Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']nie dziekuję, coby nie zapeszyć.. teraz śpi spokojnie - oby tak do rana. otuliłam kocykiem, buziaka w nochal zasmarkany dałam i śpi dzieciak :loveu:

przepraszam :mdleje:[/quote]
a zrobilas slodka fotke????? :loveu:

wybaczam :evil_lol:

[quote name='Justa']a w sobotę mam pierwsze jazdy :placz:[/quote]

oki, rozumiem, w sobote mamy siedziec w domu :evil_lol:, a powiedz jeszcze w jakich godzinach te jazdy i gdzie mniej wiecej :lol: ;)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']tak co racja to racja :loveu:

przezyjesz przezyjesz :p gorsze rzeczy sie dzialy :diabloti:[/QUOTE]

hmmm. działy się różne rzeczy, ale nie narażałay społeczeństwa na śmierć :diabloti:

[quote name='Ka-Vanga']a zrobilas slodka fotke????? :loveu:

wybaczam :evil_lol:

oki, rozumiem, w sobote mamy siedziec w domu :evil_lol:, a powiedz jeszcze w jakich godzinach te jazdy i gdzie mniej wiecej :lol: ;)[/QUOTE]

tak jasne, dałam jej fleszem po oczach na dobranoc :diabloti:

w południe warszawiacy miejcie się na baczności !!! :eviltong:

- - - - -

dzisiaj na porannym spacerze maleństwo dostało ataku fukania - podejrzewam, że ta cąła flegma z nocy zaczęła jej się wydostawać nochalem i bidula ratowała się oddychaniem przez pysk :shake:
nie wiem czy lecieć do weta, bo nie ma innych objawów.. a o katarze mówią, że leczony trwa tydzień, a nieleczony..

:shake:

Posted

[quote name='Justa']jeszcze kilka nudnych zdjęć z wakacji..

[URL]http://img180.imageshack.us/img180/2574/dsc0510gi3.jpg[/URL][/quote]

Zdecydowanie wolę wersję roześmianą, miłego dnia :hand:

Posted

Kciuki my również trzymamy za Czarnulkę :kciuki:

I tylko pozazdrościmy zdjęć z taką GO :multi: cudeńka!
[quote name='Justa'][url]http://img530.imageshack.us/img530/3237/dsc1152co9.jpg[/url][/QUOTE]

Na takich zdjęciach od razu widać że szczęśliwa :loveu:
[quote name='Justa'][url]http://img180.imageshack.us/img180/2574/dsc0510gi3.jpg[/url][/QUOTE]

Pozdrawiamy cieplutko i przesyłamy duuuże buziaczki :buzi:

Posted

[quote name='Poświata']Zdecydowanie wolę wersję roześmianą, miłego dnia :hand:[/QUOTE]

ja generalnie wesołym człowieczkiem jestem :p
dziękuję i nawzajem !!! :multi:

[quote name='Tinka:)']Biedna galina, moze to znowu alergia?[/QUOTE]

alergia raczej nie, bo je chętnie, wysypki brak, wymiotów brak, temperatury brak. alergia u niej objawia się w inny sposób. nawet jeśli to nowe objawy to powinny pojawić się także te stare, a ich brak (tfu tfu !)

[quote name='betty_labrador']trzymam kciuki za Galińska :thumbs:[/QUOTE]

dziękuję beatko !!! :loveu:

[quote name='Pasavera']Kciuki my również trzymamy za Czarnulkę :kciuki:

I tylko pozazdrościmy zdjęć z taką GO :multi: cudeńka!

Na takich zdjęciach od razu widać że szczęśliwa :loveu:

Pozdrawiamy cieplutko i przesyłamy duuuże buziaczki :buzi:[/QUOTE]

Pasaverko :loveu::multi:

Galina dzisiaj już tak jakby lepiej. Wczoraj miała ataki duszności (nie mogła załapać powietrza, bo nochal zapchany a w gardle flegma) ale dzisiaj już mniej kicha, mniej wody z nosa, nawet zaczęła zabawki roznosić po domu :mdleje:
faszeruję ją wapnem i rutinoscorbinem i mam nadzieję, że gorzej nie będzie.
jak lezy to wszystko jest ok, gorzej jak zacznie gdzieś się przemieszczać, bo wszystko zaczyna napływać z gardła do nochala. Wydzielina jest przeźroczysta, więc nie wpadam w panikę.

Cóż, GO zasługą 70mm :loveu: wciąż jedna i niepokonana :loveu:

Szczęśliwam szczęśliwam :loveu: Gorzej kiedy zacznie się rok akademicki. Ja na wecie tu, on na wecie w Lublinie.. :roll: Ale pocieszam się faktem, że tyle na mnie czekał, więc może to przetrwamy..

- - - -

Miałam dzisiaj PIERWSZE jazdy.
Mój intruktor to metroseks :evil_lol: ale o dziwo bardzo sympatyczny, nie krzyczy na mnie, nie wciska za mnie padałów i nie rozprasza.
Pyta się mnie czy zawieźć mnie na plac i ja sobie tam pojeżdżę, czy chcę jechać sama - zgadnijcie którą opcję wybrałam :diabloti:
Nikogo nie przejechałam, samochód cały, ja cała, instruktor cały i o dziwo było całkiem fajnie :loveu::multi:
Wóz mi nie zgasł ani razu. Ruszać i zatrzymywac uczyłam się na największym skrzyżowaniu bemowa - zrywów nie robiłam, tylko nieco za bardzo przygazowywałam :eviltong:
Jestem urodzonym kierowcą :evil_lol::loveu:

Następne jazdy dopiero w poniedziałek :placz:

Posted

[quote name='Tinka:)']u nas same punta:cool1:

właśnie- gdzie zdajesz? dużo warszawiaków do Łomży zdawać przyjeżdża:cool3:[/QUOTE]

ja u mnie na wsi - ośrodek egzaminacyjny mam hmm. 10 min drogi od domu :eviltong: pozatym tutaj jeżdżę i tutaj będe miała egzamin więc wiem czego się spodziewać ;)

[B]Ola[/B] dobrze idą :lol: to dopiero pierwsza godzina :P

Posted

[quote name='Justa']ja u mnie na wsi - ośrodek egzaminacyjny mam hmm. 10 min drogi od domu :eviltong: pozatym tutaj jeżdżę i tutaj będe miała egzamin więc wiem czego się spodziewać ;)[/quote]
rozumiem- ale wszyscy twierdzą że w łomży łatwiej zdawać, aktualnie sytuacja jest taka że na skrzyżowaniu znajduje się czasem nawet 10 elek na paręnaście samochodów:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']rozumiem- ale wszyscy twierdzą że w łomży łatwiej zdawać, aktualnie sytuacja jest taka że na skrzyżowaniu znajduje się czasem nawet 10 elek na paręnaście samochodów:cool1:[/QUOTE]

no to tak jak u mnie na bemowie - ale to zrozumiałe, w końcu ośrodek egzaminacyjny a wokół sto szkół jazdy :lol:

Posted

[quote name='Justa']no to tak jak u mnie na bemowie - ale to zrozumiałe, w końcu ośrodek egzaminacyjny a wokół sto szkół jazdy :lol:[/quote]
i wszystko z warszawy- a u nas warszawa, radom!, całe mazury(nawet Olsztyn, 3-4godz. drogi) i Podlasie od Białegostoku w dół:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']i wszystko z warszawy- a u nas warszawa, radom!, całe mazury(nawet Olsztyn, 3-4godz. drogi) i Podlasie od Białegostoku w dół:cool1:[/QUOTE]

z warszawy jeżdżą też do płońska - 2 skrzyżowania na krzyż :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']Hej szczęśliwa:)

no to gratuluję:multi: a tak się bałaś..

Zdrówka dla zarośniętej Galinki!:loveu:[/QUOTE]

hej heeeeeej :loveu: :multi:

no bałam się, ale jak zobaczyłam mestroseksa stwierdziłam, że gorzej być nie mogło i przestałam sie przejmować :evil_lol: a ten od razu wsteczny i jadziemy :-o

z tym zarośnięciem to fakt - jest masakrycznie niedźwiedziowata, jak tylko wydobrzeje idziemy sie ogolić.
a za zdróweczko dziekuję w imieniu damy :cool3::loveu:

Posted

[quote name='Justa']z warszawy jeżdżą też do płońska - 2 skrzyżowania na krzyż :evil_lol:[/quote]
warszawka jest wszędzie:diabloti::evil_lol::evil_lol:
i tak najgorsze są u nas weekendy i piątki- warszawka jadąca na mazury+warszawka mająca jazdy+reszta polski mająca jazdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: droga którą normalnie można przejechać w 5min zajmuje 20, a do MC w dzień nie ma co iść, bo ludzi za dużo:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']warszawka jest wszędzie:diabloti::evil_lol::evil_lol:
i tak najgorsze są u nas weekendy i piątki- warszawka jadąca na mazury+warszawka mająca jazdy+reszta polski mająca jazdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: droga którą normalnie można przejechać w 5min zajmuje 20, a do MC w dzień nie ma co iść, bo ludzi za dużo:evil_lol:[/QUOTE]

i tak nie przebijesz codziennych korków na trasie toruńskiej w warszawie :diabloti:

Posted

1. ZDROWKA dla zaroslaczka :loveu:!!!

2. super, ze 1 zajecia sie udaly!!!!!!! ja na wszelki wypadek po 11 wrocilam do domu i nigdzie nie wychodzilam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Olusia']:lol:

Może jakieś zdjęcia by się znalazły? :p[/quote]

3. wlasnie :cool3: