Justa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='malawaszka']:hmmmm: niedźwiadek???? :-o[/QUOTE] ja też nie wiem co je tak na zmiany nicków wzięło :shake: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']ja też nie wiem co je tak na zmiany nicków wzięło :shake:[/quote] i potem człowiek musi remanent w mózgu robić żeby się połapać kto jest kto :shake: Quote
puzzle Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='malawaszka']:hmmmm: niedźwiadek???? :-o[/QUOTE] hahahahahhahah:evil_lol: Bylam zbyt rozpoznawalna:evil_lol:, nie placilam za bazarki, wyzywalam, przeklinalam to teraz trzeba sie ukrywac (:evil_lol:), co zrobic??:niewiem: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='puzzle']hahahahahhahah:evil_lol: Bylam zbyt rozpoznawalna:evil_lol:, nie placilam za bazarki, wyzywalam, przeklinalam to teraz trzeba sie ukrywac (:evil_lol:), co zrobic??:niewiem:[/quote] HA! rozszyfrowałam Cię rzezimieszku :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Łooo matenko, ale tu nagadane, pozniej nadrobie :diabloti: ale za to mam prezent z Krety :evil_lol: [IMG]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_P1120447.jpg[/IMG] . Quote
madzior_ka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 nie no prezencik niczego sobie:))) oi ja sie dolaczam do grupy oczekujacej na akrtualne zdjecia Galinki i koniecznie w nowych rogzach - żeby pokusiły troche bo Denis jakos dziwnie dawno nie mial nowego rogza:) Quote
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [B]Ola[/B], świetny prezent :grins: [B]Justa[/B], my również czekamy na fotki Galinki w rogzach. Ja za to mam zamiar zamówić Dianie szelki Rogza z odblaskową nitką, róż chyba- żeby pasował do smyczy ;) Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 to ja przy okazji się wstrzelę - jakbyście mieli jakieś stare obroże, które przyszłoby Wam do głowy wyrzucić to nie róbcie tego :modla: nam się przyda każda ilość obróżek dla psiaków bezdomniaków :p Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='madzior_ka']nie no prezencik niczego sobie:)))[/quote] [quote name='Olusia'][B]Ola[/B], świetny prezent :grins:[/quote] haha prawda? :cool3: :evil_lol: Quote
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Justa, na pewno się ucieszy :evil_lol::grins: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Olusia']Justa, na pewno się ucieszy :evil_lol::grins:[/quote] a niech tylko sprobuje sie nie ucieszyc :evil_lol: Quote
madzior_ka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [B][quote name='"Olusia"'] [B]Justa[/B], my również czekamy na fotki Galinki w rogzach. Ja za to mam zamiar zamówić Dianie szelki Rogza z odblaskową nitką, róż chyba- żeby pasował do smyczy ;-) [/QUOTE] Denisek ma pomaranczowa obrozke z tej setii z odblaskowa nitka i jest bardzo fajna wiec polecam:) fajie sie swieci po zmoku:) (znaczy no...odblaskuje;d)[/B] Quote
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ale nie ma niestety różowych odblaskowych szelek w tym sklepie co chcę zamówić więc zamówię taką, ponoć też fajne [url]http://telezoo.pl/pies/akcesoria/smycze-i-szelki/szelki-k2-straight-jacket_6031.html[/url] Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Olusia']Ale nie ma niestety różowych odblaskowych szelek w tym sklepie co chcę zamówić więc zamówię taką, ponoć też fajne [URL]http://telezoo.pl/pies/akcesoria/smycze-i-szelki/szelki-k2-straight-jacket_6031.html[/URL][/quote] jak nie ma to napisz do p. Michała żeby ci sprowadził, podobno ma mieć z resztą niedługo dostawę ;) na forum ROGZ_POLSKA Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] ale za to mam prezent z Krety :evil_lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_P1120447.jpg[/IMG] .[/QUOTE] łoyezoo genialny prezent:evil_lol: [quote name='Justa']:mdleje: dobrze, będzie jutro - może być? :diabloti: mam nowe rogzy :razz: po znajomości :razz:[/QUOTE] najpóźniej jutro:diabloti: na jaki kolor sie zdecydowałaś? różowy?:loveu::diabloti: Quote
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']jak nie ma to napisz do p. Michała żeby ci sprowadził, podobno ma mieć z resztą niedługo dostawę ;) na forum ROGZ_POLSKA[/quote] No to się podpytam, w sumie chyba lepiej odblaskowe ;) Quote
Justa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [B]Ola[/B] czachy :loveu::loveu::loveu: jak Ty umiesz uderzyć w me gusta :loveu: poczułam się jak w domu :loveu::multi: [B]kojotku[/B] ależ oczywiście, że różowy :diabloti: nooo.. prawie :eviltong: kupiłam też małej głupawce nową piłkę, bo ze starej niewiele zostało :evil_lol: [B]madziorka[/B] wiem, że fajnie świeci, bo mam zarówno obrożę jak i szelki z tej serii ;) [B]Olusia[/B] polecam szelki z cąłego serducha - z tym, że te z dwoma obręczami, pies ci z nich nie wyjdzie. Zaraz idę uprać kundla :diabloti: A jutro postaram się zrobić te fotki spacjalnie dla Was hienki :loveu::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa'][B]Ola[/B] czachy :loveu::loveu::loveu: jak Ty umiesz uderzyć w me gusta :loveu: poczułam się jak w domu :loveu::multi:[/quote] wiedzialam, ze Ci sie spodoba :evil_lol: :loveu: :multi: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa'] Zaraz idę uprać kundla :diabloti: [/quote] hhahaa Ciebie też wzięłao na pranie kundla dzisiaj? ja dwie wyprałam po południu :lol: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa'] Zaraz idę uprać kundla :diabloti: A jutro postaram się zrobić te fotki spacjalnie dla Was hienki :loveu::diabloti:[/QUOTE] Ależ my mamy siłę przekonywania:evil_lol: Uprac psa w taka pogodę? Chyba tylko na noc:cool1: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Burek jest po ostatnim spacerze dzisiaj, zaraz ładuję ją do wanny :diabloti: A potem czesanie :diabloti: suszenie :diabloti: coś czuję, że będzie wielki foch do końca tygodnia :evil_lol: waszko, wzięło mnie, bo wali od niej na 10 metrów, a nasze mieszkanie niewielkie :diabloti: mój pokój który dziele z burkiem jeszcze mniejszy, więc.. ten tego no.. Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa'] waszko, wzięło mnie, bo wali od niej na 10 metrów, a nasze mieszkanie niewielkie :diabloti: mój pokój który dziele z burkiem jeszcze mniejszy, więc.. ten tego no..[/quote] :evil_lol: miałam ten sam motywator - smrodek podwójny w dodatku :mdleje: za to jak mi się teraz panienki podobają znowu :lol: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 uwielbiam tą kilkudniową obrazę wypranego szczurka:loveu::diabloti: Quote
Olusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa'] [B]Olusia[/B] polecam szelki z cąłego serducha - z tym, że te z dwoma obręczami, pies ci z nich nie wyjdzie. [/quote] Z takich i tych drugich mi wyszła, ale chyba były wtedy źle wyregulowane ;) Jak się dobrze wyreguluje to chyba nie powinna z nich wyjść :razz: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Olusia']Z takich i tych drugich mi wyszła, ale chyba były wtedy źle wyregulowane ;) Jak się dobrze wyreguluje to chyba nie powinna z nich wyjść :razz:[/quote] Gram też potrafi z takich wyjść:cool1: po prostu trzeba źle założyć, czyli mocno zacisnąć na szyi(jak obroża), a wtedy druga obręcz podjeżdża zaraz pod łopatki. Quote
Recommended Posts