Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 jak będe miała chwilkę to porozsyłam, chyba, że ktoś wczesniej da radę :roll: Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mysia_ napisał(a):jak będe miała chwilkę to porozsyłam, chyba, że ktoś wczesniej da radę :roll: Może niech każdy porozsyła swoim znajomym...:) Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 jak tylko będe miała chwilkę to porozsyłam ;) Quote
pati_zabrze Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czy dostanie swoją szansę na lepsze życie...? :roll: Quote
Mysia_ Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 tak bardzo potrzebuje miłości i opieki, kto mu ją zapewni? :roll: Quote
anula1959 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Justynko , dziękuję za PW w sprawie Timbusia:lol:. To bardzo fajna psinka , chciałabym bardzo mu jakoś pomóc ale fizycznie nie mam możliwości wzięcia go:-(. Widzę, że allegro już ma i inne ogłoszenia też . Jak coś wymyślę to dam znać . Nie ukrywam , że wiek Timbusia dla większości ludzi /nie zwiariowanych na punkcie psów tak jak my;)/ może być przeszkodą.... Quote
anula1959 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 I jak tam dziś Timbusiu , lepsze samopoczucie? Oj , żeby się znalazła dobra duszyczka..... Quote
jusstyna85 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 anula1959 napisał(a):Justynko , dziękuję za PW w sprawie Timbusia:lol:. To bardzo fajna psinka , chciałabym bardzo mu jakoś pomóc ale fizycznie nie mam możliwości wzięcia go:-(. Widzę, że allegro już ma i inne ogłoszenia też . Jak coś wymyślę to dam znać . Nie ukrywam , że wiek Timbusia dla większości ludzi /nie zwiariowanych na punkcie psów tak jak my;)/ może być przeszkodą.... Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć...:) Mnie też ten psiak zapadł w pamięć... Ja myślę, że może starszej osobie nie przeszkadzałby wiek.Trzeba szukać i wierzyć...:) Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]No to wędrujemy Timbusiu ...[/FONT] Quote
pati_zabrze Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oooo ile cioteczek odwiedziło wątek :multi: Miejmy nadzieje, że wspólnymi siłami uda nam się znaleźć wspaniały domek dla Timbusia :roll: Quote
halbina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mogę wspierać wątek, ale domu dać nie jestem w stanie... :oops: Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Psiak wygląda bardzo młodo, napewno nie na staruszka... Czy te zdjęcia z pierwszej strony są aktualne, czy stare? Quote
pati_zabrze Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 maggiejan zdjęcia z pierwszej strony były robione już jakiś czas temu, ale od tego czasu Timbuś niewiele się zmienił ;) Ta fotka jest najbardziej aktualna http://images25.fotosik.pl/182/122c27d86665aa48.jpg Quote
pati_zabrze Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 maggiejan napisał(a):Na tej fotce wygląda jak szczeniaczek ;) Troche stary ten nasz szczeniaczek :evil_lol: :eviltong: Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Może młody duchem... Ważniejsze samopoczucie, niż wiek :lol: Quote
Recommended Posts