Tola Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 agusiazet napisał(a):Martusiu, to porób zdjęcia, wklej na wątek, a ja powystawiam sunię:) Zrobi się:lol: Quote
Tola Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Byłam w schronisku. Fredzia okazała sie Fredziem:evil_lol: To chłopiec; energiczny i bardzo wesoły. skomlał i piszczał, skakał, własciwie to wyszło dobrze tylko 1 zdjecie, bo psiak był cały czas w ruchu Quote
Tola Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Aga - kogo Ci przypomin ata sunia:cool3: Quote
Tola Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Dzisiaj ją dopiero wypatrzyłam, a jest od dawna - śliczna mała sunieczka. Quote
Tola Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 I jeszcze znalazłam uroczą bardzo przytulaśną sunię z córeczką. Mamusi cały zcas chodziła pupcia, tak sie cieszyła... Quote
agusiazet Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Marto, same piękności w tym zamojskim schronie siedzą - czy ludzie to jacyś ślepi są. Mama z dzieckiem prawdziwe cuda, też przydałoby im się Allegro i inne ogłoszenia. To jak ogłaszać Fredzika? Jeśli tak to napisz coś więcej o jego charakterze, bo zdjęć pewnie wystarczy!!! Quote
Czaka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 agusiazet napisał(a):Jakieś cudo Jetkopodobne!!! Kto to ? Wykapana Jetka! :loveu: Quote
Tola Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 agusiazet napisał(a):Marto, same piękności w tym zamojskim schronie siedzą - czy ludzie to jacyś ślepi są. Mama z dzieckiem prawdziwe cuda, też przydałoby im się Allegro i inne ogłoszenia. To jak ogłaszać Fredzika? Jeśli tak to napisz coś więcej o jego charakterze, bo zdjęć pewnie wystarczy!!! Ogłaszaj, Aga ogłaszaj. Ale znalazłam dzisiaj jeszcze sunię:placz::placz::placz: Siedze i ryczę. Napisałam do Jogi, bo to ze Stalowej Woli. Jak Bajka. Quote
Czaka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 martaa2 napisał(a): Ale znalazłam dzisiaj jeszcze sunię:placz::placz::placz: Siedze i ryczę. Napisałam do Jogi, bo to ze Stalowej Woli. Jak Bajka. Ja też jestem załatwiona tą starowinką :placz::placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 a tak sie zastanawialam dlaczego Fredzia siedziala z Rodzynkiem (darla sie na nas jak go zabieralismy w niedziele)...a to on ...Fredzio...i wszytsko jasne:) Quote
Tola Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='agusiazet']Jaką sunię starowinkę znalazłaś, Marto? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9736951 Quote
Tola Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Fredzio to ruchliwy i wesoły chłopak:loveu: A w swoim boksie nei ma zbyt wiele miejsca... Mam nadzieje, ze bedzie mogł sobie jeszcze biegać i skakac poza schronem... Quote
Terhenetar Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jak się Fredzio uwolni ze schronu to wam da za tą pomyłkę:mad: Quote
Tola Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Życzę wszystkim dużo zdrowia, radości, smacznego jajka i mokrego dyngusa oraz wielu dowodów sympatii od ukochanych milusińskich Quote
Czaka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dziewczyny, a może by tak zmienić w banerku, że Fredzio jest pieskiem , a nie suczką :cool3: Quote
agusiazet Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Fredziu, nie daj się i wędruj na pierwszą!!! Quote
Tola Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Dziewczyny, a może by tak zmienić w banerku, że Fredzio jest pieskiem , a nie suczką :cool3: Przydałoby się; trzeba poprosic autorke banerka:cool3: Quote
Recommended Posts