Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panca']podesle zdjecia Fryzi pewnejPani zPrzemysla co chciala Czesia ale on juz zaklepany:eviltong:.Pani chciala psa nie wiecej niz do kolan wiec moze akurat Fryzia jej sie spodoba?powiedzcie mi ciotki na ktorych stronach watku znajde jakies ladne jej zdjecia bo nie dam rady calego watku przekopac[/quote]
Strona 51 - post 508,509 .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzieki
jak sie okazalo osoba ktora chce przygarnac psiaka jest wetsiostra z dogomanii- ma jakies problemy z forumowiczkami ale chyba nie mozna jej dlatego przekreslac
Murka,co myslisz?dac jej tel do Ciebie?

Posted

wiem...ale rozmawialam z nia przez telefon,wyslala mi zdjecia swoich psow...nie znam sprawy i nie bede nikogo pochopnie osadzacmoze jesli odpisze w sprawie Fryzi dam jej do Ciebie telefon ,Murko i sama sie zorientujesz:roll:

Posted

[B]NAWET SIE NIE WYGLUPIAJCIE Z WETSIOSTRA[/B] :mad:
Zapytajcie Halci, Beci66 oraz innych z Orzechowcow. Jakie problemy z forumowiczkami? To osoba, ktora nie wie ile ma psow, skad, po co jej nastepne, itd. Myli sie w 'zeznaniach'. To kompletna pomylka dawac jej psa.

Posted

O adopcji Fryzi decyduje Tola, czyli Emir z Zamościa. Ja mogę jedynie powiedzieć coś o samej Fryzi, jej charakterze itp. ;)

Osobiście uważam, że wg przedstawionych na dogo materiałów i opinii dogomaniaków mających doczynienia z wetsiostrą, Fryzia nie powinna do niej trafić :shake:

Posted

[quote name='Panca']dzieki
jak sie okazalo osoba ktora chce przygarnac psiaka jest wetsiostra z dogomanii- ma jakies problemy z forumowiczkami ale chyba nie mozna jej dlatego przekreslac
Murka,co myslisz?dac jej tel do Ciebie?[/quote]Panco,Wet-siostra nie ma problemów z forumowiczkami i nikt jej na forum nie przekreśla...Ale proponuję,by każdy, kto zechce wydać jej jakiegokolwiek psa,porozumiał się najpierw z jej TZ i od niego również uzyskał zgodę na kolejną adopcję....
Choćby po to, by wykluczyć taką sytuację jak opisalyście wyżej..

Jeśli ktos nie zgadza się z moim zdaniem, niech wyda Wet-siostrze psa, którego ma pod swoją opieką,a nie namawia innych do tego....

Posted

Fryzia jest nadal do adopcji, szukamy jej odowiedzialnego domu i odpowiedzialnej osoby.
Nie znam wet - siostry, ale tylko po lekturze tego, co mozna znalezc na wątkach myslę, ze nie jest to odpowiednia chwila, aby powierzac jej kolejnegom psa.
Zgłosił sie kolejny dom po Fryzię...
Tym razem w Lublinie.
Nie będę na razie pisała nieczego więcej.
Juz nie wiem, czy to Fryzia jest taka pechowa, czy ja....
Trzymajcie mocno kciuki i tyle na razie.

Posted

prawdopodobnie bede w lublinie 29marca wiec moge wizyte poadopcyjna przeprowadzic jakby co:loveu:
mam tez zaufana osobe w lublinie ktora moze przeprowadzic przedadopcyjna :-) pewnie nie potrzebujecei ale jakby co piszta smsa:-)

Posted

A my odrobaczyliśmy Fryzię, bo ostatnio była odrobaczana pół roku temu :razz: Ona już zdecydowanie za długo siedzi w hoteliku :mad:
Koszt odrobaczenia: 6 zł.

Posted

[quote name='mariee']Bylam na wizycie, na darmo pojechalam, Panstwo jednak chca znacznie mniejszego pieska[/quote]

A Toli by nie chcieli?
Tola jest nieduża, waży 10-12 kg :roll: