agusiazet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Z domkami tak jakoś ciężko - sama nie wiem, ale ludzie to raczej nie lubią zwierząt:( Quote
Czaka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Komu bardzo sympatycznego i jeszcze bardziej spragnionego miłości terierka??? Quote
Tola Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Fredzio dzisiaj tak radosnie szczekał jak podeszłam do siatki:roll: Miał chyba znowu nadzieję... Tak mi go żal, on jest bez szans na adopcję u nas w schronie, nie moge pogodzic sie z mysla, ze taki radosny piesek moze do konca zycia byc za siatką:-( Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Żadnego zainteresowania pieseczkiem ani tutaj, ani na Allegro!!! Chyba Fredzio nikogo nie zauroczył!!! Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Martuś. przecież wiesz, będzie siedział w schronie, aż uzna, że tak ma być, albo się podda , albo jeszcze coś gorszego:(:(:( Quote
Tola Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Takie sytuacje powoduja u mnie doła:-( Straszna tak bezsilnośc:-( Quote
sacred PIRANHA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Fredzio chce do domku, chce kogos kochac i radosnie skakac kolo swoich ludzi.... Quote
Tola Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Fredziu pokazuj sie piesku, to jedyna szansa na domek Quote
agusiazet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ostatni dzień aukcji na Allegro, ale rezultaty mizerne!!! Fredziu trzymaj się. Marto, co myślisz o zbieraniu kasy dla Fredzia, Pepsi i Coli na hotelik u Murki? One chyba innej szansy nie mają!!! Quote
Tola Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Mysle cały czas tylko ze zbieraniem kasy bedzie ciezko, jeszcze Magia jest zadłuzona:roll: Cos postaram sie wysłac Kasi przed majowymi swietami. Mozna spróbowac zrobic cegiełki, moze ta drogą cos nazbiera sie...Ale ja nie umiem tego robic:roll: Quote
agusiazet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Może i będzie ciężko, ale po prostu trzeba i już. Allegro cegiełkowe zrobił ktoś dla Tinka, zajrzę kto to taki!!! Quote
agusiazet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Allegro się skończyło - efekt żaden:(:(:( Quote
Tola Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 agusiazet napisał(a):Allegro się skończyło - efekt żaden:(:(:( :-(:-(:-( A Fredzio dzisiaj przywitał mnie z taka radościa ze sie poryczałam:placz: Biegał, skakał, piszczał, a ja nic nie mogłam zrobic, musiałam znowu go znowu tam zostawic:-( Z nerwów zamiast zdjecia nagrałam filmiki, ale nie umiem ich wstawic:roll: Tez będziecie płakać, jak zobazcycie Fredzia na żywo.. Coraz mniej mam siły aby tam jezdzic, a potem wyjezdzac.i zostawiac je wszystkie.. Quote
agusiazet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ale musisz Marto, musisz, bo jak nie Ty to kto nam o tych zamojskich psiakach opowie? Quote
Tola Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Czy ktos moze dac mi instrukcję, jak wstawic filmik? Quote
Tola Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Wczoraj u nas lało cały dzień, moze dzisiaj uda sie sfotografowac Fredzia... Quote
Tola Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Dzisiaj jakis pechowy dzien:roll: Nie padało, a Fredzio siedział w boksie, nie wyszedł:-( Tak bardzo chciałabym móc go zabrac, jak nie uda sie przez dogo to nie uda sie wcale. Nikt nie zauwazy utykajacego psa:-( Szkoda ze nie umiem wstawic filmu, Fredzio chwyta za serce... Quote
Tola Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Dzisiaj przyjechała ta sunia, podobna troszke do Fredzia... Inne malizny, ktore przyjechaly razem z nia dalam na watek mojej zuli Quote
Tola Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Cały czas myslę, dlaczego Fredzio nie wybiegł wczoraj przywitac sie... Zawsze wybiegał pierwszy i radosnie szczekał:roll: Quote
Tola Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Agus zeby poszukac Fredzia trzeba popdjechac do schroniska, a ja wczoraj i dzisiaj mialam uroczystosci jubileuszowe w szkole, a jutro i pojutrze mam zjazd:roll: musze zrobic drugi kierunek:roll: Bede prosic TZ, ale nie wiem jak to bedzie:roll: Wczoraj w bankomacie wypłacałam pieniądze i zabrałam kartę ale o forsie zapomniałam:roll: TZ mówi, ze to dlatego, ze cały czas myslę o psach i o dogo... Quote
Recommended Posts