Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos z tymi filmikami nie tak...nie chca sie zaladowac na youtube...ale bede probowac jeszcze...
co do psiakow...tak samo bylo z Fryziem vel Szczota...dwochropznych pracownikow powiedzialo mi ze go nie ma jak zaczelam o niego wypytywac nie mogac go znalezc w zadnym boksie...nie wiedzialam go 2 miesiace az ktoregos dnia po prostu do mnie wyskoczyl na wybieg z taka radoscia jakby sie niemilosiernie stesknil...doslownie szczeka mi opadla jak go zobaczylam, zadzwonilam natychmiast do kolezanki ktora miala go brac pare miesiecy wczesniej i Fryzio jest juz w Wawie....mam nadzieje ze z Fredziem bedzie tak samo...

Posted

Byłam dzisiaj w schronie w sprawie Marlona...
Pracownik powiedział, ze Fredzia zabrało jakies młode małzenstwo.
Nic więcej nie mogłam sie dowiedzieć...
Nigdy nie zapomnę tego psa.
Mam nadzieję, ze gdziekolwiek jest - jest szcześliwy.

Posted

Musimy wierzyć, że Fredziowi się udało!!! Ale czy schronisko nie powinno zbierać danych na temat ludzi adoptujących zwierzaki?

FREDZIU, MAM NADZIEJĘ, ŻE JESTEŚ SZCZĘŚLIWY!!!!

Posted

chyba mam chwile jakiegos zalamania...nie moge, nie potrafie pogodzic sie z tym ze psiaki tak nagle znikaja a my tak naprawde nie mamy zadnej pewnosci co sie z nimi stalo...:(:(:(
chyba musze znow odnalezc sens w tym wszystkim...:(

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
chyba mam chwile jakiegos zalamania...nie moge, nie potrafie pogodzic sie z tym ze psiaki tak nagle znikaja a my tak naprawde nie mamy zadnej pewnosci co sie z nimi stalo...:(:(:(
chyba musze znow odnalezc sens w tym wszystkim...:(

Lidka - sens jest, bo liczy sie kazde psie zycie
Ja tez mam doły, ale tlumacze sobie, ze wszystkich nie uratujemy...
I liczę tez doczekam zmian u nas w schronie...
Musimy tylko byc razem.

• 3 weeks later...
  • 6 months later...