z forumowiczkami i nikt jej na forum nie przekreśla...Ale proponuję,by każdy, kto zechce wydać jej jakiegokolwiek psa,porozumiał się najpierw z jej TZ i od niego również uzyskał zgodę na kolejną adopcję.... Choćby po to, by wykluczyć taką sytuację jak opisalyście wyżej.. Jeśli ktos nie zgadza się z moim zdaniem, niech wyda Wet-siostrze psa, którego ma pod swoją opieką,a nie namawia innych do tego.... Quote
Panca Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Fryzia jej sie bardzo spodobala ale nie ja jestem decyzyjna w tej sprawie wiec rozumiem ze domu szukamy dalej Quote
Tola Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Fryzia jest nadal do adopcji, szukamy jej odowiedzialnego domu i odpowiedzialnej osoby. Nie znam wet - siostry, ale tylko po lekturze tego, co mozna znalezc na wątkach myslę, ze nie jest to odpowiednia chwila, aby powierzac jej kolejnegom psa. Zgłosił sie kolejny dom po Fryzię... Tym razem w Lublinie. Nie będę na razie pisała nieczego więcej. Juz nie wiem, czy to Fryzia jest taka pechowa, czy ja.... Trzymajcie mocno kciuki i tyle na razie. Quote
bianka0 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 W Lublinie.Mam przeczucie że Fryzia czekała tyle właśnie na ten dom. Mocno trzymam kciuki,ale..nic na siłę.Z finansami nie jest jeszcze tak dramatycznie. Quote
Murka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Może w końcu się uda... Dobrze przynajmniej, że Fryziasta cieszy się zainteresowaniem ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 prawdopodobnie bede w lublinie 29marca wiec moge wizyte poadopcyjna przeprowadzic jakby co:loveu: mam tez zaufana osobe w lublinie ktora moze przeprowadzic przedadopcyjna :-) pewnie nie potrzebujecei ale jakby co piszta smsa:-) Quote
Murka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A my odrobaczyliśmy Fryzię, bo ostatnio była odrobaczana pół roku temu :razz: Ona już zdecydowanie za długo siedzi w hoteliku :mad: Koszt odrobaczenia: 6 zł. Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Fryzia - idź już sobie co? Nie to, żeby ktoś cię nie lubił... wręcz przeciwnie! Taki super pies nie powinien taaaak dłuuuugo czekać na dom :shake: Quote
mariee Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bylam na wizycie, na darmo pojechalam, Panstwo jednak chca znacznie mniejszego pieska Quote
agusiazet Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hm, Fryzia jak Gacuś - nie ma szczęścia!:angryy: Quote
Tola Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 I znowu miałam nadzieję i nic :placz::placz::placz: Quote
Murka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='mariee']Bylam na wizycie, na darmo pojechalam, Panstwo jednak chca znacznie mniejszego pieska[/quote] A Toli by nie chcieli? Tola jest nieduża, waży 10-12 kg :roll: Quote
Ra_dunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Kiedyś ten cudny dom na pewno się trafi... Quote
Recommended Posts