jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']Zaraz lecę po GW ...spróbuję tam go wrzucić Jestem ciekawa jak wyglądają tam ogłoszenia... Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jusstyna85']Jestem ciekawa jak wyglądają tam ogłoszenia... jak znajde moment to przestudiuję i dam wam znaka co i ja Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja'] jak znajde moment to przestudiuję i dam wam znaka co i ja dzięki........ :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 W GW jest kupon na bezpłatne ogłoszenie do rubryki zwierzaki ....trzeba wypełnić i wysłac lub zanieść do GW oraz SMS pod nr 72007 za 2,44zł z vatem instrukcja ;) Wpisz kod rubryki* , w której chcesz zamieścić ogłoszenia , zrób spację , wpisz treść ogłoszenia . KODY rubryk* człowiek czeka na psa SFC człowiek czeka na kota SFK pies czeka na człowieka SFP kot czeka na człowieka SFN Kto przygarnie SFO aby ogłoszenie mogło ukazać się w piątkowym wydaniu katowicko-bielskim SMSa należy wysłać do środy do godz.16 Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']W GW jest kupon na bezpłatne ogłoszenie do rubryki zwierzaki ....trzeba wypełnić i wysłac lub zanieść do GW oraz SMS pod nr 72007 za 2,44zł z vatem instrukcja ;) Wpisz kod rubryki* , w której chcesz zamieścić ogłoszenia , zrób spację , wpisz treść ogłoszenia . KODY rubryk* człowiek czeka na psa SFC człowiek czeka na kota SFK pies czeka na człowieka SFP kot czeka na człowieka SFN Kto przygarnie SFO aby ogłoszenie mogło ukazać się w piątkowym wydaniu katowicko-bielskim SMSa należy wysłać do środy do godz.16 Troche skomplikowane :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 tzn można posłać albo zgłoszenie pisemne pocztą albo tego SMSa ;) Quote
Asia_Klero Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Biedny Timbus...niech ma w koncu dla kogo zyc:(W gore! Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 dzisiaj była śliczna pogoda, więc poszliśmy na spacerek troszkę dalej, Timbuś się zmęczył, więc zrobiliśmy małą przerwę, ale i tak w ciągu ostatnich dni robi ogromne postępy! :multi: Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mysia_ napisał(a):dzisiaj była śliczna pogoda, więc poszliśmy na spacerek troszkę dalej, Timbuś się zmęczył, więc zrobiliśmy małą przerwę, ale i tak w ciągu ostatnich dni robi ogromne postępy! :multi: dzielny i kochany...nikt nie chce takiego wzoru... Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 jego poprostu nie da się nie kochać :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 myślę, że warto, tylko kto mógłby się tego podjąć? Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mysia_ napisał(a):myślę, że warto, tylko kto mógłby się tego podjąć? a wiesz gdzie da sie to oddać? Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jusstyna85']a wiesz gdzie da sie to oddać? napiszcie mi text ......plissssss.............a ja wyślę SMSa a zgłoszenie na papierku też można zanieść;) Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']napiszcie mi text ......plissssss.............a ja wyślę SMSa a zgłoszenie na papierku też można zanieść;) Alicjo jeśli bierzesz na siebie tego psiaka,to ja wyśle też opis psiaka,który 7 lat jest w tym samym schronisku,jeśli Mysia pozwoli. Właśnie nie wiem czy lepiej skupić sie na cechach fizycznych, psychicznych,czy podramatyzować... Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jusstyna85']Alicjo jeśli bierzesz na siebie tego psiaka,to ja wyśle też opis psiaka,który 7 lat jest w tym samym schronisku,jeśli Mysia pozwoli. Właśnie nie wiem czy lepiej skupić sie na cechach fizycznych, psychicznych,czy podramatyzować... z tym że SMS musi być krótki , bo ograniczona ilość znaków ...i nr kontaktowy ;) a jak dacie rade to nie zawadzi oddać zgłoszenia papierkowego;) Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']z tym że SMS musi być krótki , bo ograniczona ilość znaków ...i nr kontaktowy ;) a jak dacie rade to nie zawadzi oddać zgłoszenia papierkowego;) A wiesz gdzie trzeba z tym iśc? :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jusstyna85']A wiesz gdzie trzeba z tym iśc? :) z papierkowym do.......cytuję z GW ;) Biura Ogłoszeń GW Katowice , Pl.Oddziałów Młodzieży POwstańczej 1 lub do biura ogłoszeń współpracującego z Gazetą albo wysłać na adres Biuro Ogłoszeń ''Gazety Wyborczej" 43-110 Tychy ul.Towarowa 4 z dopiskiem ''Zwierzaki'' Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']z papierkowym do.......cytuję z GW ;) Biura Ogłoszeń GW Katowice , Pl.Oddziałów Młodzieży POwstańczej 1 lub do biura ogłoszeń współpracującego z Gazetą albo wysłać na adres Biuro Ogłoszeń ''Gazety Wyborczej" 43-110 Tychy ul.Towarowa 4 z dopiskiem ''Zwierzaki'' A nie wiesz czy to gdzieś w centrum? :) Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jusstyna85']A nie wiesz czy to gdzieś w centrum? :) :oops:...w ogóle nie wiem ....w Tychach byłam 2 razy i to przejazdem Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wysłałam ...ale te 140 znakow strasznie to mało..... Timba 9-letni piesek po nieudanej adopcji czeka na kochający dom i kontakt z 1 szego postu kod ogłoszenia 5534433 Quote
jusstyna85 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']Wysłałam ...ale te 140 znakow strasznie to mało..... Timba 9-letni piesek po nieudanej adopcji czeka na kochający dom i kontakt z 1 szego postu kod ogłoszenia 5534433 A gdyby sie zaniosło,to dałoby sie więcej napisać? tez jest jakiś limit? Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jusstyna85']A gdyby sie zaniosło,to dałoby sie więcej napisać? tez jest jakiś limit? też 140 ....malutko :shake: Ale jest też kącik adopcyjny ...ale doczytam jutro :roll: Quote
Recommended Posts