Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredzio dzisiaj tak radosnie szczekał jak podeszłam do siatki:roll: Miał chyba znowu nadzieję...
Tak mi go żal, on jest bez szans na adopcję u nas w schronie, nie moge pogodzic sie z mysla, ze taki radosny piesek moze do konca zycia byc za siatką:-(

Posted

Ostatni dzień aukcji na Allegro, ale rezultaty mizerne!!! Fredziu trzymaj się. Marto, co myślisz o zbieraniu kasy dla Fredzia, Pepsi i Coli na hotelik u Murki? One chyba innej szansy nie mają!!!

Posted

Mysle cały czas tylko ze zbieraniem kasy bedzie ciezko, jeszcze Magia jest zadłuzona:roll:
Cos postaram sie wysłac Kasi przed majowymi swietami.
Mozna spróbowac zrobic cegiełki, moze ta drogą cos nazbiera sie...Ale ja nie umiem tego robic:roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Allegro się skończyło - efekt żaden:(:(:(

:-(:-(:-(
A Fredzio dzisiaj przywitał mnie z taka radościa ze sie poryczałam:placz:
Biegał, skakał, piszczał, a ja nic nie mogłam zrobic, musiałam znowu go znowu tam zostawic:-(
Z nerwów zamiast zdjecia nagrałam filmiki, ale nie umiem ich wstawic:roll:
Tez będziecie płakać, jak zobazcycie Fredzia na żywo..
Coraz mniej mam siły aby tam jezdzic, a potem wyjezdzac.i zostawiac je wszystkie..

Posted

Dzisiaj jakis pechowy dzien:roll:
Nie padało, a Fredzio siedział w boksie, nie wyszedł:-(
Tak bardzo chciałabym móc go zabrac, jak nie uda sie przez dogo to nie uda sie wcale. Nikt nie zauwazy utykajacego psa:-(
Szkoda ze nie umiem wstawic filmu, Fredzio chwyta za serce...

Posted

Agus zeby poszukac Fredzia trzeba popdjechac do schroniska, a ja wczoraj i dzisiaj mialam uroczystosci jubileuszowe w szkole, a jutro i pojutrze mam zjazd:roll: musze zrobic drugi kierunek:roll:
Bede prosic TZ, ale nie wiem jak to bedzie:roll:
Wczoraj w bankomacie wypłacałam pieniądze i zabrałam kartę ale o forsie zapomniałam:roll:
TZ mówi, ze to dlatego, ze cały czas myslę o psach i o dogo...