Tola Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Tyle tych psich bidulek na dogo:-( Ale wierzę ze i na Fredzia przyjdzie kolej Quote
sacred PIRANHA Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Fredzio potrzebuje domku............ Quote
Tola Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Jak sprawic zeby ktos zainteresował sie psiulem:roll: Moze nowe zdjęcia:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Kinga znalazla starsza wyniszczona bokserke na ulicy... co robic? ogloszenia? zakladac jej watek? wybieralysmy sie jutro do schroniska...mialysmy porobic fotki wszytskim psiakom ale chyba jedna wybierzemy sie zamaist tego z nia do weta... Quote
Tola Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 W sobotę lub niedzielę będę w schronie, to zobaczę co u Fredzia; ale widze ze nie będzie łatwo z domkiem:roll: Quote
Terhenetar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Oj bidula męczy sie w tym schronie......:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nie ma zadnych milosnikow terierkow? Quote
agusiazet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dzisiaj zrobię Fredziowi Allegro, bo zaczął się nowy miesiąc i opłaty będę do płacenia w maju:) Quote
Tola Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 agusiazet napisał(a):Dzisiaj zrobię Fredziowi Allegro, bo zaczął się nowy miesiąc i opłaty będę do płacenia w maju:) Dzieki Aga:lol:; bądą na pewno nowe zdjecia, moze i jakies nowe informacje, jak tylkoktos cos będzie wiedział:roll: Quote
agusiazet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Martuś, kiedy będą te nowe zdjęcia? I inne wieści i Fredziu? Quote
Tola Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 agusiazet napisał(a):Martuś, kiedy będą te nowe zdjęcia? I inne wieści i Fredziu? Piątek/ sobota/niedziela; - na pewno zdjecia, ale nie wiem jak wiesci:roll: Jak nie pojade sama, to poproszę młodzież chętną do pomocy:lol: Quote
Tola Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Fredzio jest juz na ogólnych boksach:-( Tyle psów i on taki malutki:-( Zrobiłam tylko jedno zdjecie Quote
agusiazet Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wygląda na trochę niepewnego, chyba jest wystraszony! Quote
Tola Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 agusiazet napisał(a):Wygląda na trochę niepewnego, chyba jest wystraszony! Bardzo:-( A zainteresowanie Fredziem w schronisku i jego wątkiem małe:roll: No cóz, czekamy. Nic wiecej sie o psiaku nie dowiedziałam, pracownik, który mógł cos powiedziec jest bardzo chory i będzie na na dlugim zwolnieniu. Tyle wiem co i pierwszego dnia; ze to energiczny, wesoły piesek i bardzo meczy sie zamkniety w boksie. Quote
agusiazet Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fredziu już wie, jak ciężki jest los schroniskowego pieska, niestety. Na razie mój komputer stacjonarny się formatuje, ale wieczorkiem Fredziu będzie miał już allegro, chociaż tyle mogę dla pięknego terierkowatego zrobić! Quote
Tola Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Fredziu piesku, moze ktos cie pokocha. .. Ciotka Aga zrobi Allegro:lol: Quote
Tola Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Fredziu trzymaj sie chłopcze. Moze się uda... Quote
agusiazet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oto allegro dla Fredzia (może tą drogą znajdzie dom): http://allegro.pl/item343224700_fredzia_ktora_okazala_sie_fredziem_.html Quote
Tola Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dzieki Aguś:Rose: Teraz tylko trzymac kciuki i czekać... Quote
Recommended Posts