Justa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Raj [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/5228/dsc0167.jpg[/IMG] Kocham (kocham!) sznaucery :loveu: [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/3074/dsc0330.jpg[/IMG] [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/7341/dsc0324o.jpg[/IMG] [B]Ewa[/B], jeśli się tu pojawisz to daj mi proszę znać co ze spacerkiem :p Jedziecie w końcu na majówkę na wystawę? Bo jeśli tak, to przypominam się z degażówkami i trymerem do podszerstka :diabloti: Quote
madzior_ka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Heh nie ma co żartować tylko wystawiac:))) ale fajnie, że sama już zaczynasz ją robić bo jednak satysfakcja jest wtedy ogromna:) a zdjęcia raju cudne;) Quote
ariss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ale piękny ten Twój Raj:loveu::loveu::loveu: Na majówke jade na działkę:diabloti: Ja bardzo chętnie na ten spacerek, ale we wtorek lub w środe, bo w czwartek mnie już w wawie nie ma:razz: Gass teraz jest w samym podszerstu...no może jeszcze małe poprawki mi zostały, ale palce bolą:-o Quote
anetta Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Poczytałam, pooglądałam, uffff :loveu::loveu: Super spacerek do Skaryszaka. Quote
eria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 w tym Twoim Raju piękne światełko jest :loveu::loveu: Quote
puzzle Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ooooo moj Galutek:loveu: Ja tam sie pisze na wystawienie jaszczurzatka, bedzie fajna pamiatka z klasy weteranow, niech no ja sie tylko wybiore pod ta Wa-We to bede z jaszczurzatkiem szalec:evil_lol:. Jednak jak juz wyrobisz jej rodowod i zaplacisz skladke to troche tych wystaw w roku mozna odwiedzic, bedzie wiecej pamiatek:evil_lol: Quote
Justa Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Raj raj raj.. [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/3277/dsc0178x.jpg[/IMG] Księżniczka na włościach [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/5366/dsc0367.jpg[/IMG] [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5691/dsc0333o.jpg[/IMG] Wybaczcie monotematyczność, ale to takie ogrodowe strzały dokonane przed samym wyjazdem ;) [B]madziorka[/B], oj to już zboczeniem można nazywać - co chwila ją gdzieś poprawiam :evil_lol: Powstrzymuję się przy głaskaniu i przytulaniu, żeby do reszty mnie nie znienawidziła. [B]Ewcia[/B], to kiedy najbliższa wystawa? Mam nadzieję, że jak Ty mi osobiście nie zakupisz, to chociaż w Warszawie mi pomożesz kupić? :cool3: Spacerek to wobec tego dopiero po majówce, bo tak się składa, że studenci weterynarii mają zajęcia w czasie tygodnia :diabloti: Ja chętnie rwę psy, więc podrzuć mi Gasskę :eviltong: [B]Anetko[/B], za dużo tego nadrabiania to nie było coprawda, ale i tak jestem (cała!) dumna :p [B]eria[/B], oj tak szczególnie gdy słońce ma sie ku zachodowi :loveu: [B]Ala[/B], zapraszam do Warszawy, będziesz mogła jaszczurkiem się nacieszyć do woli, obmacać z każdej strony i co tylko zechcesz, tylko w końcu przyjedź :diabloti: Żeby odiwedzać kilka wystaw w roku, to trzeba mieć czas i kasę. Pozatym jak już miałabym sukę wystawiać to chciałabym ją rozmnażać, bo tak to ja sama mogę stwierdzić, ze jaszczurka jest piękna :evil_lol: [B]Zapomniałabym ! Szukam kociaka, kilkutygodniowego, najlepiej w Warszawie, do oddania w dobre ręce.[/B] Jakby ktoś coś słyszał, będę wdzięczna za znak ;) Quote
Ka-Vanga Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bry :grins: ale cudny ten Twoj raj :loveu::loveu::loveu:! Quote
puzzle Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Zdjceia piekne:loveu: Wpadne chetnie, a kilka zlotych medali to na pamiatke:evil_lol::loveu:. Jak ja bym chciala ja z kazdej strony wymiziac:multi::loveu::loveu::loveu:. Przeciez to moja pierwsza sznaucerza milosc i to w dodatku od pierwszego wejrzenia:loveu::loveu::evil_lol:. Quote
Doginka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Witam po powrocie:p Galinka na fotach wygląda super, więc w rzeczywistości jest jeszcze lepiej:loveu::loveu::loveu: Przez ten wyjazd nic już nie wiem - czy Ty będziesz wystawiać Galusię?:crazyeye::loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gala weteranka:o to sie porobiło:evil_lol: pierwsza lokata jak w banku;) A w raju pięknie:p Quote
LeCoyotte Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='malawaszka']czy Gala dostanie kotka? :evil_lol:[/QUOTE] BARF? :diabloti: Quote
Korenia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witam pierwszy raz :) Poczytałam sobie trochę - kilka stron wstecz i kilka początkowych, bo niestety na więcej nie mam czasu - na razie. Po pierwsze strasznie zazdroszcze, że jesteś na weterynatrii... mnie na razie ściska jak pomyślę, że maturę rozpoczynam za 5 dni :-o Obawiam się megastrasznie chemii, bo średnio to widzę :placz: a żeby na weterynarię się dostać musze napisać ją na minimum 85 %, jeżeli biologię napisze na 85%:placz: Po drugie wiadomo - boskie zdjecia :loveu: Po trzecie - super sznup-jaszczurka:loveu: Po czwarte - pozdrawiamy :*:) Quote
Justa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/1840/dsc0195j.jpg[/IMG] [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/4958/dsc0320iii.jpg[/IMG] [B]Ola[/B], kogo to moje oczy widzą :-o Już myślałam, że zapadłaś się pod ziemię z tym Twoim całym inwentarzem :eviltong: [B]Ala[/B], stała jesteś w uczuciach widzę :diabloti: Czekamy na Ciebie czekamy, szkoda że ta Warszawa nie wypali :-( [B]Sylwia[/B], hmm.. obawiam się, że wszyscy zbyt poważnie potraktowali moje żarty :diabloti: Haha, to wszystko to tylko efekt fotoszopa :evil_lol: [B]Kojotku[/B], wiem że pięknie, nigdzie tak nie wypoczywam :loveu: Nie robiłam jeszcze badań - być może Galeństwo uczulone jest na mięso z kota :eviltong: [B]waszko[/B], nie dostanie, choć pewnie bardzo by chciała :cool1: Kotek będzie u mojej koleżanki z grupy u której spędzam większość czasu w czasie tygodnia ;) [B]Korenia[/B], witamy u nas :multi: Co do weterynarii - dostać wbrew pozorom to jeszcze nie jest taka sztuka jak się utrzymać. Ale wszystko da się zrobić przy odpowiedniej determinacji :p Haha taka mądra jestem, a sesja jeszcze przedemną i dwa kobylaste egzaminy z całego roku :mdleje: Póki co 29, 30, 31 maja Urynalia na terenie kampusu SGGW w Warszawie. Coma, Hunter, Koniec Świata :loveu: To się wyszaleję.. :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ależ Ci zazdroszczę tej imprezy studenckiej :loveu: Quote
Justa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='malawaszka']ależ Ci zazdroszczę tej imprezy studenckiej :loveu:[/QUOTE] A zapraszam, mogę wprowadzić nie-studenta :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Justa']A zapraszam, mogę wprowadzić nie-studenta :diabloti:[/quote] ja to w sumie jakby jeszcze student, bo listu nie przysłali, że mnie skreślają z listy :evil_lol: Quote
eria Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ooooooo Coma i Hunter :loveu::loveu: uwielbiam zwłaszcza tego drugiego ! Quote
Korenia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Justa'] [B]Korenia[/B], witamy u nas :multi: Co do weterynarii - dostać wbrew pozorom to jeszcze nie jest taka sztuka jak się utrzymać. Ale wszystko da się zrobić przy odpowiedniej determinacji :p Haha taka mądra jestem, a sesja jeszcze przedemną i dwa kobylaste egzaminy z całego roku :mdleje: Póki co 29, 30, 31 maja Urynalia na terenie kampusu SGGW w Warszawie. Coma, Hunter, Koniec Świata :loveu: To się wyszaleję.. :diabloti:[/quote] Najpierw trza się dostać, później będziemy się martwić jak się utrzymać :evil_lol: Jak anatomie zaliczyłaś tak wysoko to będzie dobrze :) U nas z tego co wiem, to nikt za pierwszym razem nie zalicza :evil_lol: Quote
Agnes Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Justa']Póki co 29, 30, 31 maja Urynalia na terenie kampusu SGGW w Warszawie. Coma, Hunter, Koniec Świata :loveu: To się wyszaleję.. :diabloti:[/quote] wtedy kiedy ja mam zajecia od rana do wieczora:loveu::loveu::loveu: kocham ta uczelnie:diabloti: Quote
Justa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [B]waszko[/B], no to ja już nie widzę żadnych problemów :diabloti: [B]eria[/B], coma ma rewelacyjny przekaz.. hunter to bardziej napierdzielanka o niczym, ale i tak lubię :loveu: [B]Korenia[/B], w pierwszym semestrze było ciężej zaliczać, w tej chwili zbieramy punkty, więc z jednego przygotujesz się lepiej, z drugiego możesz sobie odpuścić, bo i tak liczy się suma punktów. Pozatym i tak już nas odsiali zdrowo bo około 80-90 osób jak ostatnio liczyłam. Bylebyś nie spoczęła na laurach - dostałam się, to już teraz jakoś pójdzie z górki - uwierz nie pójdzie jak się nie weźmiesz z kopyta do roboty od początku ;) Testowałam na własnej skórze.. [B]Agnes[/B], no proszę Cię - juwenalia trwają do późnych godzin nocnych - więc od razu z zajęć myk myk na koncercik :loveu: Quote
Agnes Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Justa'][B]Agnes[/B], no proszę Cię - juwenalia trwają do późnych godzin nocnych - więc od razu z zajęć myk myk na koncercik :loveu:[/quote] po 11h zajec to ja robie myk, ale do lozka:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [B]sliczne zdjecia[/B] [B]a ja wczoraj dolaczylam do grona trampkonoszy:P:P:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B] [B]zdjecia w galerii dogomaniakow[/B] Quote
Recommended Posts