Tola Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 agusiazet napisał(a):O kurczę, a co studiujesz? Tym razem polski:roll: Quote
Tola Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 :placz::placz::placz: Nie ma Fredzia. Jest tylko na moim filmie, którego nioe umiem wstawic. Siedze i ryczę:placz: Quote
Tola Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 To był taki radosny piesek :placz::placz::placz: Quote
Tola Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Niki-lidka']jesli chcesz moge wstawic filmik wyslij mi na maila [email protected] Juz wyslę. Dzieki Quote
sacred PIRANHA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 jesli chcesz moge wstawic filmik wyslij mi na maila [email protected] Quote
agusiazet Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nie wiem,jak to możliwe, żeby nie wiedzieli (pracownicy schronu), gzie sa psy. To zakrawa na skandal!!! Quote
sacred PIRANHA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 cos z tymi filmikami nie tak...nie chca sie zaladowac na youtube...ale bede probowac jeszcze... co do psiakow...tak samo bylo z Fryziem vel Szczota...dwochropznych pracownikow powiedzialo mi ze go nie ma jak zaczelam o niego wypytywac nie mogac go znalezc w zadnym boksie...nie wiedzialam go 2 miesiace az ktoregos dnia po prostu do mnie wyskoczyl na wybieg z taka radoscia jakby sie niemilosiernie stesknil...doslownie szczeka mi opadla jak go zobaczylam, zadzwonilam natychmiast do kolezanki ktora miala go brac pare miesiecy wczesniej i Fryzio jest juz w Wawie....mam nadzieje ze z Fredziem bedzie tak samo... Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Byłam dzisiaj w schronie w sprawie Marlona... Pracownik powiedział, ze Fredzia zabrało jakies młode małzenstwo. Nic więcej nie mogłam sie dowiedzieć... Nigdy nie zapomnę tego psa. Mam nadzieję, ze gdziekolwiek jest - jest szcześliwy. Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Musimy wierzyć, że Fredziowi się udało!!! Ale czy schronisko nie powinno zbierać danych na temat ludzi adoptujących zwierzaki? FREDZIU, MAM NADZIEJĘ, ŻE JESTEŚ SZCZĘŚLIWY!!!! Quote
Terhenetar Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 agusiazet napisał(a): czy schronisko nie powinno zbierać danych na temat ludzi adoptujących zwierzaki? schronisko wiele rzeczy powinno... Quote
Tola Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Chodzę po Zamosciu i ogladam się za każdym psem w typie Fredzia... Fredziu, moze kiedyś cię spotkam... Quote
Tola Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Fredzio w schronie http://koko3d.wrzuta.pl/film/11pZh3F3ZM/ http://koko3d.wrzuta.pl/film/p1sE2cLxSO/ http://koko3d.wrzuta.pl/film/5sTKUxpvyf/ Quote
Tola Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Nikt nie ogląda Fredzia:-( On bedzie zył dopóki my o nim bedziemy pamietać... Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 chyba mam chwile jakiegos zalamania...nie moge, nie potrafie pogodzic sie z tym ze psiaki tak nagle znikaja a my tak naprawde nie mamy zadnej pewnosci co sie z nimi stalo...:(:(:( chyba musze znow odnalezc sens w tym wszystkim...:( Quote
Tola Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):chyba mam chwile jakiegos zalamania...nie moge, nie potrafie pogodzic sie z tym ze psiaki tak nagle znikaja a my tak naprawde nie mamy zadnej pewnosci co sie z nimi stalo...:(:(:( chyba musze znow odnalezc sens w tym wszystkim...:( Lidka - sens jest, bo liczy sie kazde psie zycie Ja tez mam doły, ale tlumacze sobie, ze wszystkich nie uratujemy... I liczę tez doczekam zmian u nas w schronie... Musimy tylko byc razem. Quote
Tola Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Nie ma Fredzia, ale pamięc o nim pozostanie w nas tu w Zamościu... Quote
Recommended Posts