Mysia_ Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='jusstyna85']Nie wątpie w umiejętności Waszej wetki,ale może warto zawieźc go na Brynów?mają lepszy sprzęt[/quote] mam o wiele większe zaufanie do Młynarskich niż do Brynowa :-( Justynko, gdybyś go zobaczyła na żywo to byś zrozumiała czemu jestem już tak zrezygnowana :-( Jedyne co go może wyciągnąć to Nivalin, który dostaje trzeci tydzień... W pierwszym tygodniu był przełom, ale niestety w drugim już nie... Zobaczymy co przyniesie 3 tydzień :roll: Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Mysia_']mam o wiele większe zaufanie do Młynarskich niż do Brynowa :-( Justynko, gdybyś go zobaczyła na żywo to byś zrozumiała czemu jestem już tak zrezygnowana :-( Jedyne co go może wyciągnąć to Nivalin, który dostaje trzeci tydzień... W pierwszym tygodniu był przełom, ale niestety w drugim już nie... Zobaczymy co przyniesie 3 tydzień :roll:[/quote] Rozumiem Cie i wiem jak Ci ciężko... życie jest niesprawiedliwe dla takich psiaków... Quote
Mysia_ Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 najgorsze jest to, że on chce żyć.... że jest radosny..... Tylko ciałko odmówiło posłuszeństwa :-(:-(:-( no i te momenty kiedy robi siku pod siebie, ma wtedy taki smutny wzrok :shake::-( Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Mysia_']najgorsze jest to, że on chce żyć.... że jest radosny..... Tylko ciałko odmówiło posłuszeństwa :-(:-(:-( no i te momenty kiedy robi siku pod siebie, ma wtedy taki smutny wzrok :shake::-([/quote] Myślisz, że to już naprawde końcówka? :( Tak to nie może sie skończyć, on musi dostać swoją szanse i kochanego człowieka... Może ma ktoś na dogomanii podobne doświadczenia? w jakim dziale jest ten wątek? Quote
jusstyna85 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Mysia_']psy do adopcji i znalezione :roll:[/quote] I nikt tutaj nie zagląda...:( Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Cioteczki, jaki ze mnie jest sklerotyk :oops: Zapomniałam napisac, ale stał się cud!!!! :multi: 1 kwietnia była piękna pogoda, więc postanowiłam zabrać Timbe na trawkę i stało się, Timba chwiejnym krokiem poszedł, o własnych siłach, a potem nawet biegł!!!! :multi:Ciągle jest bardzo słabiutki, chwieje się, ale chodzi! :loveu: Quote
jusstyna85 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mysia_ napisał(a):Cioteczki, jaki ze mnie jest sklerotyk :oops: Zapomniałam napisac, ale stał się cud!!!! :multi: 1 kwietnia była piękna pogoda, więc postanowiłam zabrać Timbe na trawkę i stało się, Timba chwiejnym krokiem poszedł, o własnych siłach, a potem nawet biegł!!!! :multi:Ciągle jest bardzo słabiutki, chwieje się, ale chodzi! :loveu: Wchodziłam i myślałam, że będzie najgorsze,a tu taka wiadomośc...:) jak sie ciesze :) chłopak pokazał nam :) Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 jusstyna85 napisał(a):Wchodziłam i myślałam, że będzie najgorsze,a tu taka wiadomośc...:) jak sie ciesze :) chłopak pokazał nam :) strasznie się cieszą :loveu: teraz trzeba by było znaleźć dla niego DT, żeby jak najszybciej doszedł do siebie, bo w schronisku trochę nie mamy do tego warunków :roll: Timbuś teraz bedzie dostawał nivalin co drugi dzień.... Quote
jusstyna85 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Przydałby sie tekst do ogłoszeń, jakieś podstawowe informacje...:) Quote
Mysia_ Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Timba to starszy psiak, może miec około 10 lat, ale jeszcze mu zerknę w ząbki ;) Jest bardzo łagodny, raczej nic nie ma do innych psiaków, nigdy mu się nie zdarzało, chociaz jak ostatnio mieszka tyle czasu sam w schroniskowej łazience, gdzie ma swój koc i miskę to nie jest zachwycony jak go jakiś pies odwiedza :evil_lol: ale jesli już to tylko odstrasza szczkaniem...... Jest bardzo spokojny i ułozony, jest czystym psiakim - trzyma kupke i siku jesli trzeba. Nalezy do takih psiaków, których na spacerku nie powinno puszczać sie ze smyczy, bo on poprostu jak jest na dworze to ma taki swój świat..... Uwielbia jeść suche jedzonko... No i oczywiście kocha ludzi ;) Quote
magdawi Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mysiu całe szczęście , że przekazujesz nam dobre wieści. Bardzo się cieszę , że jest poprawa. Quote
jusstyna85 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mysia_ napisał(a):Timba to starszy psiak, może miec około 10 lat, ale jeszcze mu zerknę w ząbki ;) Jest bardzo łagodny, raczej nic nie ma do innych psiaków, nigdy mu się nie zdarzało, chociaz jak ostatnio mieszka tyle czasu sam w schroniskowej łazience, gdzie ma swój koc i miskę to nie jest zachwycony jak go jakiś pies odwiedza :evil_lol: ale jesli już to tylko odstrasza szczkaniem...... Jest bardzo spokojny i ułozony, jest czystym psiakim - trzyma kupke i siku jesli trzeba. Nalezy do takih psiaków, których na spacerku nie powinno puszczać sie ze smyczy, bo on poprostu jak jest na dworze to ma taki swój świat..... Uwielbia jeść suche jedzonko... No i oczywiście kocha ludzi ;) Zaraz zrobię mu allegro... Kto pomoże staruszkowi...? Quote
jusstyna85 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Odmłodziłam go rok, lepiej wygląda 9, niż 10...:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=339659816 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1156038_skrzywdzony_staruszek_chce_poczuc.html Kontakt podałam do os z 1. postu...Jesli mam zmienić, to napiszcie... Quote
pati_zabrze Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zrobiłam Timbusiowi banerki, może pomogą mu znaleźć domek :roll: 250x100 125x100 Quote
jusstyna85 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 pati_zabrze napisał(a):Zrobiłam Timbusiowi banerki, może pomogą mu znaleźć domek :roll: 125x100 Masz talent do bannerków... Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pati, piękne banerki :loveu: Justynko, dzięki za pomoc ;) Quote
pati_zabrze Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mysia_ napisał(a):Pati, piękne banerki :loveu: Mam nadzieje, że będą miały wzięcie :cool3: :eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 znalazłam moją ulubioną fotkę Timbusia :cool3: nie chce się wkleić, zrobie to ja będę miała chwilkę :P Quote
jusstyna85 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pati_zabrze napisał(a):Mam nadzieje, że będą miały wzięcie :cool3: :eviltong: ja musze najpierw zrobić porządek...:) Quote
jusstyna85 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=34190&id_kat=11&pi=0 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=24449 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=339659816 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1156...ce_poczuc.html Mysiu dodaj to do 1. postu, będzie wiadomo gdzie jest ogłoszony... Quote
Recommended Posts