Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jusstyna85']Nie wątpie w umiejętności Waszej wetki,ale może warto zawieźc go na Brynów?mają lepszy sprzęt[/quote]

mam o wiele większe zaufanie do Młynarskich niż do Brynowa :-(
Justynko, gdybyś go zobaczyła na żywo to byś zrozumiała czemu jestem już tak zrezygnowana :-( Jedyne co go może wyciągnąć to Nivalin, który dostaje trzeci tydzień... W pierwszym tygodniu był przełom, ale niestety w drugim już nie... Zobaczymy co przyniesie 3 tydzień :roll:

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']mam o wiele większe zaufanie do Młynarskich niż do Brynowa :-(
Justynko, gdybyś go zobaczyła na żywo to byś zrozumiała czemu jestem już tak zrezygnowana :-( Jedyne co go może wyciągnąć to Nivalin, który dostaje trzeci tydzień... W pierwszym tygodniu był przełom, ale niestety w drugim już nie... Zobaczymy co przyniesie 3 tydzień :roll:[/quote]

Rozumiem Cie i wiem jak Ci ciężko...

życie jest niesprawiedliwe dla takich psiaków...

Posted

najgorsze jest to, że on chce żyć.... że jest radosny.....
Tylko ciałko odmówiło posłuszeństwa :-(:-(:-(
no i te momenty kiedy robi siku pod siebie, ma wtedy taki smutny wzrok :shake::-(

Posted

[quote name='Mysia_']najgorsze jest to, że on chce żyć.... że jest radosny.....
Tylko ciałko odmówiło posłuszeństwa :-(:-(:-(
no i te momenty kiedy robi siku pod siebie, ma wtedy taki smutny wzrok :shake::-([/quote]

Myślisz, że to już naprawde końcówka? :(

Tak to nie może sie skończyć, on musi dostać swoją szanse i kochanego człowieka...

Może ma ktoś na dogomanii podobne doświadczenia?

w jakim dziale jest ten wątek?

Posted

Cioteczki, jaki ze mnie jest sklerotyk :oops: Zapomniałam napisac, ale stał się cud!!!! :multi:
1 kwietnia była piękna pogoda, więc postanowiłam zabrać Timbe na trawkę i stało się, Timba chwiejnym krokiem poszedł, o własnych siłach, a potem nawet biegł!!!! :multi:Ciągle jest bardzo słabiutki, chwieje się, ale chodzi! :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Cioteczki, jaki ze mnie jest sklerotyk :oops: Zapomniałam napisac, ale stał się cud!!!! :multi:
1 kwietnia była piękna pogoda, więc postanowiłam zabrać Timbe na trawkę i stało się, Timba chwiejnym krokiem poszedł, o własnych siłach, a potem nawet biegł!!!! :multi:Ciągle jest bardzo słabiutki, chwieje się, ale chodzi! :loveu:

Wchodziłam i myślałam, że będzie najgorsze,a tu taka wiadomośc...:) jak sie ciesze :) chłopak pokazał nam :)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Wchodziłam i myślałam, że będzie najgorsze,a tu taka wiadomośc...:) jak sie ciesze :) chłopak pokazał nam :)

strasznie się cieszą :loveu: teraz trzeba by było znaleźć dla niego DT, żeby jak najszybciej doszedł do siebie, bo w schronisku trochę nie mamy do tego warunków :roll:
Timbuś teraz bedzie dostawał nivalin co drugi dzień....

Posted

Timba to starszy psiak, może miec około 10 lat, ale jeszcze mu zerknę w ząbki ;)
Jest bardzo łagodny, raczej nic nie ma do innych psiaków, nigdy mu się nie zdarzało, chociaz jak ostatnio mieszka tyle czasu sam w schroniskowej łazience, gdzie ma swój koc i miskę to nie jest zachwycony jak go jakiś pies odwiedza :evil_lol: ale jesli już to tylko odstrasza szczkaniem......
Jest bardzo spokojny i ułozony, jest czystym psiakim - trzyma kupke i siku jesli trzeba. Nalezy do takih psiaków, których na spacerku nie powinno puszczać sie ze smyczy, bo on poprostu jak jest na dworze to ma taki swój świat..... Uwielbia jeść suche jedzonko... No i oczywiście kocha ludzi ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Timba to starszy psiak, może miec około 10 lat, ale jeszcze mu zerknę w ząbki ;)
Jest bardzo łagodny, raczej nic nie ma do innych psiaków, nigdy mu się nie zdarzało, chociaz jak ostatnio mieszka tyle czasu sam w schroniskowej łazience, gdzie ma swój koc i miskę to nie jest zachwycony jak go jakiś pies odwiedza :evil_lol: ale jesli już to tylko odstrasza szczkaniem......
Jest bardzo spokojny i ułozony, jest czystym psiakim - trzyma kupke i siku jesli trzeba. Nalezy do takih psiaków, których na spacerku nie powinno puszczać sie ze smyczy, bo on poprostu jak jest na dworze to ma taki swój świat..... Uwielbia jeść suche jedzonko... No i oczywiście kocha ludzi ;)

Zaraz zrobię mu allegro...

Kto pomoże staruszkowi...?