Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga znalazla starsza wyniszczona bokserke na ulicy...
co robic?
ogloszenia?
zakladac jej watek?
wybieralysmy sie jutro do schroniska...mialysmy porobic fotki wszytskim psiakom ale chyba jedna wybierzemy sie zamaist tego z nia do weta...

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj zrobię Fredziowi Allegro, bo zaczął się nowy miesiąc i opłaty będę do płacenia w maju:)

Dzieki Aga:lol:; bądą na pewno nowe zdjecia, moze i jakies nowe informacje, jak tylkoktos cos będzie wiedział:roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Martuś, kiedy będą te nowe zdjęcia? I inne wieści i Fredziu?

Piątek/ sobota/niedziela; - na pewno zdjecia, ale nie wiem jak wiesci:roll: Jak nie pojade sama, to poproszę młodzież chętną do pomocy:lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Wygląda na trochę niepewnego, chyba jest wystraszony!

Bardzo:-(
A zainteresowanie Fredziem w schronisku i jego wątkiem małe:roll:
No cóz, czekamy.
Nic wiecej sie o psiaku nie dowiedziałam, pracownik, który mógł cos powiedziec jest bardzo chory i będzie na na dlugim zwolnieniu.
Tyle wiem co i pierwszego dnia; ze to energiczny, wesoły piesek i bardzo meczy sie zamkniety w boksie.

Posted

Fredziu już wie, jak ciężki jest los schroniskowego pieska, niestety. Na razie mój komputer stacjonarny się formatuje, ale wieczorkiem Fredziu będzie miał już allegro, chociaż tyle mogę dla pięknego terierkowatego zrobić!